2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım arkaddaşım gördü bugn geçen hafta böyle değildi büyümüş mü ne kız bu diyo...ay ne bilim aynaya bakmıyorum dedim..kızım fena tekmeliyo beni

dimii büyüdüler artık teysesii deseydin:)

canım hoşgeldin sorma benim kızda ağır vasıta bir kaç gündür.aynı endişeleri bende yaşıyorum.nasıl olacak bakabilecekmiyim,hazırmıydım,nasıl emzircem,nasıl giydircem ay bir sürü korku

korkma korkma

ben de sankii sana cesaret veriyorum

bende en çok göğüs ucu yarasından korkuyorum kanıyo filan diyolar ya :18:

bu arada kızlar ben kızıma mobilya yaptırıyorum büyüyen beşik olucak gardolap ve çamaşır dolabı

uyku setlerinizi aldınızmı sizler ben almıştım da60 a 140 almışım çok küçük

çünküü 80 olucak genişliği yada 90 ondan bu uyku setimi değiştiricem başka hangi marka alsam

şöyle kelebekli papatyalı güsel pebeli beyazmı bişiy istiyorum ama
:80:

eşim diyorki 90 a 190 yaptıralım beşiği üzerine kenar komidinleri gelsin ama bu durumdada sanırım

90 lık bebek uyku seti bulamam napıcam ya

birazdan .çarşıya çıkıp deiştircem uyku setini aldığım yerdede başka uyku seti yok büyük ölçülerde

Son düzenleme:
selam hanımlar şükür kavuşturana ev taşıma olayımız oldu o yüzden uzun süredir giremedim nete,geçmişi okumaya kalkarsam dogururum oun için sorayım size önemli olaylar var mı erken doguran olumlu veya olumsuz bişeyler.
biz 30 hafta olduk kızım 1buçuk kilo,biraz zayıfmış ben de son 2aya 10kilo ile girdim bebiş normal sanıyordum zayıf başladığım içim kendime almışım meğer kiloları,2hafta geriden geliyor karnı zazıf çıktı,şunu anladım ki 'fazla yemeğe gerek yok bebek senden alır zaten' diyenler hiçbir şey bilmiyormuş zorlamasaydım daha da beter olurdu bebeğim,yiyin kızlar yiyiiiin... :))

evet canım bende öyle düşünüyorum özellikle süt ürünleri cok önemli bol bol süt iç

Son düzenleme:
aynen,bu ara ben de süte sardım ve daha fazla yemem gerektiğini anladım..
başka bişey de sorucam bebeklerinizin kutuda aldığınız kıyafetlerini de yıkıyacak mısınız

başka bişey de sorucam bebeklerinizin kutuda aldığınız kıyafetlerini de yıkıyacak mısınız

evet canım ben yıkadım hastane cıkışlarını ilk onları giyeceği için boya kalıntısı varsa gitsin diye bride tekstil sonucta hepsi dikiliyo yerlerden topalnıp ütülenip kutulanıyo

esnemesin

merhaba canım ben kutularını poşetlerini attım bile aldığımı ters çeviriyorum direk katlayıp üst üste koyuyorum daha yıkamadım ama yıkanmışken hepsi yıkansın türül türül koksun

ben de daha yıkamadım haziranda hazırlıcam eşyalarını ama annem yıkama ne gerek var hemen kirleniyor zaten dedi kararsızım.bebek beşiği de şimdi alma daha çok küçük yanına bir sepet al(bebek sepeti) büyüyünce beşik alır odasını ayırırsın kendi odanı da daraltmamış olursun diyor bana mantıklı geldi

slm,ben de 30haftalık oldum bebıs 1450gr.doktorum zayıf diil normal dedı bana

omega 3 içeninzi varmı ben balık yiyemiyorum yazda geldi hepten yiyemem

doktorum içme balık ye dedi ama sevmiyorum

bende 5ve 6. ayımda her 5-6 tane ceviz yedim

artık ordan almıştır omega 3ünü kızım

napıyım yaa
kokioo balık:))))))

slm,ben de 30haftalık oldum bebıs 1450gr.doktorum zayıf diil normal dedı bana

ben geçen hafta gittim 30+3de benim de 1466gr ama 2hfta geride karnı zayıf dedi çok üzüldüm,bilmiyorum artık şimdi yemeğe vedim kendimi haftaya gittiğimde ne diyecek bakalım.ama aslında çok takmamak lazımmış tecrübeliler öyle diyor

ya benimkininde karın ölçüleri bacaklara göre geriden geliyormuş kapalı kutunun içi ya doğmadan bilemicez hiçbizaman heralde

ya benimkininde karın ölçüleri bacaklara göre geriden geliyormuş kapalı kutunun içi ya doğmadan bilemicez hiçbizaman heralde

aynen bana da öyle dedi...
bir de benim kaburgalarım ağrıyor çok baskı yapıyor sırt üstü yatınca rahat ediyorum dr bana dedi ki sırt üstü yatma bebek beslenemez,amanın yan yatınca ben rahat edemiyorum ama bebek ediyor öyle mi,,annelik bu olsa gerek ....

evet sola yatmak gerekiyormuş bende hep sağa yatardım zor geliyor ama ne yapalım az kaldı bebiş iyi büyüsünde

arkadaşım kesilmesinden korkma zaten keserlerken ve dikerlerken sen birşey hissetmiyorsun bebeğin başı çıkım esnasına geldimi kesiliyor bebeğin perineye yaptığı baskıdan zaten orada hislerde azalma oluyor kesmekteki amaç istenmeyen parçalı yırtıkları önlemek....eğer gerekirse mutlaka keseceklerdir çok korkma arkadaşım kesilmedende doğurabilirsin tabii ki ama bana sorarsan kesilmesi daha sağlıklı....

selam canım sen nasılsın bebeğin nasıl evdemisin artık

omega 3 içeninzi varmı ben balık yiyemiyorum yazda geldi hepten yiyemem
balık yağını kesinlikle tavsiye ediyorum istanbulda çok güvendiğim bir hocam var mutlaka kullan dedi ben marincap kullanıyorum güvenilirliğinden emin olmasam tavsiye etmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…