2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

peki bu kalkanı kullanınca bu süt için aldığımız pedlere ihtiyaç kalmıyor değilmi bunu sürekli takıyoruz heralde

esracım ben de yazmıstım bunu gögus yarasını tek iyilestien olay hava almasdı yoksa vıcık vıcık cılk yara oluyor ben evde sütyen takmıodum resmen acık dolasıodum tsirtu esim gelince giyiyordum zaten gelen giden olmuyordu doguda da evde gömlegin içinde dolastım önumu acarak ve o iyilestirdi inanın bana hiç bir krem kar etmedi nasıl yara olmustu off her emzirmede aglıyordum yaa kızım resmen pembe sut içiyordu ((

mirabelle ben chicconun pedlerinden almıstım epeyce dogumdan önce ve hiç kullanmadım canım zaten sentetik madde var nemli oluyor onları takınca iyilesmesi epey zaman alıyor((

şimdi baktım dianatal adı 209 tl fiyatı normal olcanı bilsem alırım ama bi doktorumuza soralım bakalım

ben taktım normal doğuma , kızım dönerse çok iyi olucak
209 fala pahalı değil bence
ben doktora sormadım ama broşurunu aldım
biz doktorumla doğumu hiç konuşmuyoruz :97:

seni dinledim bu haftasonu aventinkini aldım canım
göğüs ucu kremide aldım
ama kalkan pek bi hoşuma gitti sivri olsaydı madonna hesabı

tamam canım onu alıcam muhakkak bende inceledim en güzeli aventin ki gibi geldi bana.. çok teşekkür ederim

peki bu kalkanı kullanınca bu süt için aldığımız pedlere ihtiyaç kalmıyor değilmi bunu sürekli takıyoruz heralde
Evet canim. Gogus yaralarin gecince pedlere donebilirsin. Zaten bir iyilesti mi bir daha kolay kolay olmuyor yara.

Bak iste tecrube konusuyor. Aynen bana da hic bir krem kar etmemisti. Kalkanlari taktim, iki gunde bitti gitti. Meger ne guzel duyguymus emzirmek dedim... Benim oglum da bir kusardi, kahverengi... Emdigi kan sindirilince kahverengi oluyormus :18: Ne aglardim emzirirken.. Hey gidi gunler degil mi?

Son düzenleme:
Cumartesi günü Kozzy avm deki Ayşe Öner seminerine gittim. Hakikaten anlatıldığı gibi var. Kadın işini ehli. Çok da tatlı bir insan. Bu hafta 2 saat konuştu. Haftaya 3 saat konuşacak.

İlk olarak nefes tekniklerinden bahsetti. Bikaç nefes alma tekniği gösterdi. Bi tanesini yapın ara sıra günde 10 dk falan dedi. Diğerleri sonraki haftalarda yapılacak.

Sonra hamile egzersizleri anlattı, normal doğumu kolaylaştırıcı. Hepimiz ayağa kalktık, bazı hareketleri birlikte yaptık. Kitabında bütün egzersizler resimlerle anlatılıyo bu arada.

Sonra emzirme konusuna geçti, çok hoş anlattı, herşeyi adım adım ayrıntılarıyla. Sponsorlardan biri Nuk tu. Nuk 'un ürünleriyle anlattı emzirmeyi. Göğüs ucu olmayanlara slikon göğüs ucu alın dedi, Sonra göğüs kalkanı mutlaka şart dedi. Ucunun hava alması için. Göğüs pedini çok gerektiğinde kullanın dedi. Evde falan hep hava almalıymış. Pompanın öneminden bahsetti, mutlaka elektrikli alınacakmış. Onu kullanmayı anlattı. Emzirirken süt yollarının tıkanmasıyla ilgili bi rahatsızlık varmış, aşırı üşüme yapıyomuş, ismini unttum, olursa neler yapmak gerkiyo onu anlattı, ılık kompres vs.

Bi de dediki köyde falan göğüs ucuna soğan sürerler, antiseptik olamsı açısından dedi. O da son trimesterındaki gebelere aynı şeyi tavsiye ediyomuş, soğan değil tabiiki de. Göğüs uçlarınıza kolonya sıkın dedi spreyle. iyice kuruyunca lanolinli kremlerden sürün dedi. bu işlemi hergün yapacakmışız. sabah kolonya akşam krem de olabilirmiş. uçlarıyla çok oynamak tehlikeli yalnız dedi. kremi bastıra bastıra sürmiycez. emzirirken de göğüs ucumuzu sık sık silersek, tahrişe ve kuruluğa neden olacağından çatlayabilirmiş. silmeye gerek yokmuş.

tabi çok şey anlattı 2 saatte de aklımda kalanlar bunlar. kitabını almıştım, onu da imzalattım. oradada satılıyo kitabı. aralarda kendi kurslarından videolar izlerdik. bebek banyosu anlattı video da çok hoştu. tan sağtürk e oyuncak bebek yıkatıyodu

bu hafta güvenlik önlemleri ve acil yardımı da anlatacaktı ama yetişmedi haftaya kaldı. bu cumartesi evde güvenlik, ilk yardım, bebek banyosu, masajı, alt değiştirme, göbek bakımı, tırnak kesimi anlatıcak.

gelebilen olursa mutlaka gelsin derim.

Program da şu:

öndeden kayıt gerekmiyo, orda da yapılıyor kayıt.

ha bide 4 tane mustela ürünü (50 ml) ve nuk emzik verdiler hediye, hoş oldu:)

not: mutlaka eşlerle gitmek gerekiyor, eşlere yönelik de çok şey anlattı, arada laflar falan sokuyor. :)

Son düzenleme:
Ay hakikaten Madonna gibi Ne sevimsiz bir goruntu oluyor hakikaten Ay ama olsun yaa oper basima koyarim ben bunlari

tamam canım onu alıcam muhakkak bende inceledim en güzeli aventin ki gibi geldi bana.. çok teşekkür ederim
Rica ederim canim ben de ikinci keredir aventinkini aldim. Ilkler bir sure sonra oglanin oyuncagi olup rezil olmustu

bende almıştım boşa gitti desene:2::2::2:
Olsun canim kullanirsin daha sonra.

ayy ne guzel canım yaa benimde bir arkadasım gitmişti aynı dediğin seylerden bahsetti oda ben bayılıyorum ayse hanıma tv de görsem asla kacırmıyorum :))) saol biklgiler4ini bizle de paylastıgın .için a

hera ne şanslısın. ne buraya gelir o kadın. ne bizim gidecek zamanımız var ne de internetten izleme şansımız

hera ne şanslısın. ne buraya gelir o kadın. ne bizim gidecek zamanımız var ne de internetten izleme şansımız

haklısın canım yaa, biz istanbulda çok şanslıyız tabi, kadının internette de hiç videosu yok, olsa ben de izliycem ama bir ara epey aradım bulamadım. bence alabilirsen kitabını al canım orda herşeyi anlatıyor, banyo, alt değiştirme vs, herşey resimli.

benim doktorun odasında broşürünü gördüm bende merak ettim şu jeli :44:

evet ya benm doktorun da odasında vardı broşürü..doğum esnasında o jeli sürüyolarmış..doğumu kolaylaştırıyomuş hızlandırıyomuş diyolar ama bilemiyorum..bu gidişimde ben de sorarım doktora..sancıları dindiriyosa ii bi çözüm olabilürr

selm kızlarrr...nasılsınız??

Ayşe Öner'i kim izlemeye gitti.. geçmişi okuyamadım da ismini görünce atladım :)))) bayılıorum o kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…