2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar
Saka maka 35 haftalik oldum :18: Annem geldi, ya dogurursam korkusuna her gun gezmeye alisverise goturuyorum annemi. O da sagolsun acayip dukkan karistirma meraklisi, canim cikiyor bel agrisindan. tek basina gezmesine imkan yok, dil bilmiyor, yol bilmiyor. Buraya kadar gelip de evde tikilmasina da gonlum razi olmuyor. Allaha dua ediyorum yorgunluktan dogurmayayim diye. Daha da kizin dolabini yerlestirmedik, dogum cantasini hazirlamadik. Ay cok gec kalmisim gibi bir his var icimde. :18::18:
geceleri ayri kabus, uyku yok. Bel agrisindan mahvoluyorum tuvalete kalktigimda. Yatak o kadar rahatsiz geliyor ki, bir yorgani 4'e katladim ve uzerine koydum yatagin. Oyle komik ki, esime ust kattan bakiyorum yatarken Ama en azindan karnim icine gomulunce bebegi ezdim korkusu yasamiyorum.

Bugun bebegimin hastane sekeri kutusunu aldim. Kartondan araba seklinde, hani kulkedisi masali var ya, oradaki balkabagi arabasindan. Demonte sekilde aliniyor, kendiniz yapiyorsunuz. Bir tanesini monte edeyim resmini koyarim. icine de ciftekavrulmus lokum koyacagim. Boylece yabanci misafirlerime de degisiklik olmus olur. Cikolata koysam yaz sicaginda erir gider. Boylesi daha cok hosumuza gitti annemle.

Simdilik bizden haberler bu kadar. Opuyorum herkesi

sizinkinlerden zayıflarıda var bizde 29+5 te 1160 gramdık.....

son haftalarda alıyorlar en çok kıloyu,sağlıklı olsunlar dakılo sorun dııl ,ben hıç sağlıklı beslenemedım korkuyorum bebegım için,siz balıktan yagından bahsedıyosunuz,ben hamılelık boyunca agzıma sut yogurt yumurta bıle surmedım,ölmıcek kadar yemek yıyorum,herşey dokunuyor bana

bebek baş,karın ve femur ölçümü olarak 1 hafta geride olabilir ama iki hafta gerideyse gelişme geriliği başlamış olabilir bence tekrar bir kontrole gidin bende şuan intra uterin gelişme geriliği gelişti bebeğim tam 2 hafta geriden geliyor burada özellikle karın çevresi ve baş çevresi ölçümleri çok önemli...sola yatın günde 3 lt su tüketin benim daha öncede dedğim gibi 29+5 te bebeğim 1160 gramdı bebeğim yeterince beslenemiyor uterusu besleyen ve bebeği besleyen damarlarda direnç gelişmiş ben onun için ekstra ilaçlarda kullanıyorum bence bir perinatologa görün sizi endişelendirmek istemem ama birşey yoksa ki belki yoktur birşey kaybetmiş olmazsınız

selamlar annende gelmiş gözün aydın sende korkarsan biz ne yapcaz yaa anne yok bide deneyimlisin canım korkutma bizi:2:

selam canım sen nasılsın bebeğin nasıl evdemisin artık

evdeyim canım 1 aydır heyet verdiler yatıyorum proteine yüklendik ha bire yiyiyorum 1 ayda 7 kilo aldım allah sonumuzu hayırlı etsin bebeğim halen küçük ne zaman doğacak bilmiyoruz haftada 2 takibe gidiyorunm zor zor...senin bebeğin nasıl?

selamlar annende gelmiş gözün aydın sende korkarsan biz ne yapcaz yaa anne yok bide deneyimlisin canım korkutma bizi:2:
Korkma canim benim, ben erken dogururum diye korkuyorum. Size su kadarini soyleyeyim, sezaryen olmustum, hic sorun yasamadim. meme ucu yaram oldu, gecirme yontemini buldum. hepsinde size yardimci olmaya calisacagim. Sizler de farkli tecrubeler edinirseniz bilmedigim seyleri de sizden ogrenecegim. Yalniz bu sefer icimde doguma karsi bir dinginlik var, normal deneyecegim sezaryen sonrasi, nedense gercekten korkmuyorum.Oncekinde dogum sancisi cekerek gittim hastaneye, ondan biliyorum ki sancilar da oyle abarti bir agri degil. Benim en buyuk korkum hazir olmadan (hastane cantasi, temizlik vs) ve olmadik bir yerde suyumun gelmesi

5 ay maalesef hiperemezisten bende çok az yiyebildim kilo alacağıma zayıfladım anlıyorum sizi çok zor bir durum..ama en azından balık yağı kapsül şeklinde günde 1 tane alsanız açığınızı kapatır en azından...ben kilosunda takılmıyorum erken doğum riski var biz büyük olasılıkla son haftaları göremeyeceğiz şöyle 1500 gr etseydim kızımı...benimki çünkü 680 gramken 26.haftada doğmaya kalktı ...

iyi canım şükür artık bugunlere gelmiş bebişin bundan sonra doğsada sorun olmaz heralde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimkide geriden geliyo hala 1 hafta 2 gün falan bide karın ölçüsü fl sine göre küçükmüş neyse bakalım hersey nasip ya doğunca görcez bence iyimi değilmi

canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.. ama ben hiç bizaman normal düşünmedim zatenn bana göre değil... ben çok heyecanlı panik bi insanım tansiyon problemimde var...

doğum sancılarını çok abartmamak lazım o kadar da öldürücüü dayanılmaz olamazlar heralde..ben hiç yaşamadım ama kendimi iyiye alıştırıyorum şimdiden..bi anda suyun gelmez heralde canım..benim de en büyük korkum bi şeylerin ters gitmesi..:26:

canım sen ne öneriyosun gögüs ucu yarası için

çok şükür yine kendini kurtardı ama yinede küvoz ihtiyacımız olur onuda bir atlatsaydık...
doğurup bir kucğımıza alınca rahatlıycaz sanırım....

çok şükür yine kendini kurtardı ama yinede küvoz ihtiyacımız olur onuda bir atlatsaydık...
doğurup bir kucğımıza alınca rahatlıycaz sanırım....

inş canım

ya bişi sorcam bide sen bi jel vARMIŞ KOLAY DOĞUM İÇİN duyudunmu hiç yada kullanıldımı çevrende bilgin varmı

Son düzenleme:
ben göğüs ucu için avent nipple krem kullandım sonuçta yaraolunca hemen geçmiyor ama baya rahatlattı...ben mastite varan enfeksiyonlar geçirdim göğsümden çok çektim resmen kabir azabı....beyaz tenliler daha hassas oluyor bu konuda...eltimde çok çekti ilginçtir neler sürdüm geçmedi dedi en son avon un bir el kremi var kırmızı tüpte silikonlu onu sürdüm 1 günde iyileşti dedi çok uygun birşey değil ama öyle bir acı ki o an bana ne verseler sürerdim eğer geçmezse yine bende deneyeceğim...

bende şimdiden göğüs uçlarında kuruma ve çatlama oldu..ben de lansinoh kullanmaya başladım..iyi geliyo gibi ama bakalım..ilerde daha çok sorun çıkarmasın diye şimdiden önlemimi alıyorum..arada ıslak pamukla yada gülsuyuyla siliyorum..havalar da çok ısındı ya ondan da olabilir :44:

Allah korusun, yazdiysa bozsun. Kirsal kesimde yasamiyoruz ki canim. her an doktor var elimizin altinda. Dogum sancilari da gercekten zor degil, siddetli bir adet sancisi sadece

canım sen ne öneriyosun gögüs ucu yarası için
Gogus kalkani canim. Yara oldu mu sutyene degdikce beter oluyor. Uclarin hava almasi lazim ama oyle 5-10 dakikaligina degil. Artik hemen her markanin gogus kalkani var, birinden biri bulunsun sizde diye oneririrm. Yalniz silikon meme ucu ile karistirmayin, bunlar bildiginiz yarim kure seklinde kapaklar. Beni 2 gunde iyi etti. Hatta yine siparis verdim kardesim yolladi annemle. Bir de Rus bir arkadasim onermisti, hic yara olmamisti onun; Ruslar dogumdan bir kac hafta once gogus uclarini soguk islak havlu ile silerlermis her gun. Boylece alistirirlarmis meme uclarini. Bilmiyorum ne kadar dogru :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…