2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 2010 temmuz annesi olarak size tavsiyem 9-10 tane çıtçıtlı badi kolsuz olanlarından alın giydirmesi daha rahat oluyor.Hastane çıkışı ilk 40 gün hep onlar giydirildiğinden 3-4 takım alın ama bence 5lilerden alın.10lu setler gereksiz şeylerle dolu.Hele bebek çok kusuyorsa günde en az 4-5 kez üst değiştirmek zorunda kalınıyor(hatta oğlumun değiştirip anında tekrar kusup tekrar değiştirdiğimiz çok olmuştur) o nedenle uzun kollu çıtçıtlı ilk 0-3 ay olanlarından 3-4 tane alıp üste sadece o da giydirilebilir.Aslında en çok üst kıyafetler değiştiriliyor.Hepinize sağlıklı doğumlar.Allah kucağınızda göstersin.

çok güzelmiş çilek önlük :)) kot pantolonuna bayıldım küçük adamın :) sağlıkla sıhhatle giysin inşallah

kızlar bizde bugün bunları aldık bebişime cinsiyet belli değil daha ama ikisinede olur diye aldık. bide 5 li çorap aldık bunların boğazları uzun olanlar daha kullanışlıymış aklınızda olsun mother care de bayağı indirim var çok güzel şeyler çok ucuz

Eki Görüntüle 138272

kızlar bu oğlusum yeni kıyafetleri:))

Güle güle kullansın oğluşun

Güle güle kullansın bebişin canım.

Valla bende Mothercare'den bir sürü şey aldım Ama artık durmaya karar verdim. Sonu yok

Eki Görüntüle 138272

Bayıldım pelcelcim :)) Yerim ben oğluşunun kotunu :)))

Kırmızı kırmızı ne güzel ciciler almışsın serbulo :)) İyi günlerde giysin bebişin :))

güle güle giysin bebişin canım

Güle güle kullansın oğluşun

Güle güle kullansın bebişin canım.

Valla bende Mothercare'den bir sürü şey aldım Ama artık durmaya karar verdim. Sonu yok

Bayıldım pelcelcim :)) Yerim ben oğluşunun kotunu :)))

Kırmızı kırmızı ne güzel ciciler almışsın serbulo :)) İyi günlerde giysin bebişin :))

çok teşekkür ederiz kızlar bi kaç parça daha var onlarıda sonra ekliycem :)

Eki Görüntüle 138272

:)cilek onlugunu sevsinler kotuda cok seker ay benim pinpirikli annem kucukken kot giydirmem diyo bi tarafini sakat edermisim giydirip cikartirken

gule gule giydir canim ama bunlar cok buyuk degilmi:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…