uğra bi canım özelle devlet hast. arasında mutlaka fark var ama herşeyi konuş hastane çıkışından tutda herşeyini eminim sana tatmin edici cevap verecektir.
Kızlar bişey soracam kilo alımınız nasıl önceleri ayda 2-3-4 kilo alıyordum son üç-dört haftadır 78-79 arası gidip geliyorum sürekli yememde kilom aynı bu haftalarda duruyormu ki :44:
benim de öyle oldu. Sus sus maşallahımız var. Almayalım
Kızlar bişey soracam kilo alımınız nasıl önceleri ayda 2-3-4 kilo alıyordum son üç-dört haftadır 78-79 arası gidip geliyorum sürekli yememde kilom aynı bu haftalarda duruyormu ki :44:
Evet canım bende de erken doğum tehlikesi var zaten.23 gün hastanede yattım 24. haftamdan itibaren.O yüzden korktum baya zaten çok şükür 4 saat sonra geçti gece 2de filan.Hiç o kadar uzun sürmemişti.Senin de kasılma nedeniyle riskin vardı galiba benim gibi erken doğum yaptım yazmışsın kaçıncı haftandaydın?
zeytin gözlü,sbilge,bulut83,fibula,karatasoz,incisahin,LeYLa_21,pearl_pearl+,byd,aybamu,elanurkr,elifim06,ppilten,
günaydın kızlar umarım herkez iyidir... biz iyiyiz çok şükür.. ama canımız sıkılıyo evde...
slm canım bende o kadar şiddetli olmuyor hafta olarakda gerideyim senden[sıze="2"]merhaba kızlar....nasılsınız?:80:
Benim bebiş hiç yürütmüyor..dün yürüyüş yapayım dedim..nefesim çok daralıyodu..yürüdükçe aşağıya çok baskı yaptı..bi ara öyle kötü oldum ki sanki kafası çıkacak gibi bi baskı oldu ve kendimi banklara zor attım...o sırada panikleyince tansiyonum düştü galiba,bembeyaz olmuşum..elim ayağım tutmadı..biraz oturdum hemen kalkmadım..çok korktum...aslında yürüyüş şart diyorlar ama bu şekilde yine olucak diye yürümeye korkar oldum..aynı şeyler sizde de oluyomu kızlar?:26::26:[/sıze]
günaydınn kızlarr??
Kaç gündür giremedim malum hafta sonu ve amcamızın oğlunun sünnet düğünü vardı.ona katıldık cumartesidekayınvalidem kınasına gitti ben ve eltim büyük ananemizle kaldık baya koşturmalıydı ama dün çok güzel geçti baya yorulmuşumm ama anca kendime geldimmm...
Dün sabah emirgana pikniğe gittik.orası baya keyifli geçti bana süper iyi geldi...
Geldik düğüne katıldık 12 de falan geldik eve ama nasıl yorulmuşum anlatamam eşim yatağa kaldıramamış üstümü örtmüş sabah 5 e kadar herşeyden bi haber uyumuşum.
Az önce sağlık ocağından aradılar ne zamandır gelmediniz takibiniz yapılmadı dedi bende yarın gelicem dedim.yarın gidiyimde yapsın takibimi...
Yarında misafirim var bugün iş yapıcam... Amme çenem düştü he sizden naber??
zeytin gözlü,sbilge,bulut83,fibula,karatasoz,incisahin,leyla_21,pearl_pearl+,byd,aybamu,elanurkr,elifim06,ppilten,
günaydın kızlar umarım herkez iyidir... Biz iyiyiz çok şükür.. Ama canımız sıkılıyo evde...
ben de haftaya gidince konuşucam doktorla.doğum anında yanımızda hangi ebe yada hemşireler olucak nasıl olucak diye..bi de hastaneye doğum için gittiğimizde acilden mi giricez nerden giricez ben onları da merak ediyorumkafamda bi soru kalsın istemioyorm..sancı odası doğum odası neresi oraları da görmek istiyorum aslında..içim rahat etsin hemm son zamanlar yaklaştıkça herşeyi düşünüyorum napimm:44: bakalım ne kadar bilgi verebileceklerr benm doktorum genelde çok yoğun oluyo daaa
iyi günler kızlar....
hepimiz artık ağırlaşmışız
bebişlerde yavaş hareket eder oldu
e artık yavaştan doğumaa doğru yaklaşıyoruz
sevinsemmi endişelensemmi ikilemde bişiyim anlıycağınız
çok garip duygulardYIM
göbişim bu aralar birden büyüdü sankii
baktıkçaa gülesim geliyoo
iyi günler kızlar....
hepimiz artık ağırlaşmışız
bebişlerde yavaş hareket eder oldu
e artık yavaştan doğumaa doğru yaklaşıyoruz
sevinsemmi endişelensemmi ikilemde bişiyim anlıycağınız
çok garip duygulardYIM
göbişim bu aralar birden büyüdü sankii
baktıkçaa gülesim geliyoo
maşallah kuzuma.benimkide tekme attıkça ayağını tutasım geliyor çok güzellllaynen canım arkaddaşım gördü bugn geçen hafta böyle değildi büyümüş mü ne kız bu diyo...ay ne bilim aynaya bakmıyorum dedim..kızım fena tekmeliyo beni
kızlar ben işe başlıyorum gelir gelir bakarım sizlere hemde dinlenmiş olurumm
günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.... ben bugün çok fenaYIM YAAA heryanım ağrıyor bir de bebek mi döndü bilmeyorum böyle aşağıma aşağıma baskı var sürekli... kasılmalar da arttı gibi... offf bilmiyorum içimde bir sıkıntı var ama Allah hayra cıkarsın insallah... sizde ne var ne yok geçmişe bakamadım hiç....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?