kolay gelsin sana
günaydın hayrlara gelsin içindeki his canım sonlara yaklaştıkça insanı zaten kaplıyor iyi düşünelim iyi olsun
benim haftama yakın olupta nst istenen varmı kızlar aranızda şimdi içime bi kuşku düştü bebek geriden geliyo diyemi istedi acaba benden
canım bana da 33 dolunca yaptılar ama ben biraz rahatsızlanmıştım o yüzden yapıldı... korkma rutin kontrol yapıyorlardır bundan sonra hepimize yapılır artık nst... bebeğin geriden gelmesiyle alakası yoktur onun...
allah hayra çıakrsın ama benimde öyle canım yürüdüğüm zamnda fena baskı yapıyo..sen kalbini ferah tutgünaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.... Ben bugün çok fenayım yaaa heryanım ağrıyor bir de bebek mi döndü bilmeyorum böyle aşağıma aşağıma baskı var sürekli... Kasılmalar da arttı gibi... Offf bilmiyorum içimde bir sıkıntı var ama allah hayra cıkarsın insallah... Sizde ne var ne yok geçmişe bakamadım hiç....
ya dün benimde yatarken sağ gögsümün altına bişey batıyordu kızlar ayağıdır diyorlarmaşallah kuzuma.benimkide tekme attıkça ayağını tutasım geliyor çok güzellll
merhaba kızlar....nasılsınız?:80:
benim bebiş hiç yürütmüyor..dün yürüyüş yapayım dedim..nefesim çok daralıyodu..yürüdükçe aşağıya çok baskı yaptı..bi ara öyle kötü oldum ki sanki kafası çıkacak gibi bi baskı oldu ve kendimi banklara zor attım...o sırada panikleyince tansiyonum düştü galiba,bembeyaz olmuşum..elim ayağım tutmadı..biraz oturdum hemen kalkmadım..çok korktum...aslında yürüyüş şart diyorlar ama bu şekilde yine olucak diye yürümeye korkar oldum..aynı şeyler sizde de oluyomu kızlar?:26::26:
zeytin gözlü,sbilge,bulut83,fibula,karatasoz,incisahin,LeYLa_21,pearl_pearl+,byd,aybamu,elanurkr,elifim06,ppilten,
günaydın kızlar umarım herkez iyidir... biz iyiyiz çok şükür.. ama canımız sıkılıyo evde...
benim kasılmalarımın sebebi 1 hafta sonra anlaşıldı anne karnında bebeği besleyen damardaki kan akışında direnç vardı yani bebek beslenemiyodu .içerde bi olumsuzluk olunca bebek dışarı çıkmak istermiş o yüzden kasılmalarım oluyomuş.benim doğumum martın ilk haftsaı gözüküyodu diye mart annelerini takip ediyodum ama sezeryan olduğum için şubatta doğum yaptım.Allah a şükürler olsun 38.haftamda doğum yaptım ama bebeğim beslenemediği için çok küçük doğdu 2 kilo civarıydı.bayağı zor günler geçirdim senin şu anki stresini çok iyi anlıyorum.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin yavrunu
günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.... ben bugün çok fenaYIM YAAA heryanım ağrıyor bir de bebek mi döndü bilmeyorum böyle aşağıma aşağıma baskı var sürekli... kasılmalar da arttı gibi... offf bilmiyorum içimde bir sıkıntı var ama Allah hayra cıkarsın insallah... sizde ne var ne yok geçmişe bakamadım hiç....
slm canım bende o kadar şiddetli olmuyor hafta olarakda gerideyim senden
ama bazen yürürken toparlanıyor duraksıyorum biraz
slm canımm..aynen benimde öyle oluyor işte..karnım öyle bir geriliyorki anlatamam..hem gerginlikten yürüyemiyorum hemde baskıdan...birde dün biraz canım sıkkkındı...hiç bişey yiyemedim..sabah kahvaltısıyla akşamı ettim anlayacağın..e bi de üstüne yürüyüşe çıkınca iyice fena oldum
QUOTE]
günaydınn kızlarr??
kaç gündür giremedim malum hafta sonu ve amcamızın oğlunun sünnet düğünü vardı.ona katıldık cumartesidekayınvalidem kınasına gitti ben ve eltim büyük ananemizle kaldık baya koşturmalıydı ama dün çok güzel geçti baya yorulmuşumm ama anca kendime geldimmm...
dün sabah emirgana pikniğe gittik.orası baya keyifli geçti bana süper iyi geldi...
geldik düğüne katıldık 12 de falan geldik eve ama nasıl yorulmuşum anlatamam eşim yatağa kaldıramamış üstümü örtmüş sabah 5 e kadar herşeyden bi haber uyumuşum.
az önce sağlık ocağından aradılar ne zamandır gelmediniz takibiniz yapılmadı dedi bende yarın gelicem dedim.yarın gidiyimde yapsın takibimi...
yarında misafirim var bugün iş yapıcam... amme çenem düştü he sizden naber??
merhaba cnmm hoşgeldin...ooo sen bayağı yorulmuşsunnçok yorma kendini artık,artık bol bol dinlenmek lazım sanırım...evde durmayı hiç sevmiyorum ama dinlenmekte lazım işte..nasip olursa bu cuma bırakıyorum işi...sizlere çok sık yazamıcam,buna da üzülüyorum ..ama fırsat buldukça mutlaka giricem.. sağlık ocağına ihmal etme ,mutlaka git...kolay gelsin sana cmnmm..
zeytin gözlü,sbilge,bulut83,fibula,karatasoz,incisahin,LeYLa_21,pearl_pearl+,byd,aybamu,elanurkr,elifim06,ppilten,
günaydın kızlar umarım herkez iyidir... biz iyiyiz çok şükür.. ama canımız sıkılıyo evde...
günaydın cnm hoşgeldin..valla evde can sıkıntısı illaki oluyor...sürekli bişeyler bulmak lazım sanırımizimli olduğum zamanlarda sürekli temizlik yapıyodum zaman geçiyodu..ama şimdi işten ayrılınca bu göbişle iş yapmak zor
aynen canım yaklaştıça daha çok tedirgin oluyoruz ama sakin olmak gerekir..benim ebem sancın gelirse hemen gelme dedi..biraz sıklaşsın öyle gel dedi hastahanede çekme dedi rahat edemezsin diyor.doktorumu aramam gerekmiş o gerekli herşeyi yaparmışş bende doktoruma sorucam daha hiç konuşmadık doğumla ilgili:44::44:
aynen biz de hiç konuşmadık doğumla ilgili doktorlaa..ben de hemen hastaneye koşmak istemiyorum sancıları evde çekicem..ne zamanki suyum gelince o zaman mecbur gidicem hastaneye..zaten sancılar da çok sıklaşmış olucak o zaman tabi herşey düzenli ilerlersee :26: ne saman kitcen sen şimdi muayeneye canımcım ?
benimde düşük tansiyon problemim var canım hele bu hafta iki kez oldu bende markette bayılacaktım nerdeyse de tuttum kendimi dayanmaya çalıştım,,,ne olacak bilmem doktorum normal böyle şeyler herkesin bünyesi farklı şeklinde konuşuo yüksek olmasın da düşük olsun diyor ama gel de bana sor halsizlik oluo özellikle sabahları öğlenden sonra düzelio ama sabahları da işi oluo insanın neyse az kaldı şurda dayanmam lazım yürüyüşe de akşamları çıkmak lazım hem serinlik oluyo
bilgecim birşeyi yoktur inşallah sıkıntı yapma. bende hiç olmadı öyle bişey amaoturup kalkınca biraz ayakta durmam gerekiyor. çatı kemiklerim ve belim sancıyo. yavaş yavaş kendime geliyorum sonra. tutuluyorum resmen.
evet bilgecim ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum walla... hayırlısıyla su 36 haftayı doldursak baya rahatlıcam... :18::18:
selam kızlar nasılsınız? yarın kızımın karyolası geliyordaha yeni haber verdiler bende duvarları silmek istiyorum karyola gelmeden. mob'la duvar silenler vardı eşime sipariş vercem getirsin diye ama normal mobla mı yapılıyor? bilen varsa acilen cevap bekliyorum
aynen ama suyun gelir gelmez gitmek gerekmiş ebe öyle dedi bana..cuma gününe kontrolum var benimde canım çok merak ediyorum kızımı en son 26 nisanda gitmiştik.
selam kızlar nasılsınız? yarın kızımın karyolası geliyordaha yeni haber verdiler bende duvarları silmek istiyorum karyola gelmeden. mob'la duvar silenler vardı eşime sipariş vercem getirsin diye ama normal mobla mı yapılıyor? bilen varsa acilen cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?