2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

öyle tüylü müylü deil de kaşe gibi olanlardan alsam diyorum, parmak arası giyemeyiz ayol, herkes söylüyor yaz bile olsa acayip üşünüyormus, çorabın üstüne de parmak arası accık zor olur sankim

dun en sonunda ablama dedim
sen bana hediye terlik al die
zevklidir bizim cadı tamam dedi
ay dusunsene durdaneler gibi
corap üzerine parmak arası

ya evet bide ani kilo alımından da kaynaklanıyo diye düşünüyorum..fena tekme atıyo kızım maşalllahahhhh ne büyüdümü ola ...ve makarna ne zamndır yemiyorum bu hafta 2 kerecik yidim ama

iyiyim çok şükür arkadaşım gelcek onu bekliyorum çok acıktım

ohh ohhhh şimdiden afiyet olsun canım benimm....

ayşe he yaa dün markette bi bayanda dedi 2 çocuk büyüttüm en iyisi prima diye başka biride huggies diye anam ne bilim kafam karıştı bebeden bebeye değişiyor demek ki..bide burun aspiratörü çok iyi dedi kadın kullanılıyo dedi bende aldım bebedorun

dun en sonunda ablama dedim
sen bana hediye terlik al die
zevklidir bizim cadı tamam dedi
ay dusunsene durdaneler gibi
corap üzerine parmak arası
bir de çorap bilekte ve koyu renk olursa süper konsept olur

canım ben de internetten buhar makinası alırken, kraftın burun aspiratörü ucuzmus hadi alayım dedim ama begenmedim, çok sert plastigi, nukun falan alıcam yeniden. dediğin gibi bez konusunda da aslında bebekle ilgili her konuda her kafadan bir ses cıkıyor da bir çok kişi primadan şaşmayın diyor yani. küçük beden birer paket aldım ama büyük bedenlerden alıcam market alısverişlerimde. seçimlerden sonra herşeye oldugu gibi bezlere cok zam gelir diye düşünüyorum. ben de ıslak mendil hiç almadım, 6 paket unibaby ıslak pamuk aldım, ama ilerisi için alayım diyorum da ne alsam bilmiyorum, ıslak pamuga hep devam mı etsem acaba:26:

kızlar sonunda bebişime isim konusunda karar verebildik eşimle. YAĞMUR isminde karar kıldık.İnşallah hayırlı olur.ne zormuş yaaa isim seçmek.

iyiyim çok şükür arkadaşım gelcek onu bekliyorum çok acıktım

canım ıslak mendil bende aldım ama ilk 2 ay annemler gül suyu ve pamuk diyorlar ıslak mendil kullanmıycam ne kadar ph değeri az olsada yazzık kızımaaa yaz bebişleri olcaklar zatenn tuzlandıktan sonra kokmazlarda ıslak mendilide bi yerde okudum suda yıkayıp kullanın dşyorlar ama misafirlikte mutlaka kullancaz hepsini yeni doğan alıcam daha alıcam çünkü

kızlar sonunda bebişime isim konusunda karar verebildik eşimle. YAĞMUR isminde karar kıldık.İnşallah hayırlı olur.ne zormuş yaaa isim seçmek.
biz sürekli değiştiriyoruz hala, çok güzel bir isim yagmur, adıyla yasasın inşallah
ne tuzlaması kı gülsuları dogal mı ki piyasadkiler? zaten ben hiç sevmem de gülsuyu kullanamam da, evde sadece pamuk ve kaynamıs su ile temizlesem, dısarda da unibaby diyorum:26:

kırkında tuzlarız canım bebişi biz saf doğal gülsuları var ondan diyolrar ama kaynamış ılıtılmış su ile temizlerdi annem kardeşimi kaynanam gül suyu diyo..daha canım bebek beleniir bizde onda da hazır bez kullanmazlardır eski bezlerden..ben yok dedim beletmem diye..hafif kundak yaparız dedi annemde uni baby güzel canım kullananlar memnun..

bende baktım twigyde plaj terligi var bide
kışlık pufudik onlarda kalın gelmez mi
bende parmak arası dusundum

parmak arası olmaz yaa çorapla komik olurr..hem ayaklarımz üşicekk..hem de altı kaymayan terlik olması lazımm..oufidik rahat yumuşak önü açık olan terlikler var.ben onlardan bakıcam..tamamen kışlık pofuduk terlik de giyilmez heral temmuzun sıcağındaa

sağol canım daha güzellerin sizin olsun insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…