ben gittim canım, bu haftada gidicez eşimle. gerçekten çok tatlı bir kadın:)
sincap bebek arabası deyince aklıma geldi
19 Mayısta haşim işcan geçidine gittik
eşim hauck marka bebek arabasına taktı
modeli şu:
Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabası Plum - Bebek & Çocuk
kullanan tanıdıklar yada alanlar var mı kızlar?
heracım araba almışsınız güle güle kullansın bebişin.arabanız çift yönlü mü? çok merak ettim!
ben de gitmiştim daha önce medical parktaydı..not tutmaktan kolum ağrımıştışimdi sitesine baktım da 28 mayısta bi semineri var onun nerde olduğunu nasıl öğrenebiliyorum.takvimde buşamadım da...
canım ben bugaboo bee aldım. aklına gelebilecek her özellik var. çok araştırdım, bütün avrupa ve amerika bugaboo kullanıyomuş artık. pahalı ama değecek bi araba yani.
bizde bugaboo aldık..daha doğrusu netten beğendik,akrabamız norveçten gelirken getirdi..ama çook kaliteli ve kullanışlı..benimki 3 tekerlekli.ve 3 parça..bebekken kullanacağı puseti sonra büyüyünce kullanacağı puset bi de arabaya takılan puseti var.kırmızı aldım bütün çocuklar için kullanırım diye..çok sağlam çünküsen hangi modelini aldın canım?
modeli şu:
canım bende 20 mayısta aynı geçitten bunu 500 e aldım :)) o kadar zorladık 50 tl indiler...ben de çok beğendim bu arabayı biz siyahını aldık
bizde mavisini gördük ama diğer renkleri temin ederiz dedi satıcı
sen yine çok iyi almışsın canım
bana 600 dediler
sen bana mümkünse aldığın dükkanın adını yazarmısın?
modeli şu:
canım bugaboo nun 3 tekerlekli modeli yokki!!??? hiç olmadı hatta.
Products
emin misin 3 tekerlekli olduğuna?
benimki bugaboo bee.
bebek arabası bugaboo diil zaten onun norveçteki yan modeli sanırım.ama yanındaki puseti bugaboo
, • Puset/Araba, Bugaboo, Bugaboo Cameleon Bebek Arabası -Şase.
şurdaki gibi yani
:))) canım sen herşeye puset diyosun farkında mısın?
puset sadece bebek arabalarına denir canımsı:)
o zaman anladığım kadarıyla, siz başka bir marka bebek arabası almışsınız, yanında da bugaboo cameleon modeliyle birlikte satılan portbebe den almışsınız. portbebe bebek 1 aylık olana kadar kullanılıyo en fazla. o yüzden ben bugaboo cameleon almadım, bee aldım, onda portbebe yok.
bugaboo nun ana kucağı yok, başka marka alıp bugaboo ya takıyosun, biz maxi cosi aldık. sanırım senin arabaya takılan puset dediğin şey de başka marka bir ana kucağı. ana kucakları bebek 6-7 aylık olana kadar kullanılıyo, hem bebek arabasına bağlanıyo, hem normal arabalarda oto koltuğu oluyo.
o zaman anladığım kadarıyla, siz başka bir marka bebek arabası almışsınız, yanında da bugaboo cameleon modeliyle birlikte satılan portbebe den almışsınız. portbebe bebek 1 aylık olana kadar kullanılıyo en fazla. o yüzden ben bugaboo cameleon almadım, bee aldım, onda portbebe yok.
bugaboo nun ana kucağı yok, başka marka alıp bugaboo ya takıyosun, biz maxi cosi aldık. sanırım senin arabaya takılan puset dediğin şey de başka marka bir ana kucağı. ana kucakları bebek 6-7 aylık olana kadar kullanılıyo, hem bebek arabasına bağlanıyo, hem normal arabalarda oto koltuğu oluyo.
canım biz imre bebeden aldık... hatta şöle diyim alt katta sağ tarafta ilk dükkanlardan ama üst kattaki bi adamda 500 peşine veriyordu pazarlıkla tabi...diğer renkler çok kullanışlı gelmedi bana...birde biz ilk ay kullanılan o yatak gibi olan parçasını almadık onunla beraber fiyat değişiyo.. oto koltuğu ve normal arabayı aldık
rengini çok beğendim ben bunun. mürdüm eriği gibi. güle güle kullanın canım.
ayyy sağolasın bende onların isimlerini bilmiyodum hiç...arabaya takılan ana kucağı, yatak olan portbebe, arabanın kendisi puset... artık bu ayrıma bende vakıfım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?