2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim haftama yakın olupta nst istenen varmı kızlar aranızda şimdi içime bi kuşku düştü bebek geriden geliyo diyemi istedi acaba benden

bilgecim birşeyi yoktur inşallah sıkıntı yapma. bende hiç olmadı öyle bişey ama oturup kalkınca biraz ayakta durmam gerekiyor. çatı kemiklerim ve belim sancıyo. yavaş yavaş kendime geliyorum sonra. tutuluyorum resmen.

kolay gelsin sana

günaydın hayrlara gelsin içindeki his canım sonlara yaklaştıkça insanı zaten kaplıyor iyi düşünelim iyi olsun

amin canım insallah.... bu arada bir önceki sayfada sormuşsun ya kilo alımı durdu diye benim de öyle tatlım bu haftalarda azalıyormuş kilo alımı zaten ben de 2 hafta hiç kilo almadıydım şimdi bilmiyorum artık tartılara küstüm ama

benim haftama yakın olupta nst istenen varmı kızlar aranızda şimdi içime bi kuşku düştü bebek geriden geliyo diyemi istedi acaba benden

canım bana da 33 dolunca yaptılar ama ben biraz rahatsızlanmıştım o yüzden yapıldı... korkma rutin kontrol yapıyorlardır bundan sonra hepimize yapılır artık nst... bebeğin geriden gelmesiyle alakası yoktur onun...

ok canım teşekkürler içimi ferahlattın

allah hayra çıakrsın ama benimde öyle canım yürüdüğüm zamnda fena baskı yapıyo..sen kalbini ferah tut
maşallah kuzuma.benimkide tekme attıkça ayağını tutasım geliyor çok güzellll
ya dün benimde yatarken sağ gögsümün altına bişey batıyordu kızlar ayağıdır diyorlar Ay bi doğsunda mıncıklıycam valla..tekme atmasında oh ohh at kızım at diyo eşim

benimde düşük tansiyon problemim var canım hele bu hafta iki kez oldu bende markette bayılacaktım nerdeyse de tuttum kendimi dayanmaya çalıştım,,,ne olacak bilmem doktorum normal böyle şeyler herkesin bünyesi farklı şeklinde konuşuo yüksek olmasın da düşük olsun diyor ama gel de bana sor halsizlik oluo özellikle sabahları öğlenden sonra düzelio ama sabahları da işi oluo insanın neyse az kaldı şurda dayanmam lazım yürüyüşe de akşamları çıkmak lazım hem serinlik oluyo

anen canımm biz de artık patlıcez sıkıntıdaaann denize gidemiyoruz güneşlenemiyoruz..onların dışında burda da ypılcak hiç bişii yoooğğk

“prens charles olmak da zor. bakkala gidip bir şeyler alınca para diye ananın resmini veriyorsun.”

“kimseden lys’de başarı beklemeyin. zaten ilk 1 saat sorularda bi ibnelik var mıdır lan acaba deyip şifre çözmeye çalışarak geçecek..”

"1.50 boylarındaki kadınlardan oluşan "birelli takvimi" çıktı!!!"

'' 80 yaşındaki amca rusya'ya vize kalktı diye seviniyor.sanki vize kalkınca herşey kalkacak .''

“misafirlikte tuvalette işin bittikten sonra sifonla gitmeyen b.kun yaşattığı gerilim, testere serisini geride bırakır.”

“erkekte dekolte cüzdandır. ne kadar açarsan o kadar talep görürsün.”

'1.murat hangi savaşta ölmüştür' sorusuna; 'katıldığı en son savaşta' diyen öğrenciye alkış.

bu "survivor taner"i küçükken üç kere havaya atıp iki kere tutmuşlar”

bir kadın sizi zekasıyla milyarder yapabilir,tabi trilyonerseniz...

makyaj; kadınların karıncalı olan görüntülerini full hd yapma sanatıdır.

en zor meslek bankacılık dimi ? gün boyu milyarları say dur. akşam olunca bim' den ucuz yoğurt al eve git.

araştırmaya göre, çoğu türk kadının vücudu, "üst dar-alt geniş=armut" şeklindeymiş.sevgilinizin neden "ayı" olduğunu şimdi anladınızmı…

erkek bluetooth gibidir yanındayken bağlıdır.uzaklaşınca yeni aygıt arar. kadın wireless gibidir,hepsini görür en güçlüsüne bağlanır...

Aref:acun bey 1 ile 3 arasında bir sayı tut ama 1 ve 3 olmasın
acun: evet tuttum
aref:2 mi ?
acun: yok artık ! JJJ

"sevgili rtük,10 dk.reklam arasına alışmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var.Eski düzeni istiyoruz"

bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; "mangoda indirim varmışşş''

" ben bardak kırsam sakarım, annem kırsa nazar. babam kırsa o bardağın orda ne işi var. "

elinde blackberry, sırtında burberry, ayağında fred perry gelberry yar gelberry ……...... dilbery..

şuanda flash tvde dünyanın gündemine oturan libya konuşuluyor...şaka lan şaka yine halay çekiyolar.

"esmer bayanlara sesleniyorum; saçınızı sarıya boyattığınızda marilyn monroe'ya değil, trabzonsporlu ibrahim yattara'ya benziyosunuz. saygılar."

Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun, para yetmez , babayı alırsın hevesin kaçar...

bir ilişkide kadından susmasını beklemek ineğe çilek yedirip "çilekli süt" vermesini beklemekle eş değerdedir...

cocuk: baba biz nasıl olduk
baba: maymundan evrimleştik yavrum
(cocuk ikna olmaz)
cocuk: anne biz nasıl olduk?
anne: adem babamızla havva anamızdan...
cocuk: ama babam maymundan geldigimizi söylüyor!!
anne: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez yavrum

Elin oğlu gülü, tango yaparken ağzında tutuyor, biz kasap vitrinindeki koyunun kıçına takıyoruz. Sizde hala bizden romantizm bekliyorsunuz J

aynı sorun bende var umblikal arterde direnç var iyi sen 38 de doğurmuşsun bende inşallah o zamanları görürüm

hoşgeldin cnm..benimde sabahları yataktan kalkarken her yerim ağrıyor..baskı desen o da aynı..yazmıştım dün beni çok korkuttu,yürütmedi çok fena toplanığ baskı yaptı,çıkacak sandım bi aniçini ferah tutmaya çalış canım..olumlu düşünmeye çalış..inan tek yapabileceğim bu

aynen biz de hiç konuşmadık doğumla ilgili doktorlaa..ben de hemen hastaneye koşmak istemiyorum sancıları evde çekicem..ne zamanki suyum gelince o zaman mecbur gidicem hastaneye..zaten sancılar da çok sıklaşmış olucak o zaman tabi herşey düzenli ilerlersee :26: ne saman kitcen sen şimdi muayeneye canımcım ?

evet bilgecim ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum walla... hayırlısıyla su 36 haftayı doldursak baya rahatlıcam... :18::18:

selam kızlar nasılsınız? yarın kızımın karyolası geliyor daha yeni haber verdiler bende duvarları silmek istiyorum karyola gelmeden. mob'la duvar silenler vardı eşime sipariş vercem getirsin diye ama normal mobla mı yapılıyor? bilen varsa acilen cevap bekliyorum

günaydın cnm hoşgeldin..valla evde can sıkıntısı illaki oluyor...sürekli bişeyler bulmak lazım sanırımizimli olduğum zamanlarda sürekli temizlik yapıyodum zaman geçiyodu..ama şimdi işten ayrılınca bu göbişle iş yapmak zor
[/QUOTE]

bende demüzlük yapıodum bol bol amaa şimdi az biraz bişey yapsam iki büklüm olup nefes nefese kalıyorumm..zor yani anlıcann..artık son zamanlar dinlenmemiz lazımm ve oturdumuz yerden oyalanacak bişeyler bulmak lazım..ev işlerini zaten taksit taksit anca yapıyorumm..bi de sıcaklar da bastırdı malum..işala mutlu sona kavuşuruz bian öncee:26:

aynen ama suyun gelir gelmez gitmek gerekmiş ebe öyle dedi bana..cuma gününe kontrolum var benimde canım çok merak ediyorum kızımı en son 26 nisanda gitmiştik.

geçmş olsun sana da canım..allah yardımcımız olsun..düşük tansiyonda zor oluyor,kendimizi bırakmamalıyız...dün direndim resmen..napalım katlanıcaz artık..benim olmuyodu böyle..e dün hiç bişey yiyemeyince üstüne birde moral bozukluğu mahvetti beni...

sağol cnm..yoktur inşallah..bir anlık panikledim işte...çatı kemiğim benimde sancıyor ya..resmen hissediyorum..yataktan kalkarken daha çok hissediyorum..ağırlaştık iyice

evet bilgecim ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum walla... hayırlısıyla su 36 haftayı doldursak baya rahatlıcam... :18::18:

inşallah canımm...sağsağlim biatlatsak şu günleri...

slm cnm hoşgeldin...bilgim yok canım ya...ama sen çok asılma sakın..zorlama kendini aman haa..

Slm kızlar yemege cıkmadan bi bakayım
dedim ya bende sanki normal dogumdan
korkuyorum gibi o azim gitti ne yapacagım
bilmiyorum neyse ben yemege kacar

aynen ama suyun gelir gelmez gitmek gerekmiş ebe öyle dedi bana..cuma gününe kontrolum var benimde canım çok merak ediyorum kızımı en son 26 nisanda gitmiştik.

oo senn baya olmuşş gitmeyelii...ben de en son 2 mayısta gitmiştim.haftaya çarş giderim ben de herald..34 haftaya gelmiş olucam..biraz erteledim gitmeyii...gidince alttan da muayene olucam zaten:18: güzel haberlerle geliriz işalaa:26:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31NabvcdG1L._SL500_AA300_.jpg

şöyle bezi takılanlardan ve 360 derece dönen başlıklardan al canım
sanırım scotch brite ın var
birde bezi baya ıslak tut silerken sonra zorlnırsın çünkü duvara yapışıyo
domestoslu su yapıp silmiştim ben
duvar boranın silinir olmsına dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…