2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bızım formda 32 lede dogum seklını alan ve sonra tekrar 36larda ters donen bebısler var kızlarr onu kafanıza takmayın benım oda arksımın bebegı doguma 2 gun kala dogum seklını aldııı..

ne guzel canım o ıs te bıttı desenıze gule guke dağıtın sekerlerınızı:)aynen senın bu dedıklerınn ben bugunerde ıste bıle dogruduzgun oturamıyorum alttan cıkacak sankımm:)

kızlar günaydınn

çok fenayım akşam resmen sol kağıma vurdu vurdu durdu bu kadar mı ağrı olur..beynime işledi resmen..belim zaten o biçim yatıyorum fena oluyo ayağa kalkıyorum daha kötü oluyorum...niye böyle oldu bilmiyorum sık sık kasılmam oldu akşam az daha geçmeseydi acile götürecekti eşim öyle uyuya kalmışımzaman geçsnde gelsin artık zor oluyo gece uykusuzlukları başladı ayaklarım balon gibi şişiyo..pöfff

günaydın kızlar

gunaydın canım nasılsın bakalım

canım benim bi terlik kaldı eksigim
tacıma kadar herseyi mi bitirdim cok sukur
haftayada temizlik var evde annem kaynanam
ve kadın girisecekler duvarlar silinecek bende
rahat rahat bebisin esyalarını yıkayıp yerlestiricem

sanada günaydın canım iyiyimde yinede ne bilim bugün kendimi keyifsiz hissediyorum canım sıkılıyor sen nasılsın

oo cnm hgerseyın bıtmıs ne guzelll ben terlıgımı erenkoy pazarından almıstım kapalı daha raht olur dedıler herkes begendı aklında bulunsunn...

sanada günaydın canım iyiyimde yinede ne bilim bugün kendimi keyifsiz hissediyorum canım sıkılıyor sen nasılsın

bende uykusuzluk var ya bende de bi gun
cok enerjigim bi gun elim ayagım kalkmıyor
bi gun guzelim bi gun yuzume bakılmıyor
ne ola ki bu boyle yakında ozumuze
doneriz inş.

oo cnm hgerseyın bıtmıs ne guzelll ben terlıgımı erenkoy pazarından almıstım kapalı daha raht olur dedıler herkes begendı aklında bulunsunn...

ana erenköy pazarı nerde kız
ay ben bi bizim tarafda salı
pazarını biliyorum o kadar
gecen ulus u ogrendim şimdide
erenköy hangi gunler canımcım

bende uykusuzluk var ya bende de bi gun
cok enerjigim bi gun elim ayagım kalkmıyor
bi gun guzelim bi gun yuzume bakılmıyor
ne ola ki bu boyle yakında ozumuze
doneriz inş.

ay evet inşallah bide servise biniyom kızlar süslü süslü şıngır şıngır piskoloji falan kalmıyor

ana erenköy pazarı nerde kız
ay ben bi bizim tarafda salı
pazarını biliyorum o kadar
gecen ulus u ogrendim şimdide
erenköy hangi gunler canımcım

canım persembe gunlerı oluyor mınubus yolunda goruyorsun zaten bazen hos seyler buluyrsun ben gecen emzırme sutyenı aldım bı yerden mesela:) bnım de gıttıgım tek pazarrr:)

:21:slm kızlar

bende aynı pelcelin söylediği gibiyim günüm günüme uymuyor. dün maymun gibiydim bugün bi mutlu uyandım keyfim yerinde ben bile kendime şaşırıdım.bizi bu hale sokan hangi hormon acaba?
dün çok kasılmam oldu acilen doktora gittik doktor herşeyin normal olduğunu söyledi yerleşme sancıları başlamış bunlar normal dedison zamanlarda daha çok olacak galiba ama önemi yok bebiş iyi olsunda

benimde 2 hafta önce cok kasılmam vardı ama demedim son kontrolde doktora bol süt içtim faydalı oldu yerleşme sancısı deken bebek yermi değiştirriken oluyormuş acaba

günaydın kızlar,,
gece benimde kasığıma sancı girdi çıktı bir kaç kez..üşüttümmü acaba, kasılma nasıl tam olarak anlamadım..

benimde 2 hafta önce cok kasılmam vardı ama demedim son kontrolde doktora bol süt içtim faydalı oldu yerleşme sancısı deken bebek yermi değiştirriken oluyormuş acaba

sanırım doğuma hazırlık sancıları yada rahim alıştırmaları diye anılıyor işin ilginç yanı benim bebişim ters totosunu mu yerleştiriyor acaba

günaydın kızlar,,
gece benimde kasığıma sancı girdi çıktı bir kaç kez..üşüttümmü acaba, kasılma nasıl tam olarak anlamadım..

kasılmanın nasıl bişey olduğunu bende bilmiyordum anlamıyordumda ama dünki hissettiklerim kasılmaymış meğer böyle yumurtalıklarının olduğu yerlerin ağrıması birde insanın bağırsakları bozulurda karnı ağırır ya ona benziyor veeeeeee üşütme dikkat et ben etmediğim için oldu sanırım çünkü çıplak ayakla dolanıyordum evde

günaydın kızlar,,

kasılmada karnının bir bölümü birden sertleşiyo sanki biyerini, dayıyo gibi hissediyosun yada karnın çok geriliyo patlıcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…