- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
günaydın kızlar,,
gece benimde kasığıma sancı girdi çıktı bir kaç kez..üşüttümmü acaba, kasılma nasıl tam olarak anlamadım..
kasılmanın nasıl bişey olduğunu bende bilmiyordum anlamıyordumda ama dünki hissettiklerim kasılmaymış meğer böyle yumurtalıklarının olduğu yerlerin ağrıması birde insanın bağırsakları bozulurda karnı ağırır ya ona benziyor veeeeeee üşütme dikkat et ben etmediğim için oldu sanırım çünkü çıplak ayakla dolanıyordum evde
ay evet inşallah bide servise biniyom kızlar süslü süslü şıngır şıngır piskoloji falan kalmıyor
canım persembe gunlerı oluyor mınubus yolunda goruyorsun zaten bazen hos seyler buluyrsun ben gecen emzırme sutyenı aldım bı yerden mesela:) bnım de gıttıgım tek pazarrr:)
:21:slm kızlar
bende aynı pelcelin söylediği gibiyim günüm günüme uymuyor. dün maymun gibiydim bugün bi mutlu uyandım keyfim yerinde ben bile kendime şaşırıdım.bizi bu hale sokan hangi hormon acaba?
dün çok kasılmam oldu acilen doktora gittik doktor herşeyin normal olduğunu söyledi yerleşme sancıları başlamış bunlar normal dedison zamanlarda daha çok olacak galiba ama önemi yok bebiş iyi olsunda
AY BEN HİÇ öy le hissetmiyom süslensinler onalarda sana özenerek bakıyodur bence
günaydın kızlar,,
gece benimde kasığıma sancı girdi çıktı bir kaç kez..üşüttümmü acaba, kasılma nasıl tam olarak anlamadım..
emzirme doğru canım durduk yere bebeği uyandırıp da niye meme vereyim..bebeğin uykusudundan etmem yani uayndığında veririmselam kızlar
dün sekiz aylık bebeği olan bir arkadaşımı ziyarete gittim. bana bazı bildiklerimin yanlış olduğunu söyledi, siz ne dersiniz?
bebeğimin kilosu 2 hafta önden gidiyor ki bu durum beni üzüyor, 50lik şeker yüklemem 199 çıkmıştı, doktor da bunun nedeninin büyük ihtimalle şekerden olduğunu söyledi. benim bebek iki hafta önden gidiyor dediğimde
1. benimki de 1 ay önden gidiyordu ama 41. haftasında 3300 doğdu, ultrasona bakma yanıltır onlar dedi.
2. chicco nun süt sağma makinesine çok para verdim ama sakın süt sağma makinesi alma, sütü azaltıyor dedi.
3. sakın beşik filan alayım deme çok gereksiz, bizimki sığamadı uyuyamadı beşikte geri verdik dedi.
4. geceleri kaldırıp emzirmedim, annenin de dinlenmesi önemli, gerek yok o kadar sık emzirmeye dedi. (hastanedeyken bile)
bu konularda siz ne diyorsunuz kızlar, özellikle tecrübeli annelerin görüşlerine ihtiyacım var. zira bunlar benim düşüncelerimin tam tersi.
selam kızlar
dün sekiz aylık bebeği olan bir arkadaşımı ziyarete gittim. bana bazı bildiklerimin yanlış olduğunu söyledi, siz ne dersiniz?
bebeğimin kilosu 2 hafta önden gidiyor ki bu durum beni üzüyor, 50lik şeker yüklemem 199 çıkmıştı, doktor da bunun nedeninin büyük ihtimalle şekerden olduğunu söyledi. benim bebek iki hafta önden gidiyor dediğimde
1. benimki de 1 ay önden gidiyordu ama 41. haftasında 3300 doğdu, ultrasona bakma yanıltır onlar dedi.
2. chicco nun süt sağma makinesine çok para verdim ama sakın süt sağma makinesi alma, sütü azaltıyor dedi.
3. sakın beşik filan alayım deme çok gereksiz, bizimki sığamadı uyuyamadı beşikte geri verdik dedi.
4. geceleri kaldırıp emzirmedim, annenin de dinlenmesi önemli, gerek yok o kadar sık emzirmeye dedi. (hastanedeyken bile)
bu konularda siz ne diyorsunuz kızlar, özellikle tecrübeli annelerin görüşlerine ihtiyacım var. zira bunlar benim düşüncelerimin tam tersi.
selam kızlar
emzirme doğru canım durduk yere bebeği uyandırıp da niye meme vereyim..bebeğin uykusudundan etmem yani uayndığında veririm
didemcim ve herkes farklıdır inan her kafadan bi ses çıkıyo..o zaman...ben pazar günü kaynanaya gittim bi eltim diyo ki suyun gelir gelmez mutlaka hastahanede olman gerek bebeğe bişey olur diğer diyo ki..suyun gelsin duş al rahatla öyle git bak hangisine inanacaksın yani.
,pearl_pearl+,layyydy,didemA,Huysuz,bulut83,guzidearzu,sedahayri27,cetrefilli,mirabelle,aybamu,
günaydın kızlar
ayyy artık kendi irademle 8.30 da uyanıyorum...önceden 10.30 11 de bile kalkardım galiba vücut ve beyin erken kalakmaya alışıyo yada ben kendimi çok şartladım... ama iyi oluyor böyle
,pearl_pearl+,layyydy,didema,huysuz,bulut83,guzidearzu,sedahayri27,cetrefilli,mirabelle,aybamu,
günaydın kızlar
ayyy artık kendi irademle 8.30 da uyanıyorum...önceden 10.30 11 de bile kalkardım galiba vücut ve beyin erken kalakmaya alışıyo yada ben kendimi çok şartladım... Ama iyi oluyor böyle
didemcim bu gebelik ve annelik olayı tamamen umuma acıkmış, ben hamileliğim ilerledikce bunu anladım. elbette tecrübelere acıgız ama annelik o kadar içgüdüsel bişey ki etrafımızda hiçgebelik yasamış biri olmasa dahi ben bu işin altından kalkarız diye düşünüyorum. bi kere beşik ne olursa olsun isterse kafasını koymasın, alınmayacak bişey deil, hele ki ilk bebegimizse..gögüs pompası da ben de medela aldım, cünkü senni arkadasından duydugum hariç herkes pompanın azalan sütü cogalttıgını söylemişti. artı gece dinlenipte bebeği emzirmedikten sonra dinlenmenin anlamı ne ki? elbette sütümüz bol olsun diye kendimize iyi bakıcaz, sıcak tutucaz, iyi beslenicez ve stresten uzak durucaz. ama o kadar rahat olmanın da anlamı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?