Günaydın kızlarr nasılsınızkızlar brişey sorcam bebeğinin hareketleri değişen var mı?benim kız daha cuma gününe kadar kıpır kıpırdı ama 2 gündür bugünde dahil hareketeleri çok garip şöle bi dokunuyor sonrasında duruyor.dün sadece gün içinde baya bi hareketlendi sonra yine yok acaba büyüdükçe hareketlerimi değişiyorki anlamadım........
günaydın canım olabilir bide senin hareketlerinde önemli sen hissedemiyor olabilirsin benimkilerde değişiyo farklı hareketler yapabiliyor bi gün az bi gun cok
Selam güzel anneler güneşli bi güne uyandık yine çok şükürkeyifler nasıl ? benim sabaha karşı önce sağ sonra sol bacağım kasılma yaptı afalladım resmen noluyo diye çok fena bişeymiş ilk kez oldu bende ova ova zor geçirdim :44:
normal doğumda çekceğim sancı,,acıdan çok bebeğime bi zarar gelmesin diye çok korkar oldum,,,ya doğuramazsam vakum kullanırlarsa yada bi yeri incinirse diye ofof doktorla bunu konuşmam lazım normal doğumu çok istiorum,,neyse hayırlısı neyse o olacak elbette
canım benim hamilelik psilojisi hepimiz yaşıyoruz ama bn her zaman normal diyorum bak gittiğin hastahanenin doktoru değil ebesini bul onunla konuş ben konuştum nasıl rahatladım anlatamam..normal doğum çok sağlıklı
aa bak çok aklıma gelmedi ebeyle konuşmak ama gerçi benimki devlet hastanesi bana zman ayırcaklarını sanmıyorum pek
günaydın canım olabilir bide senin hareketlerinde önemli sen hissedemiyor olabilirsin benimkilerde değişiyo farklı hareketler yapabiliyor bi gün az bi gun cok
aa olur mu öyle şeyy söylerler canım kontroln ne zaman
günaydın arkadaşlar... 30.haftalık hamileyim.... benim oğlumun hareketleri günün belli saatlari olmuyor.. artık..ne zaman olacağı belli olmuyor bazen kuvvetli...bazen küçük bir tekme bazen..bir atış değişik yani takip edemiyorum mutlaka gün içinde oynuyor....bu arada...acayip psikolojik değişmelerim oldu çok çabuk ağlayıp...kendimi mutsuz ve kötü hissediyorum aranızda böle şeyler yaşayan var mı??
kontrole daha 2 hafta var ama muaynehaneye gidiyorum hep hastaneye gitmiyorum ama uğrasammı acaba bi ara :26:
kızlar nst ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum. dr um da gireceksin demedi. ama girenler var. neden giriliyo buna ne yapılıyo tam olarak:26:
canım benim hamilelik psilojisi hepimiz yaşıyoruz ama bn her zaman normal diyorum bak gittiğin hastahanenin doktoru değil ebesini bul onunla konuş ben konuştum nasıl rahatladım anlatamam..normal doğum çok sağlıklı
saol..tek bunları yaşayan benmişim gibi geliyor... bu arada...bende normal doğum düşünüyorum..doktorum sordu..vajinal doğum mu? sezeryan mı diye? bende uygun olursa vajinal istiyorum dedim ama...korkun olmasın son anda bile normal doğum diyip sezeryana dönen arkadaşlarım oldu...bebeğin durumuna göre anne sağlığına göre doğum şekli değişebiliyor...içini ferah tut doktorlar herhalde tehlikeye atmaz kimseyi...bizim bile şimdi normal diye iznimi falan öle ayarlıycam ama.... bakalım nelerle karşılaşıcaz...allah hayırlısını versin herkese...
ben sonuna kadar allah kısmet ederse normal istiyorum ama genede hayırlısı bakalım ne olacak..hakkımıza hayırlısı
hımm...ben özel hastanede olcak doğumum...ben sadece doktorla görüştüm... dediğin kısmı bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda görüşürüm olmazsa....saol iyi oldu ben hiç o açıdan düşünmemiştim...off..yaaa.. falla korku sardı nerden bilyim bence normalde sezeryan da korkutucu gibi geliyor allahım herkese yardım et...bebeklerimizi sağlıkla elimize alalım...
ben sonuna kadar allah kısmet ederse normal istiyorum ama genede hayırlısı bakalım ne olacak..hakkımıza hayırlısı
saol canım içim rahatladı azda olsa,demekki bundan sonrada böyle değişkenli olacak.
bendee bendee sonuna kadar normal doğummişala hakkımızda hayırlısı oluuurr Allah güç kuvvet dayanma gücü versin işşaaalaa :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?