2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

neyseki kocası yanında olmayan bir tek ben değilmişim benimki yurtdışında doğumda gelecek. Bu arada arada masaj yaptıranları falan okuyorum acayip bozuluyorum

ah canım benim kıyamam Benim bile ara sıra olmayışı canımı sıkıyor özellikle bu günlerimde :85:

slm gezsekk yine gam yemiycem çalışıos güle güle giy aldıklarını

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız bakalım.geç kalktık bugün sonra lışveriş sonra kahvaltı bu saat oldu işteşeker ve kurabiyeler için şölemi yapsam acep.şekerleri doğum yapınca hastaneye gelenlere veririm kurabiyeleride mevlütte yapıp dağıtsam :97::97::97::97:

slm canım iyiyiz beklios mesai bitsin diye sen nasılsın ben şekerleri hastaneye götürecem zaten oraya gelenler fazla durmaz artan olursada eve getiririm eve gelenlerede veririm kurabiyede deniycem bakalım kendim yapabilecemmi yapabilirsem öle düşünecem

iyiyim bende canım tşkr.dün bayabi araştırdım kurabiye yapımını kolay geldi bana.hoş pasta börek olayında çok zayıfımdır ama önce bi denerim olursada kendim yaparım.

aa yumurta koyulmuo demek bak ben bilmiodum bunuu sağol canımm..ya rica etse tarif de yollar mısın acabaa kurabiye için tariff şeker hamurunu hazır alıcam zatenn

ben hastanede bişi daıtmıcam zaten bi gün kalırımm..hastaneye gelen eve de gelir aynı zamanda..o yüzden şekerleri şerbetle birlikte eve gelenlere vereceimmm

güle güle kullan canım aldıklarını..kapri çok rahat oluyo evde serin serin ohh..gecelik alsaydın pijama yerinee :44: ya burda hava çok sıcak olduğu için ben anca akşamları kendimi dışarı atabiliyorumm..gündüz çıktım mı güneşten bayılıcak gibi oluyorum resmennn

ya ben şu tarifi beğendim ama sennki de böyle mi?

Kurabiye için malzemeler:

300 gr margarin
4 su bardağı un
1 çimdik tuz
1.5 paket kabartma tozu
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın

yani en içime sinen bu oldu tabi tarçın koymayabilirim..

slm kızlar nasılsınız hava cok guzel
ben yine dısarı cıkıcam ama 8 gibi
arkadaslarla bulusucaz son akşam
gezmelerimiz galiba

Selam kızlar
Nasılsınız göbüşler nasıl ?
Biz dün yani 32+1 de kontroldeydik kızım 1900 gr 44 cm olmuş kafası hala sağ kaburgamda
19 mayıs tatilinde havuzlu handaydım bir sürü cicler aldık

Buarada Zazez in iyi olduğunu haber verdi melike çok sevindim...

kizlar limon_kabugu nun bebegi hakkinda bir gelisme var mi? insallah her sey yolundadir...
Çınarcık iyiymiş çok şükür,1500 gr.olmuş,dr hastaneden taburcu edelim demiş ama limon evde bakımın riskli olacağını düşündüğünden tekrar dr la konuşmayı düşünüyordu hast.kalması için.Melikeden aldığımız haberler böyle.
gezmelerimiz galiba
slm canım,evet hava çok güzel.biz de çıktık sahilde yürüdük eşimle.hava almak iyi geliyor,evde zaman geçiremiyorum ben.izne ayrılınca napıcam acaba.eşimi bugün işe gönderirken ben napcam evde canım sıkılacak diyorum,ev hanımı olsan naapcaktın diyo.
oy oy maaşallah senin kız da uzun boylu olacak,cicilerinizi de güle güle giysin kuzun.ekle de görelim canım.Zehranın iyi olmasına sevindim,epey şiddetli olmuş deprem,heyecan yapmamıştır inşallah.

maşallah canım minik prensese son haftaya
kadar doner canım boşver sağlıklı olsunda
bende 19 mayısda ordaydım nasıl kalabalıkdı
dimi ozellikle sekerciler bi ara cığlık atacaktım
oraya gidince jeton dustu teli mizi alıp nie
gorusmedik ki

aaay sıkıntıdan kesin patlayacagız canım
kendimi valla ev hanımı olarak dusunemiyorum

ben cıkıp hazırlanayım kızlar optum
cok hepinize guzel h.sonları artıkın

saol canım

saol canım
evet çok kalabalıktı 19 mayısta
benim annem güzel bişey gördümü adımı soyleyip durdu mağzalarda birisi kesin tanıyacak dedim ama kimse çıkmadı

bende çıkıyorum kızlar kendinize göbüşlere iyi bakın

Son düzenleme:
gezmelerimiz galiba

selamlar hoşgeldin.. gez gez en iyisini yaparsın,,gittikçe zorlaşıyor.

aa yumurta koyulmuo demek bak ben bilmiodum bunuu sağol canımm..ya rica etse tarif de yollar mısın acabaa kurabiye için tariff şeker hamurunu hazır alıcam zatenn

Canım benim tarif yumurtalı, yumurtasız tarif bir arkadaşta var ulaşamadım. Yarın ondan alıp sanada yazarım buraya. Bende o tariften yapıcam bidahaki sefere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…