2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım nedir senin bu kaynana gorumceden
cektigin ne dillerin uzun ne bilmis seylermis
onlar oyle sanki bi yerden tanıdık geliyor
bu tarz replikler
ya hiç deme normalde kilolu olsam neyse derim..çocuğa örgetlemiş gibi daha yenge sen şiişkosun demi karnın var diyo..ağlama tutacaktı eşimde hayır amcam orda bebiş var çıkınca yengen eskisi gibi olcak demi aşkım dedi..şükür o koruyo manyk karı konuşmuş ki çocuk nasıl algılamış..

bende çıkıyorum kdv muhtasar üff...bitirim biraz gelirim öptümmm

günaydın canım senin kaynana görümce elti yi napmalı kaynar kazana atmalı yandık gelin dedikçe altına odun atmalı

gunaydın canım kopardın beni ya
sabah sabah nasıl bi ruyadır bu canım benim
bende bi tencere z.yağlı yaprak sarma bitiriyordum

bende anlamıom eşimde surat yapıo sabah... yatarken nasıl bi piskolojiyle yatıyorsan saçma sapan şeler görüon benim şuçum ne diyor

Herkese Günaydın
Nasılsınız?
son 5 hafta bakalım ne kadar dayanıcam

günaydın canım idare ederiz sen nasılsın

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese =)
nasılsınız ? biz erkenciyiz bugün biraz =) uyumaya çalıştık ama olmadı
sizlerde ne var ne yok?
hafta sonu doktor kontrolümüz vardı, minik kızımızı gördük =)
herşey yolundaydı, dönmüşüz de =) doğuma hazır ahh annesi de olsa keşke

NST ye bağlandık bi de, kalp atışları hareketlerine filan baktılar bebeğin, artık her hafta düzenli gircekmişiz doğuma kadar, haftaya gene gidicez, ondan sonra ki hafta da normal kontrol için çağırdı doktor. yanii kontroller 2 haftaya düştü bakalım sonra da her hafta çağırıcak...

yaseminden haberler vardı bu arada, Çınarımız 1500 gr olmuş doktorlar hastaneden çıkarmak istiyorlardı ama son durum ne bilmiyorum. Yasemin biraz daha kalmasını istiyormuş sanırım küçük olduğu için, ama çok şükür iyileşmiş, bi problemi yokmuş...

bugün pazartesi tatil günlerindendi heralde canım yanılmıosam öle oluyor genelde işe gidecek olsan kalkasın gelmez evde oluncada uyuyasın bebişinde dönmüş ne güzel sen normal mi düşünüyordun çınar bebeğede maşallahh inşallah dahada iyi olur

günayydııınnn

günaydın

günaydın özlemcim... evet tatil günüm =) evdeyim, okul olsa uykum olurdu o kesin =))
evet bebişimiz dönmüş, pek hissetmedim ne ara döndü ama çok hareketli sanırım ondan...
valla doğum konusunda kararsızım canım epidural olcak ama normalden korkuyorum biraz, çok cesaretsizim bilmiyorum bakalım cnm sezeryan olabilir belki... sezeryan olursa da temmuzun başında yaparız dedi doktor.
sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik

bende normal düşünüyordum başlarda sölemek kolay oluyordu ama sonlara doğru yaklaştıkça bende korkuyorum cayacak gibiyim bakalım gece ağrılarım uykusuzluklarım dışında iyi gidiyor canım allah başka sıkıntı vermesin

hiç deme vallaa amann takan kim kızım iyi olsun yeter...bu arada özlemcim sen raporunu uzatacak mısın?

Burcu seninle aynı gün doğum yapıcaz gibime geliyor hadi hayırlısı. bana da doktorum temmuz başında sezeryan olursun dedi

merhaba canım lütfen öyle düşünmeyin yaa normal doğum hepsinden iyi hem sen hemde bebek için sezeryanı en son planda düşün..yoksa bende korkuyorum fena hemde:18::18::18:

hiç deme vallaa amann takan kim kızım iyi olsun yeter...bu arada özlemcim sen raporunu uzatacak mısın?

uzatacam canım bi aksilik çıkmazsa kayınvalidem sen izne ayrılınca hazırlıklar için gelirim dedi 3 hafta kalaya kadar çalışmak istiyorum onun için evde kendim keyif yapamadıktan sonra napim izne çıkıp evde kayınvalidemle sabah akşam 8 hafta geçmez gibime geliyor

ay o kötüüü olmuşş yaa ben bilmiyorum kararsız kaldım bu hafta gidicem doktora sonra 2 haftam kalıyor zaten...ama büyük ihtimal alıcam ben gene çalışıcam

ay o kötüüü olmuşş yaa ben bilmiyorum kararsız kaldım bu hafta gidicem doktora sonra 2 haftam kalıyor zaten...ama büyük ihtimal alıcam ben gene çalışıcam

bide şimdilik kendimi iyi hissediyorum doğumdan sonra iznim uzar diyede düşündüm dayanabildiğim yere kadar çalışırım onun için...

bide şimdilik kendimi iyi hissediyorum doğumdan sonra iznim uzar diyede düşündüm dayanabildiğim yere kadar çalışırım onun için...

ben doğumdan sonra burda çalışmıycam canım kararsızım pek bişey fark etmycek benim için alsamda almasamda ha ekstradan yarım aylık alıcam haziran sonuna kadar gelirsem...ben ii hissetmiyorum valla ayaklarım çok şişiyo dayanamıyorum

Günaydın kızlarr nasılsınızkızlar brişey sorcam bebeğinin hareketleri değişen var mı?benim kız daha cuma gününe kadar kıpır kıpırdı ama 2 gündür bugünde dahil hareketeleri çok garip şöle bi dokunuyor sonrasında duruyor.dün sadece gün içinde baya bi hareketlendi sonra yine yokacaba büyüdükçe hareketlerimi değişiyorki anlamadım........

dayanamıyorsan bide doğumdan sonra çalışmayacaksan zorlama bence o zaman derim ama karar senin tabi yinede

günaydın canım önce pıt pıt vuruyodu hafif hafif şimdilerde toplanıyor bazen böle çıkıyor resmen bi tarafım deniz dalgası gibi gidip geliyor bendede

günaydın canım önce pıt pıt vuruyodu hafif hafif şimdilerde toplanıyor bazen böle çıkıyor resmen bi tarafım deniz dalgası gibi gidip geliyor bendede

ya 3 gün öncesine kadar hiç durmazdı ama 2-3 gündür çok çok yavaşladı.neyse sonuçta az da olsa hareket etmesi önemli tabiki ama ben telaş yaptım sanırım.:97::97:

Selam güzel anneler güneşli bi güne uyandık yine çok şükür keyifler nasıl ? benim sabaha karşı önce sağ sonra sol bacağım kasılma yaptı afalladım resmen noluyo diye çok fena bişeymiş ilk kez oldu bende ova ova zor geçirdim :44:

merhaba canım lütfen öyle düşünmeyin yaa normal doğum hepsinden iyi hem sen hemde bebek için sezeryanı en son planda düşün..yoksa bende korkuyorum fena hemde:18::18::18:

normal doğumda çekceğim sancı,,acıdan çok bebeğime bi zarar gelmesin diye çok korkar oldum,,,ya doğuramazsam vakum kullanırlarsa yada bi yeri incinirse diye ofof doktorla bunu konuşmam lazım normal doğumu çok istiorum,,neyse hayırlısı neyse o olacak elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…