senin haftanda nst istenmesi anormal değil ki....benim haftama yakın olupta nst istenen varmı kızlar aranızda şimdi içime bi kuşku düştü bebek geriden geliyo diyemi istedi acaba benden
selam kızlar nasılsınız? yarın kızımın karyolası geliyordaha yeni haber verdiler bende duvarları silmek istiyorum karyola gelmeden. mob'la duvar silenler vardı eşime sipariş vercem getirsin diye ama normal mobla mı yapılıyor? bilen varsa acilen cevap bekliyorum
Slm kızlar yemege cıkmadan bi bakayım
dedim ya bende sanki normal dogumdan
korkuyorum gibi o azim gitti ne yapacagım
bilmiyorum neyse ben yemege kacar
selam kızlar nasılsınız? yarın kızımın karyolası geliyordaha yeni haber verdiler bende duvarları silmek istiyorum karyola gelmeden. mob'la duvar silenler vardı eşime sipariş vercem getirsin diye ama normal mobla mı yapılıyor? bilen varsa acilen cevap bekliyorum
çok güldüm allahta seni güldürsün....“prens charles olmak da zor. bakkala gidip bir şeyler alınca para diye ananın resmini veriyorsun.”
“kimseden lys’de başarı beklemeyin. zaten ilk 1 saat sorularda bi ibnelik var mıdır lan acaba deyip şifre çözmeye çalışarak geçecek..”
"1.50 boylarındaki kadınlardan oluşan "birelli takvimi" çıktı!!!"
'' 80 yaşındaki amca rusya'ya vize kalktı diye seviniyor.sanki vize kalkınca herşey kalkacak .''
“misafirlikte tuvalette işin bittikten sonra sifonla gitmeyen b.kun yaşattığı gerilim, testere serisini geride bırakır.”
“erkekte dekolte cüzdandır. ne kadar açarsan o kadar talep görürsün.”
'1.murat hangi savaşta ölmüştür' sorusuna; 'katıldığı en son savaşta' diyen öğrenciye alkış.
bu "survivor taner"i küçükken üç kere havaya atıp iki kere tutmuşlar”
bir kadın sizi zekasıyla milyarder yapabilir,tabi trilyonerseniz...
makyaj; kadınların karıncalı olan görüntülerini full hd yapma sanatıdır.
en zor meslek bankacılık dimi ? gün boyu milyarları say dur. akşam olunca bim' den ucuz yoğurt al eve git.
araştırmaya göre, çoğu türk kadının vücudu, "üst dar-alt geniş=armut" şeklindeymiş.sevgilinizin neden "ayı" olduğunu şimdi anladınızmı…
erkek bluetooth gibidir yanındayken bağlıdır.uzaklaşınca yeni aygıt arar. kadın wireless gibidir,hepsini görür en güçlüsüne bağlanır...
Aref:acun bey 1 ile 3 arasında bir sayı tut ama 1 ve 3 olmasın
acun: evet tuttum
aref:2 mi ?
acun: yok artık ! JJJ
"sevgili rtük,10 dk.reklam arasına alışmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var.Eski düzeni istiyoruz"
bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; "mangoda indirim varmışşş''
" ben bardak kırsam sakarım, annem kırsa nazar. babam kırsa o bardağın orda ne işi var. "
elinde blackberry, sırtında burberry, ayağında fred perry gelberry yar gelberry ……...... dilbery..
şuanda flash tvde dünyanın gündemine oturan libya konuşuluyor...şaka lan şaka yine halay çekiyolar.
"esmer bayanlara sesleniyorum; saçınızı sarıya boyattığınızda marilyn monroe'ya değil, trabzonsporlu ibrahim yattara'ya benziyosunuz. saygılar."
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun, para yetmez , babayı alırsın hevesin kaçar...
bir ilişkide kadından susmasını beklemek ineğe çilek yedirip "çilekli süt" vermesini beklemekle eş değerdedir...
cocuk: baba biz nasıl olduk
baba: maymundan evrimleştik yavrum
(cocuk ikna olmaz)
cocuk: anne biz nasıl olduk?
anne: adem babamızla havva anamızdan...
cocuk: ama babam maymundan geldigimizi söylüyor!!
anne: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez yavrum
Elin oğlu gülü, tango yaparken ağzında tutuyor, biz kasap vitrinindeki koyunun kıçına takıyoruz. Sizde hala bizden romantizm bekliyorsunuz J
canım ben mob almadım... mikrofiber bez aldım bimden 1.5 tl tanesi.. önce çamaşır sulu su yaptım azcıkta koku döktüm içine sildik ama yuvarlak hareketle değil yana yana bölüm bölüm bi bölüm bitince hemen peşinden duru suyla sildik... hiç dalga dalga olmadı... lekeler varsa azcık cif dök bezeselam kızlar nasılsınız? yarın kızımın karyolası geliyordaha yeni haber verdiler bende duvarları silmek istiyorum karyola gelmeden. mob'la duvar silenler vardı eşime sipariş vercem getirsin diye ama normal mobla mı yapılıyor? bilen varsa acilen cevap bekliyorum
slm cnm hoşgeldin...bilgim yok canım ya...ama sen çok asılma sakın..zorlama kendini aman haa..
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31NabvcdG1L._SL500_AA300_.jpg
şöyle bezi takılanlardan ve 360 derece dönen başlıklardan al canım
sanırım scotch brite ın var
birde bezi baya ıslak tut silerken sonra zorlnırsın çünkü duvara yapışıyo
domestoslu su yapıp silmiştim ben
duvar boranın silinir olmsına dikkat et
evet dikdörtgen şeklinde dönen mob varya normal onla silersin ççok kolay oluyo..ama fazla uzanma üst taraflara hee:96: kocişe sildirirsin yukarlarıısen aşaları sil minnoş
gözün aydın canım...
canım ben mob almadım... mikrofiber bez aldım bimden 1.5 tl tanesi.. önce çamaşır sulu su yaptım azcıkta koku döktüm içine sildik ama yuvarlak hareketle değil yana yana bölüm bölüm bi bölüm bitince hemen peşinden duru suyla sildik... hiç dalga dalga olmadı... lekeler varsa azcık cif dök beze
hemen çıkarıyo...
,canım bende öyle yapıyodum ama uzanmak istemiyorum mobu o yüzden sordum alt tarafları yine senin dediğin gibi yapcam ufak tefek lekeler var ama üstlerin tozu gitsin diye silcem onla bakalım bulup getirirlerse
,
canım valla ben eşime sildirdim sende öle yap şekerim benim oda çok büyük olmadığı halde 2 saat felan sürdü silmek yorma kendini
kızlar cumartesi doktora gittik ...
doğumla alakalı konuştuk ben dedimmki kesilmeden normal doğurmak mümkünmü dedim hocada mümkün tabiki ama bu sancı süresini 2 saat daha uzatır ayrıca tüm komutlara harfiyen uyman gerekir dedi... ama kesilmeden doğurursan vajinada ciddi esneme oluyor dedi.. sen kararlıysan bence olabilir dedi.. gögüs yaralarını sordum krem sürersek engelleye bilirmiyiz diye.. istediğini sür gene yara olacak dedi... ama kısmen rahatlatır dedi... böle işte arkadaşlar
rüyalar görülmüş,kocalara kızılmış,normal doğum sıkıntıları başlamış biraz geçmişe baktım...
benimde sağım solum gece çok ağrıyor sırt üstü yatamıyorum sağdan sola dönmekte zor oluyor kesinlikle buna ağırlaşmak deniliyor aekadaşlar bende ödemde çok fazla sabahları parmaklarımı sıkamıyorum ellerim yumruk olmuyor bardak bile tutamıyorum bazen ...göz kapaklarımda şişiyor balon gibiyim anlayacağınız...yarın kontrolümüz var bakalım kızım ne kadar olmuş....
nie esneme olsuun vajinadaa..benm doktorum doğumdan sonra kısa bi süre içerisinde eski haline döner didi..ayrıca emzirirsen daha kısa sürede döner dedi..bi de 3.çocuktan sonra eğer üçü de normal doğumsa o zaman hafif esneme olabiliyomuşş..daha ilk çocukta nie öle kalsın kii :44:
oo senn baya olmuşş gitmeyelii...ben de en son 2 mayısta gitmiştim.haftaya çarş giderim ben de herald..34 haftaya gelmiş olucam..biraz erteledim gitmeyii...gidince alttan da muayene olucam zaten:18: güzel haberlerle geliriz işalaa:26:
kızlar merhaba
birkaç gün önce doktora gittim, 29+6 dayken bebeğim 1700 grammış. iki hafta önden gidiyormuş. sizde durumlar nasıl? bebeğim dobişko olcak sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?