2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet dikdörtgen şeklinde dönen mob varya normal onla silersin ççok kolay oluyo..ama fazla uzanma üst taraflara hee:96: kocişe sildirirsin yukarlarıı sen aşaları sil minnoş

Slm kızlar yemege cıkmadan bi bakayım
dedim ya bende sanki normal dogumdan
korkuyorum gibi o azim gitti ne yapacagım
bilmiyorum neyse ben yemege kacar

selam canım hoşgeldin... aynı korkular bende de var canım... vazgeçesim geliyor zaman zaman...

gözün aydın canım...

çok güldüm allahta seni güldürsün....

canım ben mob almadım... mikrofiber bez aldım bimden 1.5 tl tanesi.. önce çamaşır sulu su yaptım azcıkta koku döktüm içine sildik ama yuvarlak hareketle değil yana yana bölüm bölüm bi bölüm bitince hemen peşinden duru suyla sildik... hiç dalga dalga olmadı... lekeler varsa azcık cif dök beze
hemen çıkarıyo...

kızlar sıkıntısı olan arkadaşlar varmış, geçmiş olsun. tek tek alıntılayamadım umarım bebişler sizi yormadan zamanında gelirler.

slm cnm hoşgeldin...bilgim yok canım ya...ama sen çok asılma sakın..zorlama kendini aman haa..

hoşbulduk canım tamam dikkat ederim o yüzden sordum kendimi daha az yorayım diye :)

duvarım silinebilir. önceden cifle filan yapıyodum bişeyy çarpınca iz yapıyodu. şimdi zor olur diye mobla yapayım dedim sen önermiştin sanırım. şimdi kaynım bakıyormuş bulup gelirse bende rahatça bitiririm. domestosla yapınca durulamaya-kurulamaya gerek kalıyor mu?

evet dikdörtgen şeklinde dönen mob varya normal onla silersin ççok kolay oluyo..ama fazla uzanma üst taraflara hee:96: kocişe sildirirsin yukarlarıı sen aşaları sil minnoş

tamam canım kocişte öyle diyo ama ben heycan yaptım bebeğimin karyola gelmeden bitsin diyorum herşey

gözün aydın canım...

sağol canım

canım bende öyle yapıyodum ama uzanmak istemiyorum mobu o yüzden sordum alt tarafları yine senin dediğin gibi yapcam ufak tefek lekeler var ama üstlerin tozu gitsin diye silcem onla bakalım bulup getirirlerse

rüyalar görülmüş,kocalara kızılmış,normal doğum sıkıntıları başlamış biraz geçmişe baktım...
benimde sağım solum gece çok ağrıyor sırt üstü yatamıyorum sağdan sola dönmekte zor oluyor kesinlikle buna ağırlaşmak deniliyor aekadaşlar bende ödemde çok fazla sabahları parmaklarımı sıkamıyorum ellerim yumruk olmuyor bardak bile tutamıyorum bazen ...göz kapaklarımda şişiyor balon gibiyim anlayacağınız...yarın kontrolümüz var bakalım kızım ne kadar olmuş....

kızlar cumartesi doktora gittik ...

doğumla alakalı konuştuk ben dedimmki kesilmeden normal doğurmak mümkünmü dedim hocada mümkün tabiki ama bu sancı süresini 2 saat daha uzatır ayrıca tüm komutlara harfiyen uyman gerekir dedi... ama kesilmeden doğurursan vajinada ciddi esneme oluyor dedi.. sen kararlıysan bence olabilir dedi.. gögüs yaralarını sordum krem sürersek engelleye bilirmiyiz diye.. istediğini sür gene yara olacak dedi... ama kısmen rahatlatır dedi... böle işte arkadaşlar

canım bende öyle yapıyodum ama uzanmak istemiyorum mobu o yüzden sordum alt tarafları yine senin dediğin gibi yapcam ufak tefek lekeler var ama üstlerin tozu gitsin diye silcem onla bakalım bulup getirirlerse
,

canım valla ben eşime sildirdim sende öle yap şekerim benim oda çok büyük olmadığı halde 2 saat felan sürdü silmek yorma kendini

nie esneme olsuun vajinadaa..benm doktorum doğumdan sonra kısa bi süre içerisinde eski haline döner didi..ayrıca emzirirsen daha kısa sürede döner dedi..bi de 3.çocuktan sonra eğer üçü de normal doğumsa o zaman hafif esneme olabiliyomuşş..daha ilk çocukta nie öle kalsın kii :44:

işala güzel haberlerle gelirsin canımm...

canım sen doktoruna ve sölediklerine güveniyorsan öyle hareket et... neticede bu iş psikolojik birimizin kullandığı ilacı ötekimiz doktora sormadan almıyoruz... ben ablamlardanda biliyorum esnediğini ama profesyonel bi ağızdan duymak ta beni 2 kat ikna etti.. zaten ben çok korkuyorum normalşden

evet baya oldu canım bakalım inş.güzel haberlerle geliriz

kızlar merhaba

birkaç gün önce doktora gittim, 29+6 dayken bebeğim 1700 grammış. iki hafta önden gidiyormuş. sizde durumlar nasıl? bebeğim dobişko olcak sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…