2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok güzel hepsi...hastane çıkışı ve ceylanlı (havlu seti galiba) bayıldım onlara...battaniyenin pembesi benim kızımda var çok kullanışlı oluyo kış günü...

oyyyy kız kıyafetleri bi bşkadır zehracım..o etekten benim kızımda da var çok şeker oluyo onları giyince....

hepsi çok şirin Allah sağlıklı sıhhatli güzel günlerde giymeyi nasiip etsin inşşallah
amin tatlım çok tesekkürlerrrr

evet canımmm çok tesekkür ettik güzel teyzesiiiii öptük seniiii

Ayy çok şirinler melike maaşallah herşeyini almışsın güle güle kullansın oğluşun

buda bebek arabamız. 1 yaşına kadar puset takılıyor üste daha sonra öbür koltuk kısmı. çok rahat ve kullanışlı geldi. çok yerde kaplamıyor

Eki Görüntüle 140675

Kızlar bu bebek odamız. Burada beşiği büyümeyen gözüküyor ama bizimkisi büyüyebileninden. içine yatağını ve dalmaçyalı uyku setinide aldık

Eki Görüntüle 140679
buda bebek arabamız. 1 yaşına kadar puset takılıyor üste daha sonra öbür koltuk kısmı. çok rahat ve kullanışlı geldi. çok yerde kaplamıyor

Canım güle güle kullanın, ikisi de çok güzel

Eki Görüntüle 140582 Eki Görüntüle 140583 Eki Görüntüle 140584

slm kızlar bende cicilerimizi eklemeye çalıştım becerebildim mi bilmiyorum
şimdilik bunlar var

Eki Görüntüle 140675

Kızlar bu bebek odamız. Burada beşiği büyümeyen gözüküyor ama bizimkisi büyüyebileninden. içine yatağını ve dalmaçyalı uyku setinide aldık

Eki Görüntüle 140679

Hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın şekerler. Hepsine bayıldım valla.

Melikecim, doldurmuşsun valla birşey kalmamış alacak

Zehracım, o nasıl bir külotlu çoraptır. Poposundan ısırmak geldi içimden

Tolga_efe sende güle güle gezdir bebişini arabanızla. Ayrıca odanız çok güzelmiş

sağol tatlım. Allah seninkine çok daha iyilerini nasip etsin inşallah
amin kusummm

çok mersi bebişimmmmm sorma kıss ceyizinide hazırlayam diom hazır et atmışken kızı olanlara duyurulurrr bacımmm

şimdilik bunlar var
zıbınlar çok tatlı ve kullanışlı maşallah canım sağlıkla giysin yavrun inşallah

tavşanlı tulumuna bayıldım çok şekerrrr maşallah adam ayakkabılarıda çok güzelmiş Allah sağlıkla sıhhatle giydirmek nasip etsin inşallah

güle güle kullan canım çok güzelmiş

canım senin bebiş araban zaten manyak ötesi birşey beğenmene çok sevindim güzelim

canım benim ya çok sağol Daha iyileri senin olsun inşallah

çok tesekkür ettik teyzesiii öptük seni ogluşumlaaa

şimdilik bunlar var

kızlar çok güzel aldıklarını güle güle giysin bebişler

güle güle kullanın cnm bezi bile hazır maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…