merhaBa kızlar
benim gibi bir saat oturunca yada gezince beli tutulan varmı
resmen topallıyorum evdee
doktorum istirahat dedi ama yatıncada daha çok ağırıyor kalkınca topallıyorum
merhaBa kızlar
merhaBa kızlar
merhaBa kızlar
canım ben mart annesiyim,her ne kadar şubatta doğum yapmış olsam da:)
benim de aynı haftada erken doğum riskim vardı.bi gece aniden kasılmalarım sıklaşmıştı hast. gittik düzenli doğum sancıları çıktı yatış yapıldı nidilat tedavisine başlandı
senin dikkat etmen gereken kasılmaların sıklığı ve bebeğin hareketleri.Allah korusun hareketleri azalırsa kasılmaların düzenliyse hemen dr.a git.bi de kasılmalarını yoğun hissettiğin zamanlar 1,5 lt suyu yarım saat içinde bitirmeye çalış.serum etkisi yapıyo yani kasılmalar dursun diye takılan serumlar da su zaten.ve bol bol dinlen uzan yat.belki bunların çoğunu biliyosundur ama okuyunca bilgilerimi paylaşmak istedim.
Allah hamileliklerinizi sağ salim tamamına erdirsin
evet canım.. bazen diyorum acaba herkes benim gibimi,,nefes nefese kalıyorum pantolon falan giyerken..son bir haftadır özellikle, gittikçe ağırlaşıyorum. neyse inşallah sağlıklı doğsun bebişlerimizde hepsini unuturuz..
bendede aynı durmlar var çaresi uzanmak dinlenmek fazla ayakta kalmamak doğuma kadar böyle olcakmış malesefff
evet canım maalesef artık agırlasıyoruz
gobek one dusdukce belimiz mahvoluyor
yinede ara ara dinlene dinlene yürüyüş
yapmaya calış bana cok ii geliyor odemde
fazla bende
Ben 1 saat değil 10 dk bile ayakta duramıyorum. İlk hamileliğimde hiç oturmadan geziyordum. Sadece yorgunluk oluyordu fazla gezmekten. Bunda ayakta durunca yürüyünce belim tutuluyor. Yattığım yerden doğrulup kalkamıyorum. Dolayısıyla şimdi hiç bir yere gezmeye falan gitmiyorum. Mecbur kalmadıkça ayakta kalmıyorum.
canım bende aynı senin gibiyim gece bile belimin ağrısına uyanıyorum benimde sol tarafım çok ağrıyooo.... pantolon giyerken sağ bacağı giyiyorum sol bacağa gelince ayyyy diyorum unutup aniden..acıyo gibi böyleçok fena...inşallah hepsi geçicek kızlar
benimle aynı şeyleri yaşayan biri daha....Evet canım bende de erken doğum tehlikesi var zaten.23 gün hastanede yattım 24. haftamdan itibaren.O yüzden korktum baya zaten çok şükür 4 saat sonra geçti gece 2de filan.Hiç o kadar uzun sürmemişti.Senin de kasılma nedeniyle riskin vardı galiba benim gibi erken doğum yaptım yazmışsın kaçıncı haftandaydın?
saabıırr sabırr az kaldıı cnmmm...
kasılmalar gelince su içilmesi grektiğini bilmiodumm..bende d eoluyo bazenn..normal doğum sancıları sırasında su içirmiyolar ya genelde..
Evet canım bende de erken doğum tehlikesi var zaten.23 gün hastanede yattım 24. haftamdan itibaren.O yüzden korktum baya zaten çok şükür 4 saat sonra geçti gece 2de filan.Hiç o kadar uzun sürmemişti.Senin de kasılma nedeniyle riskin vardı galiba benim gibi erken doğum yaptım yazmışsın kaçıncı haftandaydın?
herkese günaydın:)
kızlar bana ne oldu anlamıyorum her yanım ağrıyor canım hiç birsey yapmak istemiyor gecede rahat uyuyamadım karnım çok ağrıdı(((tüm bunların yanında enerjim sıfır adım atacak halim yok bir anda nasıl böyle oldu bilmem neşem de yok ((sürekli bişeylere takılıyorum
ağırlaşmak demek bu demek mi????
herkese günaydın:)
kızlar bana ne oldu anlamıyorum her yanım ağrıyor canım hiç birsey yapmak istemiyor gecede rahat uyuyamadım karnım çok ağrıdı(((tüm bunların yanında enerjim sıfır adım atacak halim yok bir anda nasıl böyle oldu bilmem neşem de yok ((sürekli bişeylere takılıyorum
ağırlaşmak demek bu demek mi????
Günaydınn kızlarr güzel bir hafta geçiririz inşallah günlerimiz çok çabuk geçiyorDün rüyamda park yatağı alıp otelde kalmaya gidiyoruz içindede oyuncak bebek oluyor falan sonra sen taşıyamaazsın sen git eşin gelsin diyorlar çıkışta sonra eşim gidiyor ben bekliyorum dışarda yanında uzun boylu zayıf kırmızı iç çamaşırlı bi kadınla kol kola çıkıyor Bağırıyom duymuyorlar :95: Sabah uyandım eşime indirdim bi tane adam nolduğunu şaşırdıı ama çok sinir oldum :95:
günaydın kızlarrrrr
fenayımm duramadım temizlik yaptım gene her yerim şiş şiş geziyorum...akşamda kaynanaya gittik sinir oluyorum sankş ben normal insanm eltim eee ne kadarlık oldun dedik ki düğünde şimdi doğurur 9 aylık gibisindelirmemek elde değill yaa..neyse eşim bitanm o gece yatamadım başımda bekledii...konsere götrdü kaynanadan gelirken şahaneydi tabi gece yataamadım o ayrı ama olsun...sabaha fena kalktım gene ptesi üfff
Herkese Günaydın
Nasılsınız?
son 5 hafta bakalım ne kadar dayanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?