2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın dunyanın en guzel anneleri
herkese ii pazarlar ama galiba hiç
kimsecikler yok

günaydın pelcell
günaydın herkese
maalesef nezle oldum çokfena.yarın da yolculuğa çıkmam lazım. ne yapmam lazım bilmiorum eneji toplamak ayakta durmak içinn:26:

canım ben mart annesiyim,her ne kadar şubatta doğum yapmış olsam da:)

benim de aynı haftada erken doğum riskim vardı.bi gece aniden kasılmalarım sıklaşmıştı hast. gittik düzenli doğum sancıları çıktı yatış yapıldı nidilat tedavisine başlandı
senin dikkat etmen gereken kasılmaların sıklığı ve bebeğin hareketleri.Allah korusun hareketleri azalırsa kasılmaların düzenliyse hemen dr.a git.bi de kasılmalarını yoğun hissettiğin zamanlar 1,5 lt suyu yarım saat içinde bitirmeye çalış.serum etkisi yapıyo yani kasılmalar dursun diye takılan serumlar da su zaten.ve bol bol dinlen uzan yat.belki bunların çoğunu biliyosundur ama okuyunca bilgilerimi paylaşmak istedim.
Allah hamileliklerinizi sağ salim tamamına erdirsin

günaydın pelcell
günaydın herkese
maalesef nezle oldum çokfena.yarın da yolculuğa çıkmam lazım. ne yapmam lazım bilmiorum eneji toplamak ayakta durmak içinn:26:

ılık suya biraz zencefil biraz tarçın kat balla tatlandırıp iç,geçmiş olsun canım

kasılmalar gelince su içilmesi grektiğini bilmiodumm..bende d eoluyo bazenn..normal doğum sancıları sırasında su içirmiyolar ya genelde..

havalar normale döndüüü e bide üstüne pazar oluncaa kimsecikler yok tabiii:)

vala herkes gezmede ya ne güüzell..bu sıcakta ben dışarı çıkamıorum millet nerede gezio bu kadar acepp:44: bugün zaten ekstradan ağırlaştım sankim yaa elimi bile kaldıracak halim yok

Son düzenleme:
vala herkes gezmede ya ne güüzell..bu sıcakta ben dışarı çıkamıorum millet nerede gezio bu kadar acepp:44: bugün zaten ekstradan ağırlaştım sankim yaa elimi bile kaldıracak halim yok

en uygun yer avm ler walaaa,yoksa çarşı pazar gezilemicek kadar sıcaakk adanadaa meselaa,eminim senin ordada sıcakklar tavan yapmıştırr:)

en uygun yer avm ler walaaa,yoksa çarşı pazar gezilemicek kadar sıcaakk adanadaa meselaa,eminim senin ordada sıcakklar tavan yapmıştırr:)

hemde ne sıcakk yanıozz :95: burda avm ler de açık havadaa zaten topu topu bi tane var..milleet denizdee kumsaldaa..bana güneşlenmek yasak deniz yasakk kös kös evdeyim yaa şaka gibi bu hale düşeceğim hiç aklıma gelmezdii sanırsamki bunalıma girdim ondan bööle ağırlaştımm

saabıırr sabırr az kaldıı cnmmm...

selam kızlar diyecektim ama kimsecikler yokkkkkkkkkk

maşallah herkesler gezmelere çıkmışlae...minik melekleriyle beraber...

Aman kızlar dikkat edin kendinize 2 gün havalar güzel oldu diye birazcık havaya uydum..inanın 3 gün acısını çektim...sırtıma doğru nasıl ağrılar anlatamam...açtım kombiyi derecesinide 50 çıkarttım...birde ıhlamur...nasıl terledim anlatamam...nasıl üşütmüşüm anlamadım....çok şükür şimdi iyiyim..elinizden geldiğince kendinizi sıcak tutun...

bizde bugün oğlumla beraber evdeyiz...babamızın işi vardı gitti...aslında gezme havası ama...olmadı..neyse sağlıkl olsun diyeyim bari....

arkadaşlar kendinize çok iyi bakın ...byyyyyyyyyyyyy

merhaBa kızlar

benim gibi bir saat oturunca yada gezince beli tutulan varmı

resmen topallıyorum evdee

doktorum istirahat dedi ama yatıncada daha çok ağırıyor kalkınca topallıyorum

merhaBa kızlar

benim gibi bir saat oturunca yada gezince beli tutulan varmı

resmen topallıyorum evdee

doktorum istirahat dedi ama yatıncada daha çok ağırıyor kalkınca topallıyorum

merhaba canım.. aynen bende senin gibiyim,, yataktan kalkarken bile belimden aşağı sağ bacağımı basamıyorum resmen..

merhaba canım.. aynen bende senin gibiyim,, yataktan kalkarken bile belimden aşağı sağ bacağımı basamıyorum resmen..

evt benimde sağ taraf belim aynen

birde pantolonumu bile giyerken ayakta giyemiyorum

allah yardımcımız olsun cnm

sabretceğiz artık doktorum normal doğum içinyürüyüş yap dedii

benim bebeğim 6. ayından beri başı aşağıda yani normal doğuma hazır görünüyo dedii

amaa yürümek ne mümkün bir haftadır 2-3 saat yürüyim tutuluyo belim iyiyce

evet canım.. bazen diyorum acaba herkes benim gibimi,,nefes nefese kalıyorum pantolon falan giyerken..son bir haftadır özellikle, gittikçe ağırlaşıyorum. neyse inşallah sağlıklı doğsun bebişlerimizde hepsini unuturuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…