Çok şekerler canım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
canım cok guzeller,çilek önlükk çok şekermişş
iyi günlerde kullansın oğluşun,çok tatlılar
Eki Görüntüle 138334 kızlar bizde bugün bunları aldık bebişime cinsiyet belli değil daha ama ikisinede olur diye aldık. bide 5 li çorap aldık bunların boğazları uzun olanlar daha kullanışlıymış aklınızda olsun mother care de bayağı indirim var çok güzel şeyler çok ucuz
Eki Görüntüle 138334 kızlar bizde bugün bunları aldık bebişime cinsiyet belli değil daha ama ikisinede olur diye aldık. bide 5 li çorap aldık bunların boğazları uzun olanlar daha kullanışlıymış aklınızda olsun mother care de bayağı indirim var çok güzel şeyler çok ucuz
çok güzelmiş çilek önlük :)) kot pantolonuna bayıldım küçük adamın :) sağlıkla sıhhatle giysin inşallah
Çok şirinler ya güle güle kullansın bebişin
iyi günlerde kullansın oğluşun,çok tatlılar
Bayıldım pelcelcim :)) Yerim ben oğluşunun kotunu :)))
Kırmızı kırmızı ne güzel ciciler almışsın serbulo :)) İyi günlerde giysin bebişin :))
güle güle giysin bebişin canım
Güle güle kullansın oğluşun
Güle güle kullansın bebişin canım.
Valla bende Mothercare'den bir sürü şey aldımAma artık durmaya karar verdim. Sonu yok
Bayıldım pelcelcim :)) Yerim ben oğluşunun kotunu :)))
Kırmızı kırmızı ne güzel ciciler almışsın serbulo :)) İyi günlerde giysin bebişin :))
:)cilek onlugunu sevsinler kotuda cok seker ay benim pinpirikli annem kucukken kot giydirmem diyo bi tarafini sakat edermisim giydirip cikartirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?