2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doruk oglum deyim sana cok sanslısın tefal gibi bir annen var herseyi düşünmüş umarım hayatında 4 4 lük olur

canım çok iyi bulmuşsunuz modoko bana çok yakın mağaza ismi verebilirmisin lütfen bende bakayım

canım genc bebe sokağı var zaten orda sadece bebek magazaları kervansaray kapının sağ tarafındaki takım:)) - mutlu bebe var oda uygundu bunun tam yanı bide mutlu bebe karsında bi yer var ama o magazanın adını unuttum ama once mutlu bebeye gir adam oda alırken neye dikkat etmemiz gerekir hepsini anlattı

tesekkürler tatlım benimm yok kusum nirdee ben daha bunlar az diomm eşim alalım hayatım varsa eksik dioo soalsunn

süper ya o zaman benimkinin odu kopuyor daha da pek bisey almadım bizim ufaklık sanslı bize gerek kalmadan cok cici hediyeler geliyor:))) suan bize gerek kalmıyor ama bu h.sonu fuara gidicem kendimi asıcam:)))

doruk oglum deyim sana cok sanslısın tefal gibi bir annen var herseyi düşünmüş umarım hayatında 4 4 lük olur

Allah iyiliğini versinn Nazcım valla iyi güldüm sayende,anası çok çekti kuzumun oğlum zırvelerde olsun dedık ya,hayırlısıyla bır doğsun kuzummm,teyzesı de bir sürüü olcakk sayenizde,şansları bol olsun hepsininn

oy oy oy...Allahım ne güzel cicişler bunlar yaa...Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah cümlemize...çok yakışacak miniklerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…