2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar tek tek alıntılamadım ama bayıldım hepsine iyi günlerde giysin kuzucuklar.

:)cilek onlugunu sevsinler kotuda cok seker ay benim pinpirikli annem kucukken kot giydirmem diyo bi tarafini sakat edermisim giydirip cikartirken

gule gule giydir canim ama bunlar cok buyuk degilmi:82:
evet canım biraz büyük 6-9 aylık bebekler için bizimkiler Allah ömürse uzun kolluları ozaman giyebilecek diye düşündüm rengi felan da hoşuma gitti. oyüzden biraz büyük kışlık teyzesi

:)cilek onlugunu sevsinler kotuda cok seker ay benim pinpirikli annem kucukken kot giydirmem diyo bi tarafini sakat edermisim giydirip cikartirken

gule gule giydir canim ama bunlar cok buyuk degilmi:82:

eeh benim kuzenim o sekil sakata gitmisti 4-5 yasındayken sıkısmıstı garibimin yırtmıstı ortalıgı:) bizimkiler bezli olacak ya:))

Eki Görüntüle 138272

kızlar bu oğlusum yeni kıyafetleri:))
oyoyyy kıyamam ya ne tatlı şeyler öyle güle güle giysin minikimiz inşallah

canım çok güzel şeyler çok ciciler. bende ağrıdayım burda mother care yok ama perşembe antalyada olcam inşallah ordan bakıcam

saol canım en guzelleri senin olsun:)

Geçen haftasonu aldık. Bicamamız, çıtçıtlı badilerimiz Bide salya bezi yapmış babaannemiz.
Örgülerimiz haftasonu gelecek inşallah:97:

Geçen haftasonu aldık. Bicamamız, çıtçıtlı badilerimiz Bide salya bezi yapmış babaannemiz.

cok sekerler guzel gunlerde giydirmen dilegi ile :) birde yukardaki badb benzeri citcitli cok guzelmis :) vede cok kullanisliya benziyor. ve ben nerden aldigini merak ettim eger mahsuru yoksa paylasirmisin :) lutfenn

Serbulo sağol canım daha iyileri sizin olsun
Kar_Topu canım Esenler sondurakta bir mağazadan aldım hani inan isminide hatırlamıyorum, gülücük marka, evet çok kullanışlı gibi. Başka renklerini ve desenlerini istedim. Haftasonu bakıcaz tekrar canım açık adresi istersen haftasonu alır veririm sanada

cok güzeller canım bayıldım sağlıkla giymeyi nasip etsin allahh

Pelcelcim, Arinacım, Nachtigallcım teşekkür ederim kızlar, allah daha iyilerini sizin kuzularınıza da nasip etsin

güle güle giydir canım bizim babannemizden bişi gelmez eltim beni duyunca hemen bebek yaptı yakınında oturuyo artık ona calışır durur neyse ben alırım yaparım kısıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…