2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

beyazay bende bel ağrıları vardı. doktor kesinlikle sert yatakta yatacaksın dedi. çocukları da öyle yatırmak gerekiyormuş kemik gelişimi açısından.

uğra bi canım özelle devlet hast. arasında mutlaka fark var ama herşeyi konuş hastane çıkışından tutda herşeyini eminim sana tatmin edici cevap verecektir.

ben de haftaya gidince konuşucam doktorla.doğum anında yanımızda hangi ebe yada hemşireler olucak nasıl olucak diye..bi de hastaneye doğum için gittiğimizde acilden mi giricez nerden giricez ben onları da merak ediyorum kafamda bi soru kalsın istemioyorm..sancı odası doğum odası neresi oraları da görmek istiyorum aslında..içim rahat etsin hemm son zamanlar yaklaştıkça herşeyi düşünüyorum napimm:44: bakalım ne kadar bilgi verebileceklerr benm doktorum genelde çok yoğun oluyo daaa

Kızlar bişey soracam kilo alımınız nasıl önceleri ayda 2-3-4 kilo alıyordum son üç-dört haftadır 78-79 arası gidip geliyorum sürekli yememde kilom aynı bu haftalarda duruyormu ki :44:

haha keşke dursa ama sanmıyorumm:125: çünkü bebek son ana kadar kilo alıyoo en çok kiloyu da son aylara alıyo yani sen hiç kilo almasan bile bebek kilo aldığı için sen de az da olsa almış olucaksın canımm..ben zati bebek almasa da aldıım içüünn tartılmıorum bilee :125:

Son düzenleme:

Herkese selamlarrr. Bende 30 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim var canım. 24. haftamdan beri. En son 1 cm. açıklık vardı öyle idare ediyorum. İki kere adalat kullandım. Ağrılarım hep var hiç geçmiyor. Özellikle geceleri artıyor. Allahım sağ salim 4 hafta daha geçse en azından 34 ü doldursak şükür diyicem. Bizim seninle sat larımızda aynı sanırım. Öykümüzde :) İnşallah 29 haziranı yani 36. haftamızın bittiği günleri birlikte görürüz. Bu arada komik bişey anlatayım size; haftasonu antalyaya gittik iki günlüğüne tatile. Otele bi girdim tam karşımda bi afiş. Ve ne yazıyor tahmin edin ?? " ULUSLARARASI JİNEKOLOJİ KONGRESİ " Eşime dedim ki bak allah korusun bişey olsa istemediğimiz kadar doktor hazır bizi bekliyor otelde.... O da hem güldü hem kızdı sen işin dalgasındasın hala diye :)
( O benden daha evhamlı ondan sanırım )

Hazırlıklarımız bizimde devam ediyor bu arada. Resim koyamadım hiç ama o kadar karışık ki alınanlar. Bi de ben sanırım fazla almışım toparlamadım daha. Bugün kızımın odası geliyor inşallah yerleştirince boıl bol resim çekip koyucam. Ama eksiğimiz kalmadı allaha şükür. Kendi pijamalarım geceliklerim bebikimin eşyaları herşey tamam. Ama bebik daha dur vaktin var bol bol :)

merhaba kızlar....nasılsınız?:80:

benim bebiş hiç yürütmüyor..dün yürüyüş yapayım dedim..nefesim çok daralıyodu..yürüdükçe aşağıya çok baskı yaptı..bi ara öyle kötü oldum ki sanki kafası çıkacak gibi bi baskı oldu ve kendimi banklara zor attım...o sırada panikleyince tansiyonum düştü galiba,bembeyaz olmuşum..elim ayağım tutmadı..biraz oturdum hemen kalkmadım..çok korktum...aslında yürüyüş şart diyorlar ama bu şekilde yine olucak diye yürümeye korkar oldum..aynı şeyler sizde de oluyomu kızlar?:26::26:

günaydınn kızlarr??

kaç gündür giremedim malum hafta sonu ve amcamızın oğlunun sünnet düğünü vardı.ona katıldık cumartesidekayınvalidem kınasına gitti ben ve eltim büyük ananemizle kaldık baya koşturmalıydı ama dün çok güzel geçti baya yorulmuşumm ama anca kendime geldimmm...

dün sabah emirgana pikniğe gittik.orası baya keyifli geçti bana süper iyi geldi...
geldik düğüne katıldık 12 de falan geldik eve ama nasıl yorulmuşum anlatamam eşim yatağa kaldıramamış üstümü örtmüş sabah 5 e kadar herşeyden bi haber uyumuşum.
az önce sağlık ocağından aradılar ne zamandır gelmediniz takibiniz yapılmadı dedi bende yarın gelicem dedim.yarın gidiyimde yapsın takibimi...
yarında misafirim var bugün iş yapıcam... amme çenem düştü he sizden naber??

zeytin gözlü,sbilge,bulut83,fibula,karatasoz,incisahin,LeYLa_21,pearl_pearl+,byd,aybamu,elanurkr,elifim06,ppilten,

günaydın kızlar umarım herkez iyidir... biz iyiyiz çok şükür.. ama canımız sıkılıyo evde...

Günaydııınnnn ........... Bizimde canımız sıkılıyor kızımla ikimizinnnn :))

slm canım bende o kadar şiddetli olmuyor hafta olarakda gerideyim senden
ama bazen yürürken toparlanıyor duraksıyorum biraz

merhaba canım maşallah dolu dolu yaşamışın ne güzel

merhaba canım bizde iyiyiz sıkılma ay ne diii sıkılın uzat ayaklarını otur mis

iyi günler kızlar....

hepimiz artık ağırlaşmışız

bebişlerde yavaş hareket eder oldu

e artık yavaştan doğumaa doğru yaklaşıyoruz

sevinsemmi endişelensemmi ikilemde bişiyim anlıycağınız

çok garip duygulardYIM

göbişim bu aralar birden büyüdü sankii

baktıkçaa gülesim geliyoo

aynen canım yaklaştıça daha çok tedirgin oluyoruz ama sakin olmak gerekir..benim ebem sancın gelirse hemen gelme dedi..biraz sıklaşsın öyle gel dedi hastahanede çekme dedi rahat edemezsin diyor.doktorumu aramam gerekmiş o gerekli herşeyi yaparmışş bende doktoruma sorucam daha hiç konuşmadık doğumla ilgili:44::44:

aynen canım arkaddaşım gördü bugn geçen hafta böyle değildi büyümüş mü ne kız bu diyo...ay ne bilim aynaya bakmıyorum dedim..kızım fena tekmeliyo beni

canım hoşgeldin sorma benim kızda ağır vasıta bir kaç gündür.aynı endişeleri bende yaşıyorum.nasıl olacak bakabilecekmiyim,hazırmıydım,nasıl emzircem,nasıl giydircem ay bir sürü korku

günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.... ben bugün çok fenaYIM YAAA heryanım ağrıyor bir de bebek mi döndü bilmeyorum böyle aşağıma aşağıma baskı var sürekli... kasılmalar da arttı gibi... offf bilmiyorum içimde bir sıkıntı var ama Allah hayra cıkarsın insallah... sizde ne var ne yok geçmişe bakamadım hiç....

kızlar ben işe başlıyorum gelir gelir bakarım sizlere hemde dinlenmiş olurumm

kolay gelsin sana

günaydın hayrlara gelsin içindeki his canım sonlara yaklaştıkça insanı zaten kaplıyor iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…