2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaBa kızlar

benim gibi bir saat oturunca yada gezince beli tutulan varmı

resmen topallıyorum evdee

doktorum istirahat dedi ama yatıncada daha çok ağırıyor kalkınca topallıyorum

bendede aynı durmlar var çaresi uzanmak dinlenmek fazla ayakta kalmamak doğuma kadar böyle olcakmış malesefff

merhaBa kızlar

evet canım maalesef artık agırlasıyoruz
gobek one dusdukce belimiz mahvoluyor
yinede ara ara dinlene dinlene yürüyüş
yapmaya calış bana cok ii geliyor odemde
fazla bende

merhaBa kızlar

Ben 1 saat değil 10 dk bile ayakta duramıyorum. İlk hamileliğimde hiç oturmadan geziyordum. Sadece yorgunluk oluyordu fazla gezmekten. Bunda ayakta durunca yürüyünce belim tutuluyor. Yattığım yerden doğrulup kalkamıyorum. Dolayısıyla şimdi hiç bir yere gezmeye falan gitmiyorum. Mecbur kalmadıkça ayakta kalmıyorum.

merhaBa kızlar

canım bende aynı senin gibiyim gece bile belimin ağrısına uyanıyorum benimde sol tarafım çok ağrıyooo.... pantolon giyerken sağ bacağı giyiyorum sol bacağa gelince ayyyy diyorum unutup aniden..acıyo gibi böyleçok fena...inşallah hepsi geçicek kızlar

Evet canım bende de erken doğum tehlikesi var zaten.23 gün hastanede yattım 24. haftamdan itibaren.O yüzden korktum baya zaten çok şükür 4 saat sonra geçti gece 2de filan.Hiç o kadar uzun sürmemişti.Senin de kasılma nedeniyle riskin vardı galiba benim gibi erken doğum yaptım yazmışsın kaçıncı haftandaydın?

bendede aynı durmlar var çaresi uzanmak dinlenmek fazla ayakta kalmamak doğuma kadar böyle olcakmış malesefff

evet canım maalesef artık agırlasıyoruz
gobek one dusdukce belimiz mahvoluyor
yinede ara ara dinlene dinlene yürüyüş
yapmaya calış bana cok ii geliyor odemde
fazla bende

allah yardımcımız olsun

bende birtek bende var sanıyordum neyse

az daha sıkıcağız artık yavrularımız için dişimizii

güzel günleri düşündükçe unutuveriyorum zatenn

allah kolaylık versin

sağlıkla kucağımıza alalım inş. kızlar...

bu aradaa cicileriniz bölümündeki kıyafetleriniz

odalarınız harika benimde ay sonu gwlicek oda takımım inş..

sağlıkla iyi günlerde kullanalım hepimiz inş..

benimle aynı şeyleri yaşayan biri daha....
benimde erken doğum yapma riskim var bir süre bende hastanede yattım şimdi evde dinleniyorum senin teşhisin ne?çok zor ne zaman doğuracağını bilememek...
allah kolaylık versin arkadaşım inşallah zamanında gelir kuzularımız...

benim kasılmalarımın sebebi 1 hafta sonra anlaşıldı anne karnında bebeği besleyen damardaki kan akışında direnç vardı yani bebek beslenemiyodu .içerde bi olumsuzluk olunca bebek dışarı çıkmak istermiş o yüzden kasılmalarım oluyomuş.benim doğumum martın ilk haftsaı gözüküyodu diye mart annelerini takip ediyodum ama sezeryan olduğum için şubatta doğum yaptım.Allah a şükürler olsun 38.haftamda doğum yaptım ama bebeğim beslenemediği için çok küçük doğdu 2 kilo civarıydı.bayağı zor günler geçirdim senin şu anki stresini çok iyi anlıyorum.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin yavrunu

Günaydınn kızlarr güzel bir hafta geçiririz inşallah günlerimiz çok çabuk geçiyor Dün rüyamda park yatağı alıp otelde kalmaya gidiyoruz içindede oyuncak bebek oluyor falan sonra sen taşıyamaazsın sen git eşin gelsin diyorlar çıkışta sonra eşim gidiyor ben bekliyorum dışarda yanında uzun boylu zayıf kırmızı iç çamaşırlı bi kadınla kol kola çıkıyor Bağırıyom duymuyorlar :95: Sabah uyandım eşime indirdim bi tane adam nolduğunu şaşırdıı ama çok sinir oldum :95:

herkese günaydın:)

kızlar bana ne oldu anlamıyorum her yanım ağrıyor canım hiç birsey yapmak istemiyor gecede rahat uyuyamadım karnım çok ağrıdı(((tüm bunların yanında enerjim sıfır adım atacak halim yok bir anda nasıl böyle oldu bilmem neşem de yok((sürekli bişeylere takılıyorum

ağırlaşmak demek bu demek mi????

geceleri bende rahat uyuyamıyorum belli bi süre sağa yada sola yatınca bacaklarım ağrıyor kalça kısmım ağrısından uyanıyom öbür tarafa dönüyorum ama enejim var hala

günaydın kızlarrrrr

fenayımm duramadım temizlik yaptım gene her yerim şiş şiş geziyorum...akşamda kaynanaya gittik sinir oluyorum sankş ben normal insanm eltim eee ne kadarlık oldun dedik ki düğünde şimdi doğurur 9 aylık gibisin delirmemek elde değill yaa..neyse eşim bitanm o gece yatamadım başımda bekledii...konsere götrdü kaynanadan gelirken şahaneydi tabi gece yataamadım o ayrı ama olsun...sabaha fena kalktım gene ptesi üfff

ay canım gunaydın aynen valla sağ ya da sol tarafıma
uzun süre yatamıyorum uyusuyor bi yanım yada belim
tutuyor eeh gece her dak.yat kalk derken gune sağlıklı
başlıyamıyorsun sonucta dr.unla bi konus canım vitamin
almıyorsan belki takviye bisey verir kendini bu kadar
kotu hissediyorsan

gunaydın canım kopardın beni ya
sabah sabah nasıl bi ruyadır bu canım benim
bende bi tencere z.yağlı yaprak sarma bitiriyordum

Son düzenleme:

canım nedir senin bu kaynana gorumceden
cektigin ne dillerin uzun ne bilmis seylermis
onlar oyle sanki bi yerden tanıdık geliyor
bu tarz replikler

yarın kdv nin son gunu son kdv m
deli gibi işim var bugun ara ara
ugrarım cok optum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…