neyseki kocası yanında olmayan bir tek ben değilmişimbenimki yurtdışında doğumda gelecek. Bu arada arada masaj yaptıranları falan okuyorum acayip bozuluyorum
selam kızlar nasılsınız...
Ne kadar az kişiyiz yaa kışın böylemiydi.. Havayı güzel gören kendini sokaklara atıyor tabi son hazırlıklar için pekde vakit kalmadı aslında...bende sosyete pazarından incecik penye kapri aldım 3 tane pöfür pöfür evde giymek için...ama üstü düğmeli pimalı takım bulamadım
Selam kızlar nasılsınız bakalım.geç kalktık bugün sonra lışveriş sonra kahvaltı bu saat oldu işteşeker ve kurabiyeler için şölemi yapsam acep.şekerleri doğum yapınca hastaneye gelenlere veririm kurabiyeleride mevlütte yapıp dağıtsam :97::97::97::97:
slm canım iyiyiz beklios mesai bitsin diye sen nasılsın ben şekerleri hastaneye götürecem zaten oraya gelenler fazla durmaz artan olursada eve getiririm eve gelenlerede veririmkurabiyede deniycem bakalım kendim yapabilecemmi yapabilirsem öle düşünecem
Arkadaşlar kurabiye ile ilgili yeni bişey öğrendim içine yumurta koyulmuyormuş. Çünkü yumurta kabarttığı için. Aynı kalıpla şeker hamurunu kesip üzerine koyunca kurabiye kabardığı için küçük geliyormuş. Bilginize.
Birde ben kimsenin yardım etmesini istemiyorum kendim yapması çok zevkli. Zaten 1 tepsi kurabiye yeter. Seyirlik:) 1 gün kurabiye yi yapar ertesi günde süslerseniz fazla yorucu olmaz
Selam kızlar nasılsınız bakalım.geç kalktık bugün sonra lışveriş sonra kahvaltı bu saat oldu işteşeker ve kurabiyeler için şölemi yapsam acep.şekerleri doğum yapınca hastaneye gelenlere veririm kurabiyeleride mevlütte yapıp dağıtsam :97::97::97::97:
selam kızlar nasılsınız...
ne kadar az kişiyiz yaa kışın böylemiydi.. havayı güzel gören kendini sokaklara atıyor tabi son hazırlıklar için pekde vakit kalmadı aslında...bende sosyete pazarından incecik penye kapri aldım 3 tane pöfür pöfür evde giymek için...ama üstü düğmeli pimalı takım bulamadım
Arkadaşlar kurabiye ile ilgili yeni bişey öğrendim içine yumurta koyulmuyormuş. Çünkü yumurta kabarttığı için. Aynı kalıpla şeker hamurunu kesip üzerine koyunca kurabiye kabardığı için küçük geliyormuş. Bilginize.
Birde ben kimsenin yardım etmesini istemiyorum kendim yapması çok zevkli. Zaten 1 tepsi kurabiye yeter. Seyirlik:) 1 gün kurabiye yi yapar ertesi günde süslerseniz fazla yorucu olmaz
ben hastanede bişi daıtmıcam zaten bi gün kalırımm..hastaneye gelen eve de gelir aynı zamanda..o yüzden şekerleri şerbetle birlikte eve gelenlere vereceimmm
hayırlısı ile bir doğum yapsaydık ben evlenirken bile bu kadar düşünmedim
Çınarcık iyiymiş çok şükür,1500 gr.olmuş,dr hastaneden taburcu edelim demiş ama limon evde bakımın riskli olacağını düşündüğünden tekrar dr la konuşmayı düşünüyordu hast.kalması için.Melikeden aldığımız haberler böyle.kizlar limon_kabugu nun bebegi hakkinda bir gelisme var mi? insallah her sey yolundadir...
slm canım,evet hava çok güzel.biz de çıktık sahilde yürüdük eşimle.hava almak iyi geliyor,evde zaman geçiremiyorum ben.izne ayrılınca napıcam acaba.eşimi bugün işe gönderirken ben napcam evde canım sıkılacak diyorum,ev hanımı olsan naapcaktın diyo.slm kızlar nasılsınız hava cok guzel
ben yine dısarı cıkıcam ama 8 gibi
arkadaslarla bulusucaz son akşam
gezmelerimiz galiba
oy oy maaşallah senin kız da uzun boylu olacak,cicilerinizi de güle güle giysin kuzun.ekle de görelim canım.Zehranın iyi olmasına sevindim,epey şiddetli olmuş deprem,heyecan yapmamıştır inşallah.Selam kızlar
Nasılsınız göbüşler nasıl ?
Biz dün yani 32+1 de kontroldeydik kızım 1900 gr 44 cm olmuş kafası hala sağ kaburgamda
19 mayıs tatilinde havuzlu handaydım bir sürü cicler aldık
Buarada Zazez in iyi olduğunu haber verdi melike çok sevindim...
Selam kızlar
Biz dün yani 32+1 de kontroldeydik kızım 1900 gr 44 cm olmuş kafası hala sağ kaburgamda
Buarada Zazez in iyi olduğunu haber verdi melike çok sevindim...
Çınarcık iyiymiş çok şükür,1500 gr.olmuş,dr hastaneden taburcu edelim demiş ama limon evde bakımın riskli olacağını düşündüğünden tekrar dr la konuşmayı düşünüyordu hast.kalması için.Melikeden aldığımız haberler böyle.
slm canım,evet hava çok güzel.biz de çıktık sahilde yürüdük eşimle.hava almak iyi geliyor,evde zaman geçiremiyorum ben.izne ayrılınca napıcam acaba.eşimi bugün işe gönderirken ben napcam evde canım sıkılacak diyorum,ev hanımı olsan naapcaktın diyo.
oy oy maaşallah senin kız da uzun boylu olacak,cicilerinizi de güle güle giysin kuzun.ekle de görelim canım.Zehranın iyi olmasına sevindim,epey şiddetli olmuş deprem,heyecan yapmamıştır inşallah.
ben cıkıp hazırlanayım kızlar optum
cok hepinize guzel h.sonları artıkın
Çınarcık iyiymiş çok şükür,1500 gr.olmuş,dr hastaneden taburcu edelim demiş ama limon evde bakımın riskli olacağını düşündüğünden tekrar dr la konuşmayı düşünüyordu hast.kalması için.Melikeden aldığımız haberler böyle.
slm canım,evet hava çok güzel.biz de çıktık sahilde yürüdük eşimle.hava almak iyi geliyor,evde zaman geçiremiyorum ben.izne ayrılınca napıcam acaba.eşimi bugün işe gönderirken ben napcam evde canım sıkılacak diyorum,ev hanımı olsan naapcaktın diyo.
oy oy maaşallah senin kız da uzun boylu olacak,cicilerinizi de güle güle giysin kuzun.ekle de görelim canım.Zehranın iyi olmasına sevindim,epey şiddetli olmuş deprem,heyecan yapmamıştır inşallah.
maşallah canım minik prensese son haftaya
kadar doner canım boşver sağlıklı olsunda
bende 19 mayısda ordaydım nasıl kalabalıkdı
dimi ozellikle sekerciler bi ara cığlık atacaktım
oraya gidince jeton dustu teli mizi alıp nie
gorusmedik ki
aaay sıkıntıdan kesin patlayacagız canım
kendimi valla ev hanımı olarak dusunemiyorum
slm kızlar nasılsınız hava cok guzel
ben yine dısarı cıkıcam ama 8 gibi
arkadaslarla bulusucaz son akşam
gezmelerimiz galiba
Selam kızlar
selam..maaşallah bebişine büyümüş..güle güle kullansın cicilerinide..
aa yumurta koyulmuo demek bak ben bilmiodum bunuu sağol canımm..ya rica etse tarif de yollar mısın acabaa kurabiye için tariffşeker hamurunu hazır alıcam zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?