2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bilmiyorum yaşayıp görcez kimiside uyuyan bebeği uayndırma bırak uyusun emzirirsin gece zwten kimiside 2 saatte bir kaldır emzir diyoırlar..bebekten bebeğe değişir bence bakalım görcez tatlım
canım allah tez daha tez şifa versn iyi olmana sevindim

günaydın canım, gercekten vücut kendini biliyor, ben de tatil günlerinde bile 8de ayaktayım, kızım acıkıyor cünkü

günaydın seker portakallarımmmm

didem yasa ve gör

ingilkizce de wait and see

bekle ve gör :)))
işte bize tecrübeli bir anneeeee

canım 11 gündür ayak da tembellesti tabi , yavas yavas basarak eski saglıgına kavusursun inşallah. tekrar çok gecmiş olsun

günaydın seker portakallarımmmm

didem yasa ve gör

ingilkizce de wait and see

bekle ve gör :)))

günaydınn canımm

canım alçının çıkmasına çok sevindim inşallah en kısa zamanda geçer topuğununda ağrısı

günaydın canım hoşgeldin.

hoşbulduk tatlım

günaydın canım

canım allah tez daha tez şifa versn iyi olmana sevindim

canım 11 gündür ayak da tembellesti tabi , yavas yavas basarak eski saglıgına kavusursun inşallah. tekrar çok gecmiş olsun

canım alçının çıkmasına çok sevindim inşallah en kısa zamanda geçer topuğununda ağrısı
Çok sağolun kızlar
Allah'ım sizleri de bebeklerinizi de korusun gürünür görünmez kazadan beladan..

Günaydın canım
Ben her sabah bi farklı oluyorum günüm günüme uymuyor
Bence sende bugunlerin keyfini çıkar

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah hemen toparlanırsın....

canım gecmis olsun hiç degilse
alcı cıkmıs daha rahatlamısındır
ins agrı olayında atlatırsın canım

Günaydın canım
Ben her sabah bi farklı oluyorum günüm günüme uymuyor
Bence sende bugunlerin keyfini çıkar
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah hemen toparlanırsın....

ayy evet doğru sölüyorsun aslında...akşamda bunalımdım dayanamadım artık bizimkileri kocama şikayet ettim.. sonrada dedim bunları aleyhimde delil olarak kullanma

Herkese günaydın kızlar..

günaydın canım hoşgeldin

benim bi arkadasım 10 aylık bebegi ve maalesef
işe başladıkdan sonra 6 aylıkken sutu gitti kızın
medela süt makinası var bana onu verecek almaya
gerek kalmadı zaten bende medela almayı dusunuyordum
kullandıkdan sonra vericem ve eşimle 1 sene evde ben
bakıcam kararlastırdık belki gerek kalmayacak ama yinede
olsun

alçında çıkmış canım okutsaydın bi kendini burcu arkadaşımızıda dün okudum ben başka böle şeler yaşanmaz inşallah

Herkese günaydın kızlar..

günaydın şeker :80:

Kızlar ben bu ikisinden almayı düşünüyorum
Siz aldınız mı?
özellikle 2 arkadaştan şu sallanan ana kucağının mutfakta iş yaparken filan çok kullanışlı olduğunu duydum..
Çanta da şu otomobile konanlara göre daha hafif ve kullanışlı gibi geliyo(gerçi sanırım çok uzun süre kullanılmıyo ama)
zaten daha arabamız da yok, oto koltuğunu alsak nolacak

bunun biri ana biride baba kucağı ben anam kucağı yani ilk ondan hastahne çıkışıma koycam satın almadım çünkü bebiş 3 ay felan içine ancak konuyo sonrasından puset alıcam zaten..diğeri çok kullanışlı oluyor canım sallanan olanlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…