2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 140679
buda bebek arabamız. 1 yaşına kadar puset takılıyor üste daha sonra öbür koltuk kısmı. çok rahat ve kullanışlı geldi. çok yerde kaplamıyor

cnm odanız ve arabanız çok güzel bugün bende araba baktım beğendiklerim çok pahalı ama çok konforluydu siz kaça aldınız sakıncası yoksa yazar mısın??

Eki Görüntüle 140582 Eki Görüntüle 140583 Eki Görüntüle 140584

slm kızlar bende cicilerimizi eklemeye çalıştım becerebildim mi bilmiyorum
şimdilik bunlar var
Derincim, çokgüzel şeyleralmışsın :))) Mothercare deki zıbınlara ben de çok heves ediyorum ama daha cinsiyetimizi öğrenemedik (

Melike'cim, herşeyini almışsın canım :)) Bi ıslak mendilleri kalmış :)) İyigünlerde giysin kuzun :))

Çokzevkli ciciler almışsın kızına zazezcim :))) Çok yakışacak Çağla'cığına :))))

Eki Görüntüle 140675

Kızlar bu bebek odamız. Burada beşiği büyümeyen gözüküyor ama bizimkisi büyüyebileninden. içine yatağını ve dalmaçyalı uyku setinide aldık

Canım, çookk güzel. Beyaz almakla çok iyi etmişsin :)))) İyigünlerde kullansın bebişin

Eki Görüntüle 140679
buda bebek arabamız. 1 yaşına kadar puset takılıyor üste daha sonra öbür koltuk kısmı. çok rahat ve kullanışlı geldi. çok yerde kaplamıyor

Bebek araban da çok kullanışlı birşeye benziyor. Güzel günlerde gezdirirsin artı bebişini :)))

ohh negüzel ciciler almışsınız güle güle giysinler bebeklerimişz.ben daha bişi almadım 7.aydan sonra alcam Allah izin verirse

çok tesekkürler tatlım benimmmm dalin setimizi eklemeyi unutmusum canım ıslak mendili aldım ama doktorlar ilk 6 ay pamuklu suyla yda pamuklu mendiller tercih edin diyomus ondan alıcam inşşş

ohh negüzel ciciler almışsınız güle güle giysinler bebeklerimişz.ben daha bişi almadım 7.aydan sonra alcam Allah izin verirse

çok tesekkürler bitanem benimmm darısıda sana olsun inşşşşş kuzusumm

defne melike derin zehra bayıldım yahu aldıklarınıza
hele melikeme bak doldurmus masallah
zehranın boncugunun etegini yirim kız ben
allahıom sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin insallah

saolasın canımm
kız annesi olarak tavsiyeler bekliorum senden

canım teşekkür ederim
bende çorabı görür görmez aldım hemen
eteğin altına giydiririm die

oyyyy kız kıyafetleri bi bşkadır zehracım..o etekten benim kızımda da var çok şeker oluyo onları giyince....

inş. giydirip resimlerinide koyarız buraya

Eki Görüntüle 140675

Kızlar bu bebek odamız. Burada beşiği büyümeyen gözüküyor ama bizimkisi büyüyebileninden. içine yatağını ve dalmaçyalı uyku setinide aldık

canım çok güzelmiş odanız ve arabanız
ii günlerde kullansın inş. oğluşun buarada arabanın markasını ve fiyatını verirmisin
[/B

doğsunda ıssıralım inş. yasemincim heryerinden

kızlar çok güzel aldıklarını güle güle giysin bebişler

saol canım hepimiz ii günlerde giydirelim inş.

saol çağlam adaşına alıyoruz işte bişiler

beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. beğenmenize sevindim. aldığımız yerde 800 dü ama kampanya var deyip 500-600 arası birşeye aldık. tam hatırlamıyorum fiyatı. çünkü o gün baya bişey aldığımız için tek tek fiyat kalmamış aklımda ama antalya ilkebebe den aldık. nette tel numarası var. oradan arayıp fiyat alabilirsiniz

Defne,Bia cicileriniz çok tatlı.güle güle giysin bebişleriniz.

sağol canımmmm

Eki Görüntüle 140582 Eki Görüntüle 140583 Eki Görüntüle 140584

slm kızlar bende cicilerimizi eklemeye çalıştım becerebildim mi bilmiyorum
şimdilik bunlar var

güle güle kullanın cicilerinizi şekerler

defne melike derin zehra bayıldım yahu aldıklarınıza
hele melikeme bak doldurmus masallah
zehranın boncugunun etegini yirim kız ben
allahıom sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin insallah

aminnn canım inşallah sağol

Eki Görüntüle 140675

Eki Görüntüle 140679

güle güle kullanın tatlım odanıza bayıldım

beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. bebek odası takımının markası belis bebek arabasının markası maxima scoop. Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin inşallah

anam anam kızım ne yaptın sen cok guzelller bunlar maşşallah sen uzun bi sure bisey almazsın artık sağlıkla giysin inş.babası sok olmustur kalmıstır boyle:)

Eki Görüntüle 140675

cok guzelmis canım bizde bu hafta sonu bakındık modoko dan 40 günde teslim ediyorlarmıs yuuh dedim bide biay onceden alıp havalandırmak gerekiyormus bizde mavili denizci tarzı bisey begendik:))

cok guzelmis canım bizde bu hafta sonu bakındık modoko dan 40 günde teslim ediyorlarmıs yuuh dedim bide biay onceden alıp havalandırmak gerekiyormus bizde mavili denizci tarzı bisey begendik:))

canım bizimkinide 2 ay içinde gelir dediler. modokoda fiyatlar nasıl

canım bizimkinide 2 ay içinde gelir dediler. modokoda fiyatlar nasıl

canım bizim begendigimiz buyuyebilen yatak dolabı 3 kapılı 5 cekmeceli komidin büyük extra olarak uyku seti duvar rafı ve bebegin ismini yazan odaya hoş bi aksesuar veriyorlar bunlarda hedisiymis 2700 dedi taksitli 2500 nakit e bırakırım dedi ama eşim biraz konusunca 2500 taksitli 2200 nakit yaparım dedi

bide oyuncak kutusu veriyorlar

Son düzenleme:
anam anam kızım ne yaptın sen cok guzelller bunlar maşşallah sen uzun bi sure bisey almazsın artık sağlıkla giysin inş.babası sok olmustur kalmıstır boyle:)

tesekkürler tatlım benimm yok kusum nirdee ben daha bunlar az diomm eşim alalım hayatım varsa eksik dioo soalsunn

canım çok iyi bulmuşsunuz modoko bana çok yakın mağaza ismi verebilirmisin lütfen bende bakayım

Aslında erkenden birşey almayacağım diye kendime söz versem de, dayanamayıp aldıklarım, insanın her şeyi alası geliyor.
Herkes çok güzel şeyler almış, güle güle sağlıcakla giyerler inş bebişler.

Not: şuan resim eklemede sorun var sanırım,resimleri daha sonra ekleyebileceğim inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…