2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arinacım ben sadece 4 tane aldım uzun kollu başkada almayı düşünmüyorum bakalım naz hanım nediycek

Benim beğendiğimde 3'lü set var:) Yeter herhalde.. Fazla da almaya gerek yok sanıyorum.

Ben askısız olanlardan almak istiyorum çok; ama onda da abartmamak lazım. Birde bebişler kg alıverirler birden.

arinacım ben sadece 4 tane aldım uzun kollu başkada almayı düşünmüyorum bakalım naz hanım nediycek
kız duygu allah cızırtını vermesin emi ne diyim bacım gule gule giysin otorite sensin oglunun ne giyecegi konusunda :))
ama yaza gelio bebek birazda askılı al bacım benm :))

kız duygu allah cızırtını vermesin emi ne diyim bacım gule gule giysin otorite sensin oglunun ne giyecegi konusunda :))
ama yaza gelio bebek birazda askılı al bacım benm :))

tamam şekerim yetermi diyosun yani uzun kollu ilk ay için almayayımmı başka birde 7-8 tane askılı aldım başka alsammı offff kusura bakma tatlış yaaa kafanı ağrıtıyorum

Uzun kollu tulumlardan da alalım mı Nazcım:)

Valla başını ağrıtcaz biraz ama

ya bana 2 tane hastane cıkısı hediye geldi 4 tane kısa kollu cıtcıtlı var 7 li kolsuz var 2 tane ince battaniye 2 penye yelek aldım bide corap işte onluk almadım daha erken die 1 tane hediye geldi
uzun kollu almam gerekir mi acaba hast.cıkıslarında 2 tane var yetmez dimi ben 3 tane uzun kollu alayım bi 50-56 bide 60-62 falan cunku ceker yada buyur hemen cocuk

ben daha 17 şubatta bebek fuarına gidicem orda kaptırıcam kendimi kesin alıcam bi ton sey:=)
ozellikle ana kucagı için gidiyorum valla bilette buldum

Canım 2 tane yeter gibime geliyor. Sonuçta yazın sıccak olur, bu kez de üşütmeyelim derken çocuğu isilik yapmayalım.

ben daha 17 şubatta bebek fuarına gidicem orda kaptırıcam kendimi kesin alıcam bi ton sey:=)

Ne güzel ya, bu sene İzmir'de yok maalesef..

Canım, 2010 annelerinin tavsiyesine göre uzun kollu kullanılamıyormuş , bebekler isilik oluyormuş.
Hastane çıkışı için de 1 ya da 2 tane yeter diyorlar. Gene de sen bilirsin

Canımcım, sen hangi şehirdesin? İstanbul'da mı bu fuar?

sağol canım öyle yapmak mantıklı...fırsat bulup çıkabilirsek eşimle alıcaz inş...

Bende kesin gidicem zaten aklımdaydı bu sene kaçmayacak şeylerden biri benim için. Tabi benim bilet bulma işim biraz zor olucak.

Bayanlaaar bu fuar nerde bizde gidelim

canım istanbul cnr da 17 - 20 şubat arası cok uygun oluyor hersey var biletleride ücretsi olarak büyük bebek mağzalarında ya da kapıdan ucretli temin edebiliyorsun banada ablam bi müşterilerinden istemiş kardescagızı için:)

Bende kesin gidicem zaten aklımdaydı bu sene kaçmayacak şeylerden biri benim için. Tabi benim bilet bulma işim biraz zor olucak.

canım yakınlarında kanz chicco varsa onlar veriyormus bide bebedora üye olana gonderiyormus die duydum

evet canım ya bencede hastane cıkıslarımda ikisinded ikişer tane uzun kollu var onlarda yeter daha almıcam burda bi arkadas agustosda dogurdu az al diyor ilk 3 ay hemen buyuyormus cogunu giydiremeden kuculmustu dio:) canım buarada ben ist.fuar burda bi de arada izmir de yapıyorlar die biliyorum

Canım 2 tane yeter gibime geliyor. Sonuçta yazın sıccak olur, bu kez de üşütmeyelim derken çocuğu isilik yapmayalım.

Ne güzel ya, bu sene İzmir'de yok maalesef..

evet canım fazla almıcam buyucekler zaten hemen ikinsinde de ikişer tane uzun var yeter o kadar benim evimde cok sıcak oluyor yaz kıs hele yazın durulmuyor losalıkda ne yapacagım bilmiyorum eşim klima bakmaya başladı bile:)

bende izmirde de oluyor die duymustum canım ama yok galiba bu sene

Ben dün baktım da hastane çıkışımız vardı. Onda 3 tane patikli uzun kollu çıtçıtlı body var. Yine 3 tane kolsuzu var. Yeter, almayı düşünmüyorum hastane çıkışı başka. Annem zıbın alırız birkaç tane de dedi. Zaten artık birşey almıcam, annem kızdı

Valla İzmir'de aynı, berbat sıcak oluyor. Annem yazlığa gelirsin diyor, eşim ben özlerim diyor. Bakalım

yeter ya ne yapalım yetmezse alırız tipine gore bebişin bide zaten hediye falanda gelecek ne yapalım:) gerci biz dayanamayıp kesin 9 ayın sonuna kadar alırız gibimede geliyor:)

yeter ya ne yapalım yetmezse alırız tipine gore bebişin bide zaten hediye falanda gelecek ne yapalım:) gerci biz dayanamayıp kesin 9 ayın sonuna kadar alırız gibimede geliyor:)

Orası kesin. Ben her hoşuma gideni almak istiyorum. Annemde buna kızdı işte, ne sabırsızsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…