ya hiç deme normalde kilolu olsam neyse derim..çocuğa örgetlemiş gibi daha yenge sen şiişkosun demi karnın var diyo..ağlama tutacaktı eşimde hayır amcam orda bebiş var çıkınca yengen eskisi gibi olcak demi aşkım dedi..şükür o koruyo manyk karı konuşmuş ki çocuk nasıl algılamış..canım nedir senin bu kaynana gorumceden
cektigin ne dillerin uzun ne bilmis seylermis
onlar oylesanki bi yerden tanıdık geliyor
bu tarz replikler
günaydın kızlarrrrr
fenayımm duramadım temizlik yaptım gene her yerim şiş şiş geziyorum...akşamda kaynanaya gittik sinir oluyorum sankş ben normal insanm eltim eee ne kadarlık oldun dedik ki düğünde şimdi doğurur 9 aylık gibisindelirmemek elde değill yaa..neyse eşim bitanm o gece yatamadım başımda bekledii...konsere götrdü kaynanadan gelirken şahaneydi tabi gece yataamadım o ayrı ama olsun...sabaha fena kalktım gene ptesi üfff
gunaydın canım kopardın beni ya
sabah sabah nasıl bi ruyadır bu canım benim
bende bi tencere z.yağlı yaprak sarma bitiriyordum
Herkese Günaydın
Nasılsınız?
son 5 hafta bakalım ne kadar dayanıcam
gunaydın seker
benim de son 2 haftam iş yerinde
yarın kdv nin son gunu son kdv m
deli gibi işim var bugun ara ara
ugrarım cok optum sizi
günaydın canım idare ederiz sen nasılsın
günaydın kızlar herkese =)
nasılsınız ? biz erkenciyiz bugün biraz =) uyumaya çalıştık ama olmadı
sizlerde ne var ne yok?
hafta sonu doktor kontrolümüz vardı, minik kızımızı gördük =)
herşey yolundaydı, dönmüşüz de =) doğuma hazır ahh annesi de olsa keşke
NST ye bağlandık bi de, kalp atışları hareketlerine filan baktılar bebeğin, artık her hafta düzenli gircekmişiz doğuma kadar, haftaya gene gidicez, ondan sonra ki hafta da normal kontrol için çağırdı doktor. yanii kontroller 2 haftaya düştü bakalım sonra da her hafta çağırıcak...
yaseminden haberler vardı bu arada, Çınarımız 1500 gr olmuşdoktorlar hastaneden çıkarmak istiyorlardı ama son durum ne bilmiyorum. Yasemin biraz daha kalmasını istiyormuş sanırım küçük olduğu için, ama çok şükür iyileşmiş, bi problemi yokmuş...
günayydııınnn
bugün pazartesi tatil günlerindendi heralde canım yanılmıosam öle oluyor genelde işe gidecek olsan kalkasın gelmez evde oluncada uyuyasınbebişinde dönmüş ne güzel sen normal mi düşünüyordun çınar bebeğede maşallahh inşallah dahada iyi olur
günaydın özlemcim... evet tatil günüm =) evdeyim, okul olsa uykum olurdu o kesin =))
evet bebişimiz dönmüş, pek hissetmedim ne ara döndü ama çok hareketli sanırım ondan...
valla doğum konusunda kararsızım canım epidural olcak ama normalden korkuyorum biraz, çok cesaretsizimbilmiyorum bakalım cnm sezeryan olabilir belki... sezeryan olursa da temmuzun başında yaparız dedi doktor.
sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik
günaydın canım senin kaynana görümce elti yi napmalı kaynar kazana atmalı yandık gelin dedikçe altına odun atmalı
bende anlamıom eşimde surat yapıo sabah... yatarken nasıl bi piskolojiyle yatıyorsan saçma sapan şeler görüon benim şuçum ne diyor
günaydın canım idare ederiz sen nasılsın
günaydın özlemcim... evet tatil günüm =) evdeyim, okul olsa uykum olurdu o kesin =))
evet bebişimiz dönmüş, pek hissetmedim ne ara döndü ama çok hareketli sanırım ondan...
valla doğum konusunda kararsızım canım epidural olcak ama normalden korkuyorum biraz, çok cesaretsizimbilmiyorum bakalım cnm sezeryan olabilir belki... sezeryan olursa da temmuzun başında yaparız dedi doktor.
sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik
hiç deme vallaa amann takan kim kızım iyi olsun yeter...bu arada özlemcim sen raporunu uzatacak mısın?
uzatacam canım bi aksilik çıkmazsa kayınvalidem sen izne ayrılınca hazırlıklar için gelirim dedi 3 hafta kalaya kadar çalışmak istiyorum onun içinevde kendim keyif yapamadıktan sonra napim izne çıkıp evde kayınvalidemle sabah akşam 8 hafta geçmez gibime geliyor
ay o kötüüü olmuşş yaa ben bilmiyorum kararsız kaldım bu hafta gidicem doktora sonra 2 haftam kalıyor zaten...ama büyük ihtimal alıcam ben gene çalışıcam
bide şimdilik kendimi iyi hissediyorum doğumdan sonra iznim uzar diyede düşündüm dayanabildiğim yere kadar çalışırım onun için...
ben doğumdan sonra burda çalışmıycam canım kararsızım pek bişey fark etmycek benim için alsamda almasamda ha ekstradan yarım aylık alıcam haziran sonuna kadar gelirsem...ben ii hissetmiyorum valla ayaklarım çok şişiyo dayanamıyorum
Günaydın kızlarr nasılsınızkızlar brişey sorcam bebeğinin hareketleri değişen var mı?benim kız daha cuma gününe kadar kıpır kıpırdı ama 2 gündür bugünde dahil hareketeleri çok garip şöle bi dokunuyor sonrasında duruyor.dün sadece gün içinde baya bi hareketlendi sonra yine yok acaba büyüdükçe hareketlerimi değişiyorki anlamadım........
günaydın canım önce pıt pıt vuruyodu hafif hafif şimdilerde toplanıyor bazen böle çıkıyor resmen bi tarafımdeniz dalgası gibi gidip geliyor bendede
merhaba canım lütfen öyle düşünmeyin yaa normal doğum hepsinden iyi hem sen hemde bebek için sezeryanı en son planda düşün..yoksa bende korkuyorum fena hemde:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?