2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Güle güle kullansın oğluşun canım. Çok şekerler

Bunlarda oğluşum olacağını duyar duymaz aldıklarım

Önlüklerimiz ve çoraplarımız. Sanırım önlük ve çorap almam artık

işte canım defnenin park yatagı ve arabası bunlar

CAnım, çok kullanışlı görünüyorlar :))

bu da kardeşimin son eseri :82:
Eki Görüntüle 135210

Ben bunu biliyorum, kardeşin çok güzel bez çantaları yapıyor :)))

Çok güzel şeyler almışsın canım, bebişin iyi günlerde giysin :))

Bunlarda oğluşum olacağını duyar duymaz aldıklarım

Önlüklerimiz ve çoraplarımız. Sanırım önlük ve çorap almam artık

Eki Görüntüle 135425

Çok sevimli şeyler almışsın arinacım. Oğluşun sağlıklı günlerde giysin :))

Çok teşekkürler Çağlacım

Daha güzelleri sizin oldun inşallah.

arina- bia ve tuğcal aldıkalrınız çok güzeller allah nice sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin....
bende bu öğelen gezindim bir iki mağaza ama çok kararsızım...hepsi birbirinden güzel şeyler ama cüzdan dolu gitmekte yarar var... dayanılacak gibi değiller...

Sağolasın tatlım. Daha güzelleri sizin olsun Dediğin gibi valla; ama ben indirimden aldım. Özellikle Mothercare'de çok güzel ürünler var indirimde. GAP'te de var; ama GAP genelde 3 ay sonrası. Bizim bebişlerde yaz çocuğu olacağından pek hitap etmedi bana; ama bir mont beğendim GAP'te indirimdeki fiyatı 99 TL idi

Kızlar Gap yine ucuz sayılır. İndirimde süper şeyle bulunabiliyor. Biz eşimle 1 ay kadar önce Burberry Children a girdik. Hemen aşırı bi ilgi tabi içerde. Adam dibimizden ayrılmıyo. Çaktırmadan fiyatlara bakıcaz bakamıyoruz. Bi ton soru, cinsiyeti ne, kaç yaşında falan. Halbuki biz meraktan girmişiz. Salladım bişey yeğene bakıyoruz falan diye. Neyse bi ara adam gitti 2 sn. biz de bir montun fiyatına baktık. Bej renji, popnun biraz altında biten, içi klasik burberry desenli, 1 yaşında çocuk için bir mont. ve fiyatını söylüyorum............... 733 tl. evet yanlış duymadınız. topu topu kışın 3 ay giyilecek bir mont ve 733 lira. ilginç olan palladiumda burdan epey alışveriş yapan da vardı. yani müşterisi de var.

Yok canım valla Burberry orda kalsın Açıkcası bebekler hemen büyüyorlar. Birkaç kez giyecek birşeye de o kadar para para vermem. Zenginlere hitap eder oraları bize göre değil.

Eşim alalım dedi montu; ama bakalım bebek iri mi olacak giyebilecek mi bilemedim, kalsın dedim. Sonuçta kışa kadar indirim olur. Birde dener öyle alırız. Daha mantıklı geldi. Şimdi zıbınları ile idar ediverelim. Ayrıca GAP'te yenidoğana pek birşey yok. Çok sade, onun için ben Mothercare, Chicco falan bakıyorum. Çok çeşit oluyor.

şu an mont almak gerçekten çok saçma olur. biz bi arkadaşın oğluna hediye olarak mont aldık zaradan. iri bir çocuktu 1 yaşında olmasına rağmen biz tombul diye 1,5 yaş montunu aldık. ama o da küçük geldi yani her çocuk farklı en iyisi deneyip almak.

Aynen canım. Hele bir yazlıklarını halledelim:) Ben body bile alırken tereddütte kalıyorum.

bia cok begendim oglunun beyaz takimini gule gule kullansin insallah guzel gunlerde
Teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun
Güle güle kullansın oğluşun canım. Çok şekerler
Sizinkilerde pek şekeeer zaten galiba cogunlukla alt pijama cıtcıtlı badi, çorap ve önlük alıcaz iyi çorap stoğu yapmışsın canım iyi yapmışsın
arina ve bia aldıklarınız çok güzel iyi günlerde güle güle kullanın
Teşekkür ederiz canım daha iyileri sizin olsun
Nachtigall .!.:
Çok güzel şeyler almışsın canım, bebişin iyi günlerde giysin :))
Teşekkürler canım daha iyileri sizin olsun
Amin canım cümlemize teşekkürler, evet cüzdan dolu gidip boş çıkıcaz bu gidişle

Teşekkür ederiz canım

Evet az öyle oldu. Çorap ve önlük stokladım artık almam. Şimdide çıtçıtlı badilere yönelicem bakalım.

yuuhhhhhhhhhhhh diyorum bişide demiyorum......
Teşekkür ederiz canım

Evet az öyle oldu. Çorap ve önlük stokladım artık almam. Şimdide çıtçıtlı badilere yönelicem bakalım.
ne güzel bendaha hiç bişi alamadım...bi tanecik bile...
dün çıktım baktım ama nerden başlasam bilemdim..
birde kaynan gelince bişiler getirir eli boş gelmez diye düşündüm ama bişi almamış oda...iş başa düşüyooo..

Sağol canımcım

Valla bizde doktordan sonra gittik canım. Benim kayınvalidem de almadı. Hoş dışarıda çıktığı yok kadının:) Annem alıyor benimde sağolsun

oranje bacım
ince hastane cıkısından basla
2 3 takım 0 3 ay arası hastane cıkısı al bitanem
minik coraplardan al
cıtcıtlı bodylerden al
bölelikle baslarsın devamı da gelir allahınb izniyle

arina valla depolamıs corapla onlugu güle güle kirletsin dogsun da insallah

Sağol birtanem

İnşallahhhhhhhhhh

nazcım senin 2. gebeliğin sen bilirsin ya bu çıtçıtlı badilerden kaç tane alalım. benim şu an 8 tane var birde kısa kollumu yoksa sıfır kollulardanmı alalım benim kafam karıştı iyice:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…