Allah korusun, yazdiysa bozsun. Kirsal kesimde yasamiyoruz ki canim. her an doktor var elimizin altinda. Dogum sancilari da gercekten zor degil, siddetli bir adet sancisi sadece
Gogus kalkani canim. Yara oldu mu sutyene degdikce beter oluyor. Uclarin hava almasi lazim ama oyle 5-10 dakikaligina degil. Artik hemen her markanin gogus kalkani var, birinden biri bulunsun sizde diye oneririrm. Yalniz silikon meme ucu ile karistirmayin, bunlar bildiginiz yarim kure seklinde kapaklar. Beni 2 gunde iyi etti. Hatta yine siparis verdim kardesim yolladi annemle. Bir de Rus bir arkadasim onermisti, hic yara olmamisti onun; Ruslar dogumdan bir kac hafta once gogus uclarini soguk islak havlu ile silerlermis her gun. Boylece alistirirlarmis meme uclarini. Bilmiyorum ne kadar dogru :26:
şimdi baktım dianatal adı 209 tl fiyatı normal olcanı bilsem alırım ama bi doktorumuza soralım bakalım
Allah korusun, yazdiysa bozsun. Kirsal kesimde yasamiyoruz ki canim. her an doktor var elimizin altinda. Dogum sancilari da gercekten zor degil, siddetli bir adet sancisi sadece
Gogus kalkani canim. Yara oldu mu sutyene degdikce beter oluyor. Uclarin hava almasi lazim ama oyle 5-10 dakikaligina degil. Artik hemen her markanin gogus kalkani var, birinden biri bulunsun sizde diye oneririrm. Yalniz silikon meme ucu ile karistirmayin, bunlar bildiginiz yarim kure seklinde kapaklar. Beni 2 gunde iyi etti. Hatta yine siparis verdim kardesim yolladi annemle. Bir de Rus bir arkadasim onermisti, hic yara olmamisti onun; Ruslar dogumdan bir kac hafta once gogus uclarini soguk islak havlu ile silerlermis her gun. Boylece alistirirlarmis meme uclarini. Bilmiyorum ne kadar dogru :26:
mirabelle ben chicconun pedlerinden almıstım epeyce dogumdan önce ve hiç kullanmadım canım zaten sentetik madde var nemli oluyor onları takınca iyilesmesi epey zaman alıyor((
Evet canim. Gogus yaralarin gecince pedlere donebilirsin. Zaten bir iyilesti mi bir daha kolay kolay olmuyor yara.peki bu kalkanı kullanınca bu süt için aldığımız pedlere ihtiyaç kalmıyor değilmi bunu sürekli takıyoruz heralde
Bak iste tecrube konusuyor. Aynen bana da hic bir krem kar etmemisti. Kalkanlari taktim, iki gunde bitti gitti. Meger ne guzel duyguymus emzirmek dedim... Benim oglum da bir kusardi, kahverengi...esracım ben de yazmıstım bunu gögus yarasını tek iyilestien olay hava almasdı yoksa vıcık vıcık cılk yara oluyor ben evde sütyen takmıodum resmen acık dolasıodum tsirtu esim gelince giyiyordumzaten gelen giden olmuyordu doguda da evde gömlegin içinde dolastım önumu acarak ve o iyilestirdi inanın bana hiç bir krem kar etmedi nasıl yara olmustu off her emzirmede aglıyordum yaa kızım resmen pembe sut içiyordu ((
Ay hakikaten Madonna gibiben taktım normal doğuma , kızım dönerse çok iyi olucak
209 fala pahalı değil bence
ben doktora sormadım ama broşurunu aldım
biz doktorumla doğumu hiç konuşmuyoruz :97:
seni dinledim bu haftasonu aventinkini aldım canım
göğüs ucu kremide aldım
ama kalkan pek bi hoşuma gitti sivri olsaydı madonna hesabı
Rica ederim canimtamam canım onu alıcam muhakkak bende inceledim en güzeli aventin ki gibi geldi bana.. çok teşekkür ederim
Olsun canim kullanirsin daha sonra.bende almıştım boşa gitti desene:2::2::2:
hera ne şanslısın. Ne buraya gelir o kadın. Ne bizim gidecek zamanımız varNe de internetten izleme şansımız
hera ne şanslısın. ne buraya gelir o kadın. ne bizim gidecek zamanımız varne de internetten izleme şansımız
benim doktorun odasında broşürünü gördüm bende merak ettim şu jeli :44:
ben sitesine baktım videoları var bak canım canlı canlı gibi olmaz tabi ama
aaa siteyi de değiştirmiş, çok berbat bi siteydi daha güzel olmuş.
AYŞE ÖNER
selm kızlarrr...nasılsınız??
Ayşe Öner'i kim izlemeye gitti.. geçmişi okuyamadım da ismini görünce atladım :)))) bayılıorum o kadına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?