2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha hiç birşey almadım..son aylarda almayı düşünüyorum inşallah canlarım... herkesin aldığı cicişler hayırlı olsun hepinize...iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin Allahım...

kızlar bayadır giremiyordum,şehir dışındaydım, internet yavaştı falan ....
bugün hepinizin aldıklarına baktım bir bir, süper şeyler ya...
ben daha almıyorum nazar değer diye ama annem ve etraftakiler minik minik birşeyler alıp duruyorlar...bende boş bir günümde toparlayıp göndericem ama dişe dokunur bişey yok, biraz daha çoğalsınlar...
İNŞALLAH herkes güle güle giydirir bu cici kıyafetleri...

çok tesekkürler nurbencimmm

Anneannemizden gelen cam biberon ve mama ısıtıcımız;

Bu da 7'li çıtçıtlı body mizzz

Tabii ben duruma göre Avent'in yine kolik bebekler için olan biberonundan alacağım.​

çok güzeller canım bende alıcam sıfır kollu badi... Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

çooookk tatlılarrr demek tefalin biberonu da varmış

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin kuşum

Teşekkür ederim canlarım Amin inşallah..

Defnecim valla varmış, benimde ilk kez haberim oldu

ii gunlerde kullan canım ya bende alıcaktım bu badylerden bunlar indirimde ya kalın gibi geldi kışlık icine giydirmelikdir die almadım aay bi takım vardı mickey mahuse lu onun indirime girmesini bekliyorum
yaz indirimi mart sonu başlıyormus canım sakın almayın simdi bi seyler:)))

Sağol canım. Keşke alsaydın, ben bunun çoraplarını da almıştım Birlikte takım yapıcam.

Yanlış hatırlıyorsun sanırım canım. Bu bodiler yeni sezondan. İndirimden almadım bende kışlık ürünler diye.:26:

Şimdilik kestim alımı İyice açılsın sezon öyle başlayacağım

geçen gün polar battaniye takımı aldım eve gidince resimlerini ekleyeceğim

hayırlı olsun kusum hepsi çok hoş güzel günlerde kullanın inşş
geçen gün polar battaniye takımı aldım eve gidince resimlerini ekleyeceğim

hayırlı olsun bidenemmm güzel günlerde kullanın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…