2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

baby nurse adana da hangi dr a gidiyorsun canım ben de adanadayım cunku:))

şuan metroda gül hanıma gidiyorum daha önce prof cüneyt evrüke ye gidiyordum sağolsun sayesinde herşey gözden kaçmış...sen kime gidiyorsun?seyhan uygulamada çalışıyorum ama bizim hast yenidoğan olmadığı için tercih etmedim

iyi akşamlar canlarım benimde cuma doktor kontrolüm vardı bebişim 2 kilo olmuş boyuda 44 cm dedi doktor şimdilik herşey yolunda çok şükür 36.haftada tekrar kontrolümüz var sonra haftada bir gideceğim. sezeryan olursa 4 temmuz normal olursa en son 16 temmuz dedi bakalım. bu ay toplam 2 kilo almışım yaklaşık 1 kilosunu oğlum almış doktor kilomun iyi olduğunu söyledi ama toplamda 13 kilo aldım benden haberler bukadar oğluşumla hepinizi öptük

Selamlar herkese

Uzun süredir giremedim ev işleriyle, hazırlıklarla uğraş derken.. Şimdi de raporumla uğraşıyorum.

Cumartesi doktordaydık. Oğlum dönmüş nihayet ve kaçınılmaz sonum normal doğum olacak %90. 2 hafta sonra çatı muayenem var. Acaip tırsıyorum şu muayaneden de ya, iğrenç gelio :83:

Şu normal doğumu kolaylaştıran jeli, hamileliğimizin en başında ben demiştim Şimdi lazım olacak sanırım, bende doktora sorayım bari.

Bizden haberler böyle kızlar. İnşallah herkesler ve bebişler iyidir.

herkese slm kızlar BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER diye bir kitap varmış herkes öneriyor alıp okuyan oldumu aranızda...

kızlar merhaba bende haziran 2011 annesi olucam inşallah. hazırlıklar bitmiş nerdeyse bende bebk şekeri için araştırma yapıyordum. hesaplı birşeyler arıyordum malum ekonomik kriz heryerde. buldum galiba. baktığım en ucuz bebk şekerleri hemen hemen burada. belki sizede faydalı olabilirim diye paylaşmak istiyorum.
bu benim bebğim için.
http://www.hesaplibebeksekeri.com/bebek-sekeri/items/1
buda kızkardeşimin oğlu için
http://www.hesaplibebeksekeri.com/bebek-sekeri/items/1

Son düzenleme:
merhaba kızlar
moralim çooook bozuk
bebiş daha dönmemiş ben 34.haftanın içindeyim
kilosu boyu felan normal 2150 gr.hatta önden gidiyomuş
ama dönmedi daha
ayrıca dr um da çatı muaynesi yapacak
ona göre normal doğum yada sezeryan yapacak
ben sezeryan istemiyorum ki
minyonum zaten kesin dar dicek :84:
offf nil neden dönmedi daha yaa anlamıyorum

döner daha merak etme...

baby nurse ben muzaffer sengule gidiyorum eski adı universal

ama kararsızım
bu hafta içi metroparka da bir bakacagım dogumu nerede yapacagıma karar veremedim henuz(

gunaydın kızlar biz yine uykusuz bi
gece gecirdim geldik işe inş.bugun
biter bileklerimden oldum yine ve artık
bebişler bi asagı bi yukarı sizede oluyor mu?

canım neden moralini bozma son dak.ya
kadar donme ihtimali var sonucda
sağlıgı yerinde olsunda ay benim ki
dondu ama ben normal dogumdan vazgecme
esigindeyim

gunaydın kızlar biz yine uykusuz bi
gece gecirdim geldik işe inş.bugun
biter bileklerimden oldum yine ve artık
bebişler bi asagı bi yukarı sizede oluyor mu?

gunaydın pelcelll...

nasılsınız hallettınmı bebek sekerlerınıı ??
bebısler buyudugu ıcın bazı hareketlerı daha sert oluyorrr :)ben 2 gunur nerdeyse rahmımde hıssedıyorum kafası dondugu ıcın dogum kanalaına yaklasıyorlarmıss

Kızlar günaydın;

Ben de Allah kısmet ederse Temmuz 18 annelerinden olacağım,dün kontrolumuz olduk,caseyeraa ile aynı durumdayım sanırım,33.haftadayım bebeğim 2000gr.ve hala dönmemeiş dün ben de çok üzüldüm ,kafama taktım amabirkaç yerden araştırdığım kadarıyla 36.haftaya kadar dönmemesinin herhangi bir önemi yokmuş,ancak36.hafta da en geç dönmesi beklenirmiş, az da olsa içimi rahatlattı,aşağıdaki linkten sizlerde okuyabilirsiniz,bu duruma "makat geliş" deniyormuş,

Makat Geliş- Bebeğin ters durması-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Herkese Allah kolaylık versin..umarım en hayırlı şekilde doğumlarımızı yaparız ve bebek lerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..

gunaydın canım ay evet ya bazen
ozellikle akşamları kafasının oldugu
yer hareket edince altıma yapacak
gibi oluyorum sizede oluyor mu
hallettim canım eminonunden toptan
aldım 100 adet bide kendiden buzgulu
tül aldım içlerinede çikolatalı badem
alıcam resim cektim ama yukleyemedim
bi turlu iş yerindeki pc den bluetoth kaldırmıslar
evden artık

maşallah bebişine

daha döner canım moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…