günaydınlar herkese ....
gözün aydın canım.
Günaydın ArkadaşlarBugün annem geliyooooor
günaydıınn kızzlaarr !
günaydıınn kızzlaarr !
günaydın :80: dün bebek kurabiyelerinden konuşmuşunuz ben yapmayacaktım ama siz öle konuşunca özendim internetten bi kaç tarf çıkardım bakalım yapabilecemmi :78:
bende ilk başta düşünmüodum ama görünce ben de özendimmyapıcamm netten bi kaç tarif çıkardım bende bakalım artıkk denicez
annemi aradım az önce beraber yapalım diye annemde sen kendini toparlayıncaya kadar fazla gelen olmaz dedi yeni yeni adetler çıkarma başıma şekerini dağıt işine bak diyor sonra gelenlerede yemek tatlı şerbet soğukluk verilir ben onları yapar işime bakarım diyor
haha benm annem de ben alır gelirim kurabiye gelirken dio hahahah uğraşmaya niyeti yok hiçç bunlarınnkim yicekmişş o kadar kurabiyeyii
aynen bide ben 2 güne bi annemde kalıom eşim araziye gidiyor genelliklebana doğursaydın bi hayırlısıyla diyor bıktı heralde
merhaba arkadaşlar nasılsınız herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum
merhabalar canım..iyiyiz teşekkürler. sen nasılsın?
günaydın :80: dün bebek kurabiyelerinden konuşmuşunuz ben yapmayacaktım ama siz öle konuşunca özendim internetten bi kaç tarf çıkardım bakalım yapabilecemmi :78:
bende ilk başta düşünmüodum ama görünce ben de özendimmyapıcamm netten bi kaç tarif çıkardım bende bakalım artıkk denicez
aynen bide ben 2 güne bi annemde kalıom eşim araziye gidiyor genelliklebana doğursaydın bi hayırlısıyla diyor bıktı heralde
haha benmki ş.dışında allahtan başının etini ancaa tel.de yiyorum o da yetioo..:90: haziran sonunda gelicekk zavallım bi an önce doğurursun işala ben gelince o kadar bekleyemem dioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?