2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyyyyy guzummm benimmm canımsınn temammm yarınn el atmaya calışıcam bebişimmmmm

slm kızlar bende cicilerimizi eklemeye çalıştım becerebildim mi bilmiyorum
şimdilik bunlar var

işte bebişime aldıklarımm bi park yatagımız kaldı onuda kurulunca anca koyabilirim
ilk olan hastane cıkısı cıt cıtlılılarımız ve ona uygun alt zubun cok lazım oluyomus iç çamasırı sonra kıyafetler banyo setimiz ceylanlı turuncu olan battaniyemiz 5.li setimiz anakucagı kanguru v.s mavi olan ))

Son düzenleme:
kızlar bunlarda bizim cicilerimiz
6 aylık kıyafetler bunlar şimdilik fazla bişi almıorum bunlara dayanamadım ama

melikemm maşallahh baya bişiler almışsın
hepside birbirinde güzel
ii günlerde giymek nasip olsun tatlı oğluşuna

melikemm maşallahh baya bişiler almışsın
hepside birbirinde güzel
ii günlerde giymek nasip olsun tatlı oğluşuna

aminn tatlışımm valla seninkilerde pek bi güzle maşallah güle güle giysin inşş bebişinnn tatlışım

Eki Görüntüle 140582 Eki Görüntüle 140583 Eki Görüntüle 140584

slm kızlar bende cicilerimizi eklemeye çalıştım becerebildim mi bilmiyorum
şimdilik bunlar var

defne melike derin zehra bayıldım yahu aldıklarınıza
hele melikeme bak doldurmus masallah
zehranın boncugunun etegini yirim kız ben
allahıom sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin insallah

defne melike derin zehra bayıldım yahu aldıklarınıza
hele melikeme bak doldurmus masallah
zehranın boncugunun etegini yirim kız ben
allahıom sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin insallah

mersiii sekercimmmm öpüldün kocaman kuzusummm
bakın o 5li seti çok uyguna aldım adanada olan arkadaslara adresini verebilirim 50 tl banyo setinide 30 a aldım içinde bornozu kusagı önlügü havlusu kesesi bide oyuncagı var

KIZLAR MAŞALLAH CİCİLERİNİZE BAYILDIM...Allah güle güle eskitmek nasibetsin..
bende aldım bişeyler ama fotoğraf makinamız bozuk telefonumda net çekmiyor artık makina yapılınca çeker koyarım inşallah..
2 tane çıtçıtlı zıbı,2 tane pijama,5 li set,eşofman takımı, civcivli kilotlu çorap,çorap,battaniye,2 tane bebek yastığı kılıfı vs. aldım bişeyler..
sizde benim gibi arada çıkarıp çıkarıp bakıyomusunuz???????

güle güle kullansın canım bebişinnnn

melikeeeee bayıldım aldıklarına,hepsi birbirinden güzel....nereden aldın bunları kuzum..bilindik bir mağazaysa bende almaya gidicem hemen..adana yada malatyada ki bir bebek mağazasıysa alamam tabi de.....ç
ok hevesendirdin beni..sağlıkla giysin oğlun cicilerini...süper hepsi süperrrr

ne güzel kıyafetler almış temmuz anneleri maşallah inşallah hepinize giydirmek hayırlısıyla kısmet olur,bende agustos annesi olarak cinsiyetin belilenmesini bekliyorum.o zamn almaya başlayacağım çok sabırsılanıyorum hele böyle güzel şeyleri gördükçee

çok tesekkürler kuzusumm kıyafetlerimiz iskenderundannn balımm ordaki bi magazadan almıştık inanki adını bilmiomm :26:

inşallah canım benim bende 4.cü ayda basladım almayaa halada devam edicem ama annem yeter kızım alma daha bi sürü hediye gelir diyoo dayanamıom ama napimm

teşekkürler canım..amin..oğluşun çok yakışıklı olcak seninde o tavşanlı tuluma hastayım bende istiyorum..

anam nasıl görmemişimm ahh canım çok tesekkür ederim doktorumuzda öle sölüyoo çok tatlı bi bebek olucak annesi diyo inşş canım hepimizin bebişleri yakışıklı ve cok güzel olucak canımsınnn çok öptük seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…