öyle tüylü müylü deil de kaşe gibi olanlardan alsam diyorum, parmak arası giyemeyiz ayol, herkes söylüyor yaz bile olsa acayip üşünüyormus, çorabın üstüne de parmak arası accık zor olur sankim
ya evet bide ani kilo alımından da kaynaklanıyo diye düşünüyorum..fena tekme atıyo kızım maşalllahahhhhbide sedacık benimde geçen haftalarda kalbim çok köyüydü burayada yazıodum biri sanki kalbimi alıor eline sıkıştırıyor gibi oluyordu benim doktor bebek dönmediğinden sıkıştırıyor büyüyolar artık demişti bide hamur işinden makarnadan bulgurdan uzak dur demişti bende kepek ekmek yiyiyorum artık eskisi kadar olmuo
iyiyim çok şükür arkadaşım gelcek onu bekliyorum çok acıktım
dun en sonunda ablama dedim
sen bana hediye terlik al die
zevklidir bizim cadı tamam dedi
ay dusunsene durdaneler gibi
corap üzerine parmak arası
canım ben de internetten buhar makinası alırken, kraftın burun aspiratörü ucuzmus hadi alayım dedim ama begenmedim, çok sert plastigi, nukun falan alıcam yeniden. dediğin gibi bez konusunda da aslında bebekle ilgili her konuda her kafadan bir ses cıkıyor da bir çok kişi primadan şaşmayın diyor yani. küçük beden birer paket aldım ama büyük bedenlerden alıcam market alısverişlerimde. seçimlerden sonra herşeye oldugu gibi bezlere cok zam gelir diye düşünüyorum. ben de ıslak mendil hiç almadım, 6 paket unibaby ıslak pamuk aldım, ama ilerisi için alayım diyorum da ne alsam bilmiyorum, ıslak pamuga hep devam mı etsem acaba:26:ayşe he yaa dün markette bi bayanda dedi 2 çocuk büyüttüm en iyisi prima diye başka biride huggies diye anam ne bilim kafam karıştı bebeden bebeye değişiyor demek ki..bide burun aspiratörü çok iyi dedi kadın kullanılıyo dedi bende aldım bebedorun
hoşgeldin güzideciiim
bide sedacık benimde geçen haftalarda kalbim çok köyüydü burayada yazıodum biri sanki kalbimi alıor eline sıkıştırıyor gibi oluyordu benim doktor bebek dönmediğinden sıkıştırıyor büyüyolar artık demişti bide hamur işinden makarnadan bulgurdan uzak dur demişti bende kepek ekmek yiyiyorum artık eskisi kadar olmuo
iyiyim çok şükür arkadaşım gelcek onu bekliyorum çok acıktım
canım ıslak mendil bende aldım ama ilk 2 ay annemler gül suyu ve pamuk diyorlar ıslak mendil kullanmıycam ne kadar ph değeri az olsada yazzık kızımaaabir de çorap bilekte ve koyu renk olursa süper konsept olur
canım ben de internetten buhar makinası alırken, kraftın burun aspiratörü ucuzmus hadi alayım dedim ama begenmedim, çok sert plastigi, nukun falan alıcam yeniden. dediğin gibi bez konusunda da aslında bebekle ilgili her konuda her kafadan bir ses cıkıyor da bir çok kişi primadan şaşmayın diyor yani. küçük beden birer paket aldım ama büyük bedenlerden alıcam market alısverişlerimde. seçimlerden sonra herşeye oldugu gibi bezlere cok zam gelir diye düşünüyorum. ben de ıslak mendil hiç almadım, 6 paket unibaby ıslak pamuk aldım, ama ilerisi için alayım diyorum da ne alsam bilmiyorum, ıslak pamuga hep devam mı etsem acaba:26:
biz sürekli değiştiriyoruz hala, çok güzel bir isim yagmur, adıyla yasasın inşallahkızlar sonunda bebişime isim konusunda karar verebildik eşimle. YAĞMUR isminde karar kıldık.İnşallah hayırlı olur.ne zormuş yaaa isim seçmek.
ne tuzlaması kıcanım ıslak mendil bende aldım ama ilk 2 ay annemler gül suyu ve pamuk diyorlar ıslak mendil kullanmıycam ne kadar ph değeri az olsada yazzık kızımaaayaz bebişleri olcaklar zatenn tuzlandıktan sonra kokmazlarda ıslak mendilide bi yerde okudum suda yıkayıp kullanın dşyorlar ama misafirlikte mutlaka kullancaz hepsini yeni doğan alıcam daha alıcam çünkü
biz sürekli değiştiriyoruz hala, çok güzel bir isim yagmur, adıyla yasasın inşallah
teşekkür ederim canım. bizde sürekli değiştiriyoduk,, inşallah bunda kararda kaldık.
biz sürekli değiştiriyoruz hala, çok güzel bir isim yagmur, adıyla yasasın inşallah
ne tuzlaması kıgülsuları dogal mı ki piyasadkiler? zaten ben hiç sevmem de gülsuyu kullanamam da, evde sadece pamuk ve kaynamıs su ile temizlesem, dısarda da unibaby diyorum:26:
bende baktım twigyde plaj terligi var bide
kışlık pufudik onlarda kalın gelmez mi
bende parmak arası dusundum
günaydınn minnoşlaarrr !!! :79::79::79:
günaydınn minnoşlaarrr !!! :79::79::79:
hoşgeldin tuğcalcım, ayh yazcam yazcam sabahtan beri cenem düştü yazamadım, odanız cok güzel olmus canım benim, güle güle mis gibi uykular uyusun bebişin orda inşallah
hiç bir kuvvet beni makarnadan uzak tutamaaaaz
kızlaaarrr sağ göğsümden ascık süt geldiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?