2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

heracım araba almışsınız güle güle kullansın bebişin. arabanız çift yönlü mü? çok merak ettim!

ben gittim canım, bu haftada gidicez eşimle. gerçekten çok tatlı bir kadın:)

ben de gitmiştim daha önce medical parktaydı..not tutmaktan kolum ağrımıştı şimdi sitesine baktım da 28 mayısta bi semineri var onun nerde olduğunu nasıl öğrenebiliyorum.takvimde buşamadım da...

heracım araba almışsınız güle güle kullansın bebişin. arabanız çift yönlü mü? çok merak ettim!

canım ben bugaboo bee aldım. aklına gelebilecek her özellik var. çok araştırdım, bütün avrupa ve amerika bugaboo kullanıyomuş artık. pahalı ama değecek bi araba yani.

ben de gitmiştim daha önce medical parktaydı..not tutmaktan kolum ağrımıştı şimdi sitesine baktım da 28 mayısta bi semineri var onun nerde olduğunu nasıl öğrenebiliyorum.takvimde buşamadım da...

canım program bu:
Eki Görüntüle 198580

kozyatağı kozzy avm ye bitişik belediye meclisi binası var orada. bu hafta daha önemli şeyler anlatıcak, geçen hafta yetiştiremedikelrini de anlatıcak.

pelcel de gelecek sanırım bu haftakine.

canım ben bugaboo bee aldım. aklına gelebilecek her özellik var. çok araştırdım, bütün avrupa ve amerika bugaboo kullanıyomuş artık. pahalı ama değecek bi araba yani.

bizde bugaboo aldık..daha doğrusu netten beğendik,akrabamız norveçten gelirken getirdi..ama çook kaliteli ve kullanışlı..benimki 3 tekerlekli.ve 3 parça..bebekken kullanacağı puseti sonra büyüyünce kullanacağı puset bi de arabaya takılan puseti var.kırmızı aldım bütün çocuklar için kullanırım diye..çok sağlam çünkü sen hangi modelini aldın canım?

canım bugaboo nun 3 tekerlekli modeli yokki!!??? hiç olmadı hatta.
Products

emin misin 3 tekerlekli olduğuna?

benimki bugaboo bee.

canım bende 20 mayısta aynı geçitten bunu 500 e aldım :)) o kadar zorladık 50 tl indiler...ben de çok beğendim bu arabayı biz siyahını aldık

bizde mavisini gördük ama diğer renkleri temin ederiz dedi satıcı
sen yine çok iyi almışsın canım
bana 600 dediler
sen bana mümkünse aldığın dükkanın adını yazarmısın?

bizde mavisini gördük ama diğer renkleri temin ederiz dedi satıcı
sen yine çok iyi almışsın canım
bana 600 dediler
sen bana mümkünse aldığın dükkanın adını yazarmısın?

canım biz imre bebeden aldık... hatta şöle diyim alt katta sağ tarafta ilk dükkanlardan ama üst kattaki bi adamda 500 peşine veriyordu pazarlıkla tabi...diğer renkler çok kullanışlı gelmedi bana...birde biz ilk ay kullanılan o yatak gibi olan parçasını almadık onunla beraber fiyat değişiyo.. oto koltuğu ve normal arabayı aldık

bebek arabası bugaboo diil zaten onun norveçteki yan modeli sanırım.ama yanındaki puseti bugaboo
, • Puset/Araba, Bugaboo, Bugaboo Cameleon Bebek Arabası -Şase.
şurdaki gibi yani

:))) canım sen herşeye puset diyosun farkında mısın?
puset sadece bebek arabalarına denir canımsı:)

o zaman anladığım kadarıyla, siz başka bir marka bebek arabası almışsınız, yanında da bugaboo cameleon modeliyle birlikte satılan portbebe den almışsınız. portbebe bebek 1 aylık olana kadar kullanılıyo en fazla. o yüzden ben bugaboo cameleon almadım, bee aldım, onda portbebe yok.

bugaboo nun ana kucağı yok, başka marka alıp bugaboo ya takıyosun, biz maxi cosi aldık. sanırım senin arabaya takılan puset dediğin şey de başka marka bir ana kucağı. ana kucakları bebek 6-7 aylık olana kadar kullanılıyo, hem bebek arabasına bağlanıyo, hem normal arabalarda oto koltuğu oluyo.

ayyy sağolasın bende onların isimlerini bilmiyodum hiç...arabaya takılan ana kucağı, yatak olan portbebe, arabanın kendisi puset... artık bu ayrıma bende vakıfım

haha evet evet portbebe bizim araba zaten toplama gibi oldu cidden,ben sadece modelini seçtim markaları yabancı sadece bugaboo aklımda kalmış :) anakucağı da yani arabaya bağlanan da farklı bi yabancı marka..çok açıklayıcı oldu sennki ama

saol canım
biz aksaray girişi tarafındaki dükkanlara baktık, ordanda eminönüne geçtik
satıcı adam portbebe ve çantası yok dedi bizede
gerçi gerekte yok
bakalım ne yapıcaz...

rengini çok beğendim ben bunun. mürdüm eriği gibi. güle güle kullanın canım.

saol canımda daha almadık

bende vişne çürüğü adını taktım bu renge

Son düzenleme:

ama bi de babyjörn ün ana kucağını aldım.arabaya takılan değil portetif olan
BABYBJÖRN ANA KUCAĞI 0-2 YAŞ 3.5-13 KG ARASI GittiGidiyor.com'da #39434750

çok kullanışlı oluyomuş.ayarlanabilir olduğu için uzun bi zaman kullanılabiliyo..

kızlarr bebişimin odası kuruluyor,herşeyı ne kadar da buyukmus yaa,magazada farkedılmıyomus.inş herşey ıstedıımız gıbı gelmıstırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…