2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım olabilir bide senin hareketlerinde önemli sen hissedemiyor olabilirsin benimkilerde değişiyo farklı hareketler yapabiliyor bi gün az bi gun cok

canım benim hamilelik psilojisi hepimiz yaşıyoruz ama bn her zaman normal diyorum bak gittiğin hastahanenin doktoru değil ebesini bul onunla konuş ben konuştum nasıl rahatladım anlatamam..normal doğum çok sağlıklı

aa bak çok aklıma gelmedi ebeyle konuşmak ama gerçi benimki devlet hastanesi bana zman ayırcaklarını sanmıyorum pek

kızlar nst ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum. dr um da gireceksin demedi. ama girenler var. neden giriliyo buna ne yapılıyo tam olarak:26:

günaydın canım olabilir bide senin hareketlerinde önemli sen hissedemiyor olabilirsin benimkilerde değişiyo farklı hareketler yapabiliyor bi gün az bi gun cok

günaydın arkadaşlar... 30.haftalık hamileyim.... benim oğlumun hareketleri günün belli saatlari olmuyor.. artık..ne zaman olacağı belli olmuyor bazen kuvvetli...bazen küçük bir tekme bazen..bir atış değişik yani takip edemiyorum mutlaka gün içinde oynuyor....bu arada...acayip psikolojik değişmelerim oldu çok çabuk ağlayıp...kendimi mutsuz ve kötü hissediyorum aranızda böle şeyler yaşayan var mı??

günaydın ben şuan 33 haftadayım ve 30dayken bende halsizlik mutsuzluk bitkinlik hissediodum ama geçti,,,merak etme sende geçici bu durumlar

Son düzenleme:

saol..tek bunları yaşayan benmişim gibi geliyor... bu arada...bende normal doğum düşünüyorum..doktorum sordu..vajinal doğum mu? sezeryan mı diye? bende uygun olursa vajinal istiyorum dedim ama...korkun olmasın son anda bile normal doğum diyip sezeryana dönen arkadaşlarım oldu...bebeğin durumuna göre anne sağlığına göre doğum şekli değişebiliyor...içini ferah tut doktorlar herhalde tehlikeye atmaz kimseyi...bizim bile şimdi normal diye iznimi falan öle ayarlıycam ama.... bakalım nelerle karşılaşıcaz...allah hayırlısını versin herkese...

ben sonuna kadar allah kısmet ederse normal istiyorum ama genede hayırlısı bakalım ne olacak..hakkımıza hayırlısı

ben sonuna kadar allah kısmet ederse normal istiyorum ama genede hayırlısı bakalım ne olacak..hakkımıza hayırlısı

hımm...ben özel hastanede olcak doğumum...ben sadece doktorla görüştüm... dediğin kısmı bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda görüşürüm olmazsa....saol iyi oldu ben hiç o açıdan düşünmemiştim...off..yaaa.. falla korku sardı nerden bilyim bence normalde sezeryan da korkutucu gibi geliyor allahım herkese yardım et...bebeklerimizi sağlıkla elimize alalım...

merhaba kızlar
ben henüz yatak almadım ama haftasonu bir araştırma yaptım yataşta çalışam bir arkadaş viscolex yatakta yatıracağınıza normal singerde yatırın dedi nedeni de yatak bebeğin vücut şeklini aldığından bebeğin gelişimini etkiliyormuş düz ve sert zemin daha yararlıymış ne dersiniz?

benimde özel hastahane ama düşündükçe daha çok içine giriyoruz ben artık doğumu değilde onu kucağıma alacağım zamanı istiyorum

bendee bendee sonuna kadar normal doğumm işala hakkımızda hayırlısı oluuurr Allah güç kuvvet dayanma gücü versin işşaaalaa :26::26:

saol canım içim rahatladı azda olsa,demekki bundan sonrada böyle değişkenli olacak.

evet değişkenli olucakmış hareketleri..bi de bebiş büyüdükçe alanı daralıomuş ya o yüzden hareketleri kısıtlanıyomuş yani azalması normalmiş canımm..doktor öle demiştii

Kızlar bişey soracam kilo alımınız nasıl önceleri ayda 2-3-4 kilo alıyordum son üç-dört haftadır 78-79 arası gidip geliyorum sürekli yememde kilom aynı bu haftalarda duruyormu ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…