Herkesin cicileri hayırlı olsun
Dün cinsiyeti öğrenip aldığımız ilk cicilerimiiiz
Neneside ciciler örmüş düğmelerini dikeyim onlarıda koyucam, allah hepimize ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin
arina ve bia aldıklarınız çok güzel iyi günlerde güle güle kullanın
işte canım defnenin park yatagı ve arabası bunlar
Herkesin cicileri hayırlı olsun
Dün cinsiyeti öğrenip aldığımız ilk cicilerimiiiz
Neneside ciciler örmüş düğmelerini dikeyim onlarıda koyucam, allah hepimize ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin
Bunlarda oğluşum olacağını duyar duymaz aldıklarım
Önlüklerimiz ve çoraplarımız. Sanırım önlük ve çorap almam artık
Eki Görüntüle 135425
CAnım, çok kullanışlı görünüyorlar :))
Ben bunu biliyorum, kardeşin çok güzel bez çantaları yapıyor :)))
Çok güzel şeyler almışsın canım, bebişin iyi günlerde giysin :))
Çok sevimli şeyler almışsın arinacım. Oğluşun sağlıklı günlerde giysin :))
arina- bia ve tuğcal aldıkalrınız çok güzeller allah nice sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin....
bende bu öğelen gezindim bir iki mağaza ama çok kararsızım...hepsi birbirinden güzel şeyler ama cüzdan dolu gitmekte yarar var...dayanılacak gibi değiller...
Sağolasın tatlım. Daha güzelleri sizin olsunDediğin gibi valla; ama ben indirimden aldım. Özellikle Mothercare'de çok güzel ürünler var indirimde. GAP'te de var; ama GAP genelde 3 ay sonrası. Bizim bebişlerde yaz çocuğu olacağından pek hitap etmedi bana; ama bir mont beğendim GAP'te indirimdeki fiyatı 99 TL idi
Kızlar Gap yine ucuz sayılır. İndirimde süper şeyle bulunabiliyor. Biz eşimle 1 ay kadar önce Burberry Children a girdik. Hemen aşırı bi ilgi tabi içerde. Adam dibimizden ayrılmıyo. Çaktırmadan fiyatlara bakıcaz bakamıyoruz. Bi ton soru, cinsiyeti ne, kaç yaşında falan. Halbuki biz meraktan girmişiz. Salladım bişey yeğene bakıyoruz falan diye. Neyse bi ara adam gitti 2 sn. biz de bir montun fiyatına baktık. Bej renji, popnun biraz altında biten, içi klasik burberry desenli, 1 yaşında çocuk için bir mont. ve fiyatını söylüyorum............... 733 tl. evet yanlış duymadınız. topu topu kışın 3 ay giyilecek bir mont ve 733 lira. ilginç olan palladiumda burdan epey alışveriş yapan da vardı. yani müşterisi de var.
Yok canım valla Burberry orda kalsınAçıkcası bebekler hemen büyüyorlar. Birkaç kez giyecek birşeye de o kadar para para vermem. Zenginlere hitap eder oraları bize göre değil.
Eşim alalım dedi montu; ama bakalım bebek iri mi olacak giyebilecek mi bilemedim, kalsın dedim. Sonuçta kışa kadar indirim olur. Birde dener öyle alırız. Daha mantıklı geldi. Şimdi zıbınları ile idar ediverelim. Ayrıca GAP'te yenidoğana pek birşey yok. Çok sade, onun için ben Mothercare, Chicco falan bakıyorum. Çok çeşit oluyor.
şu an mont almak gerçekten çok saçma olur. biz bi arkadaşın oğluna hediye olarak mont aldık zaradan. iri bir çocuktu 1 yaşında olmasına rağmen biz tombul diye 1,5 yaş montunu aldık. ama o da küçük geldiyani her çocuk farklı en iyisi deneyip almak.
Teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsunbia cok begendim oglunun beyaz takimini gule gule kullansin insallah guzel gunlerde
Sizinkilerde pek şekeeer zaten galiba cogunlukla alt pijama cıtcıtlı badi, çorap ve önlük alıcaz iyi çorap stoğu yapmışsın canım iyi yapmışsınGüle güle kullansın oğluşun canım. Çok şekerler
Teşekkür ederiz canım daha iyileri sizin olsunarina ve bia aldıklarınız çok güzel iyi günlerde güle güle kullanın
Teşekkürler canım daha iyileri sizin olsunNachtigall .!.:Çok güzel şeyler almışsın canım, bebişin iyi günlerde giysin :))
Amin canım cümlemize teşekkürler, evet cüzdan dolu gidip boş çıkıcaz bu gidişlearina- bia ve tuğcal aldıkalrınız çok güzeller allah nice sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin....
bende bu öğelen gezindim bir iki mağaza ama çok kararsızım...hepsi birbirinden güzel şeyler ama cüzdan dolu gitmekte yarar var...dayanılacak gibi değiller...
Teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun
Sizinkilerde pek şekeeer zaten galiba cogunlukla alt pijama cıtcıtlı badi, çorap ve önlük alıcaz iyi çorap stoğu yapmışsın canım iyi yapmışsın
Teşekkür ederiz canım daha iyileri sizin olsun
Teşekkürler canım daha iyileri sizin olsun
Amin canım cümlemize teşekkürler, evet cüzdan dolu gidip boş çıkıcaz bu gidişle
yuuhhhhhhhhhhhh diyorum bişide demiyorum......Kızlar Gap yine ucuz sayılır. İndirimde süper şeyle bulunabiliyor. Biz eşimle 1 ay kadar önce Burberry Children a girdik. Hemen aşırı bi ilgi tabi içerde. Adam dibimizden ayrılmıyo. Çaktırmadan fiyatlara bakıcaz bakamıyoruz. Bi ton soru, cinsiyeti ne, kaç yaşında falan. Halbuki biz meraktan girmişiz. Salladım bişey yeğene bakıyoruz falan diye. Neyse bi ara adam gitti 2 sn. biz de bir montun fiyatına baktık. Bej renji, popnun biraz altında biten, içi klasik burberry desenli, 1 yaşında çocuk için bir mont. ve fiyatını söylüyorum............... 733 tl. evet yanlış duymadınız. topu topu kışın 3 ay giyilecek bir mont ve 733 lira. ilginç olan palladiumda burdan epey alışveriş yapan da vardı. yani müşterisi de var.
Teşekkür ederiz canım
Evet az öyle oldu. Çorap ve önlük stokladım artık almam.Şimdide çıtçıtlı badilere yönelicem bakalım.
yuuhhhhhhhhhhhh diyorum bişide demiyorum......
ne güzel bendaha hiç bişi alamadım...bi tanecik bile...
dün çıktım baktım ama nerden başlasam bilemdim..
birde kaynan gelince bişiler getirir eli boş gelmez diye düşündüm ama bişi almamış oda...iş başa düşüyooo..
oranje bacım
ince hastane cıkısından basla
2 3 takım 0 3 ay arası hastane cıkısı al bitanem
minik coraplardan al
cıtcıtlı bodylerden al
bölelikle baslarsın devamı da gelir allahınb izniyle
arina valla depolamıs corapla onlugu güle güle kirletsin dogsun da insallah
oranje bacım
ince hastane cıkısından basla
2 3 takım 0 3 ay arası hastane cıkısı al bitanem
minik coraplardan al
cıtcıtlı bodylerden al
bölelikle baslarsın devamı da gelir allahınb izniyle
arina valla depolamıs corapla onlugu güle güle kirletsin dogsun da insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?