2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın :80: dün bebek kurabiyelerinden konuşmuşunuz ben yapmayacaktım ama siz öle konuşunca özendim internetten bi kaç tarf çıkardım bakalım yapabilecemmi :78:

bende ilk başta düşünmüodum ama görünce ben de özendimm yapıcamm netten bi kaç tarif çıkardım bende bakalım artıkk denicez

bende ilk başta düşünmüodum ama görünce ben de özendimm yapıcamm netten bi kaç tarif çıkardım bende bakalım artıkk denicez

annemi aradım az önce beraber yapalım diye annemde sen kendini toparlayıncaya kadar fazla gelen olmaz dedi yeni yeni adetler çıkarma başıma şekerini dağıt işine bak diyor sonra gelenlerede yemek tatlı şerbet soğukluk verilir ben onları yapar işime bakarım diyor

Son düzenleme:

haha benm annem de ben alır gelirim kurabiye gelirken dio hahahah uğraşmaya niyeti yok hiçç bunlarınn kim yicekmişş o kadar kurabiyeyii

Son düzenleme:
haha benm annem de ben alır gelirim kurabiye gelirken dio hahahah uğraşmaya niyeti yok hiçç bunlarınn kim yicekmişş o kadar kurabiyeyii

aynen bide ben 2 güne bi annemde kalıom eşim araziye gidiyor genellikle bana doğursaydın bi hayırlısıyla diyor bıktı heralde

aynen bide ben 2 güne bi annemde kalıom eşim araziye gidiyor genellikle bana doğursaydın bi hayırlısıyla diyor bıktı heralde

haha benmki ş.dışında allahtan başının etini ancaa tel.de yiyorum o da yetioo..:90: haziran sonunda gelicekk zavallım bi an önce doğurursun işala ben gelince o kadar bekleyemem dioo

günaydın :80: dün bebek kurabiyelerinden konuşmuşunuz ben yapmayacaktım ama siz öle konuşunca özendim internetten bi kaç tarf çıkardım bakalım yapabilecemmi :78:

Arkadaşlar kurabiye ile ilgili yeni bişey öğrendim içine yumurta koyulmuyormuş. Çünkü yumurta kabarttığı için. Aynı kalıpla şeker hamurunu kesip üzerine koyunca kurabiye kabardığı için küçük geliyormuş. Bilginize.
Birde ben kimsenin yardım etmesini istemiyorum kendim yapması çok zevkli. Zaten 1 tepsi kurabiye yeter. Seyirlik:) 1 gün kurabiye yi yapar ertesi günde süslerseniz fazla yorucu olmaz

haha benmki ş.dışında allahtan başının etini ancaa tel.de yiyorum o da yetioo..:90: haziran sonunda gelicekk zavallım bi an önce doğurursun işala ben gelince o kadar bekleyemem dioo

Neyseki kocası yanında olmayan bir tek ben değilmişim Benimki yurtdışında doğumda gelecek. Bu arada arada masaj yaptıranları falan okuyorum acayip bozuluyorum

selam kızlar nasılsınız...

ne kadar az kişiyiz yaa kışın böylemiydi.. havayı güzel gören kendini sokaklara atıyor tabi son hazırlıklar için pekde vakit kalmadı aslında...bende sosyete pazarından incecik penye kapri aldım 3 tane pöfür pöfür evde giymek için...ama üstü düğmeli pimalı takım bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…