- 16 Haziran 2010
- 668
- 153
- 103
Uzun kollu tulumlardan da alalım mı Nazcım:)
Valla başını ağrıtcaz biraz ama
arinacım ben sadece 4 tane aldım uzun kollu başkada almayı düşünmüyorum bakalım naz hanım nediycek
Bunlarda oğluşum olacağını duyar duymaz aldıklarım
Önlüklerimiz ve çoraplarımız. Sanırım önlük ve çorap almam artık
Eki Görüntüle 135425
cok guzel gule gule kullansin yalin insallah
bende 3 onluk 10 15 corap aldim hepsi farkli aylarda giyilecek kapattim artik onluk corap mevzusunu
kız duygu allah cızırtını vermesin emi ne diyim bacım gule gule giysin otorite sensin oglunun ne giyecegi konusunda :))arinacım ben sadece 4 tane aldım uzun kollu başkada almayı düşünmüyorum bakalım naz hanım nediycek
kız duygu allah cızırtını vermesin emi ne diyim bacım gule gule giysin otorite sensin oglunun ne giyecegi konusunda :))
ama yaza gelio bebek birazda askılı al bacım benm :))
Uzun kollu tulumlardan da alalım mı Nazcım:)
Valla başını ağrıtcaz biraz ama
ya bana 2 tane hastane cıkısı hediye geldi 4 tane kısa kollu cıtcıtlı var 7 li kolsuz var 2 tane ince battaniye 2 penye yelek aldım bide corap işte onluk almadım daha erken die 1 tane hediye geldi
uzun kollu almam gerekir mi acaba hast.cıkıslarında 2 tane var yetmez dimi ben 3 tane uzun kollu alayım bi 50-56 bide 60-62 falan cunku ceker yada buyur hemen cocuk
ben daha 17 şubatta bebek fuarına gidicem orda kaptırıcam kendimi kesin alıcam bi ton sey:=)
ozellikle ana kucagı için gidiyorum valla bilette buldum
ya bana 2 tane hastane cıkısı hediye geldi 4 tane kısa kollu cıtcıtlı var 7 li kolsuz var 2 tane ince battaniye 2 penye yelek aldım bide corap işte onluk almadım daha erken die 1 tane hediye geldi
uzun kollu almam gerekir mi acaba hast.cıkıslarında 2 tane var yetmez dimi ben 3 tane uzun kollu alayım bi 50-56 bide 60-62 falan cunku ceker yada buyur hemen cocuk
ben daha 17 şubatta bebek fuarına gidicem orda kaptırıcam kendimi kesin alıcam bi ton sey:=)
oranje bacım
ince hastane cıkısından basla
2 3 takım 0 3 ay arası hastane cıkısı al bitanem
minik coraplardan al
cıtcıtlı bodylerden al
bölelikle baslarsın devamı da gelir allahınb izniyle
arina valla depolamıs corapla onlugu güle güle kirletsin dogsun da insallah
Bayanlaaar bu fuar nerde bizde gidelim
Bende kesin gidicem zaten aklımdaydı bu sene kaçmayacak şeylerden biri benim için. Tabi benim bilet bulma işim biraz zor olucak.
Canım, 2010 annelerinin tavsiyesine göre uzun kollu kullanılamıyormuş , bebekler isilik oluyormuş.
Hastane çıkışı için de 1 ya da 2 tane yeter diyorlar. Gene de sen bilirsin
Canımcım, sen hangi şehirdesin? İstanbul'da mı bu fuar?
Canım 2 tane yeter gibime geliyor. Sonuçta yazın sıccak olur, bu kez de üşütmeyelim derken çocuğu isilik yapmayalım.
Ne güzel ya, bu sene İzmir'de yok maalesef..
evet canım fazla almıcam buyucekler zaten hemen ikinsinde de ikişer tane uzun var yeter o kadar benim evimde cok sıcak oluyor yaz kıs hele yazın durulmuyor losalıkda ne yapacagım bilmiyorum eşim klima bakmaya başladı bile:)
bende izmirde de oluyor die duymustum canım ama yok galiba bu sene
Ben dün baktım da hastane çıkışımız vardı. Onda 3 tane patikli uzun kollu çıtçıtlı body var. Yine 3 tane kolsuzu var. Yeter, almayı düşünmüyorum hastane çıkışı başka. Annem zıbın alırız birkaç tane de dedi. Zaten artık birşey almıcam, annem kızdı
Valla İzmir'de aynı, berbat sıcak oluyor.Annem yazlığa gelirsin diyor, eşim ben özlerim diyor. Bakalım
yeter ya ne yapalım yetmezse alırız tipine gore bebişin bide zaten hediye falanda gelecek ne yapalım:) gerci biz dayanamayıp kesin 9 ayın sonuna kadar alırız gibimede geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?