evet canım biraz büyük 6-9 aylık bebekler için bizimkiler Allah ömürse uzun kolluları ozaman giyebilecek diye düşündüm rengi felan da hoşuma gitti. oyüzden biraz büyük kışlık teyzesi:)cilek onlugunu sevsinler kotuda cok seker ay benim pinpirikli annem kucukken kot giydirmem diyo bi tarafini sakat edermisim giydirip cikartirken
gule gule giydir canim ama bunlar cok buyuk degilmi:82:
:)cilek onlugunu sevsinler kotuda cok seker ay benim pinpirikli annem kucukken kot giydirmem diyo bi tarafini sakat edermisim giydirip cikartirken
gule gule giydir canim ama bunlar cok buyuk degilmi:82:
oyoyyy kıyamam ya ne tatlı şeyler öyle güle güle giysin minikimiz inşallah
Eki Görüntüle 138334 kızlar bizde bugün bunları aldık bebişime cinsiyet belli değil daha ama ikisinede olur diye aldık. bide 5 li çorap aldık bunların boğazları uzun olanlar daha kullanışlıymış aklınızda olsun mother care de bayağı indirim var çok güzel şeyler çok ucuz
oyoyyy kıyamam ya ne tatlı şeyler öyle güle güle giysin minikimiz inşallah
canım çok güzel şeyler çok ciciler. bende ağrıdayım burda mother care yok ama perşembe antalyada olcam inşallah ordan bakıcam
çok cici bunlar anneciği, sağlıkla giyer inşallah minik kuzun
Geçen haftasonu aldık. Bicamamız, çıtçıtlı badilerimizBide salya bezi yapmış babaannemiz.
Örgülerimiz haftasonu gelecek inşallah:97:
Geçen haftasonu aldık. Bicamamız, çıtçıtlı badilerimizBide salya bezi yapmış babaannemiz.
Eki Görüntüle 127208 Eki Görüntüle 127218 Eki Görüntüle 127217 Eki Görüntüle 127216 Eki Görüntüle 127215 Eki Görüntüle 127214 Eki Görüntüle 127213 Eki Görüntüle 127212 Eki Görüntüle 127211 Eki Görüntüle 127210 Eki Görüntüle 127209 Eki Görüntüle 127219
GRACO CONTOUR PRESTIGE Park Yatak - Venus - Anne & Bebek yatağımızz
Güle güle kullansın oğluşun canım. Çok şekerler. Papileriniz bile hazır valla
aman Allah'ım çok güzeller. conversinede bayıldım valla. iyi günlerde kullansın inşallah bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?