2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda annanemizin aldığı ilk eşyalarımız
bu ikisini bebedor dan almış (kaşıklar silikon)

2'li önlük

penye battaniyesi

Sağol şekerim. Bakalım Avent'i beğenmezsek bunu da deneriz

Zaten ilk 3 ay emzik verilmemesi en iyisiymiş gerçi ama :26:

bende aldım ama vermeyi düşünmüyorum bakalım inş gerek kalmaz canım

güle güle kullanın cicilerinizi önlüğünüze bayıldımmmm

Güle güle kullanın cicilerinizi

İnşallah canım

anam neler almışsınız maşaallah :) başlığa bakmayı ihmal etmemek lazım demekki:)

iyi günlerde kullanın hepiniz.

Güle güle kullanın cicilerinizi

İnşallah canım

anam neler almışsınız maşaallah :) başlığa bakmayı ihmal etmemek lazım demekki:)

iyi günlerde kullanın hepiniz.

çok güzeller tatlım güle güle kullanın prensesinizle

teşekkürler kızlar
hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanalım inşallah

mrb.anneannesi bebek arabası ana kucağı park yatak yastık yorgan bir de nevresim takımı bir adet organik hastane çıkışı aldı baba annesi henüz beklemede anneme nazaran zar dan 6 lı çıtçıtlı uzun kollu body almış haaa birde patikle hırka örmüş...daha yatak odası takımı alacaklar..
bende 4 adet şapkalı pijama takımı,2 adet uzun kollu zaradan, 3 adet kısa kollu mother care dan çıtçıtlı body aldım 2 det patikli alt aldım 1 adet zardan çoban mont aldım gelen bir kaç hediye ikli takımlar var...haaa. birde herkese duyrulur benettonda indirim var 3-6 aylık kot pantolon hırka birde uzun lkollu body aldım..bu çarşamba cinsiyet belli olsun....çalışmalara devam...:)
herkese hayırlı olsun şimdiden...

güle güle kullanın bebişinle canımm
Eki Görüntüle 145000

hırkamız, mama önlüğümüz ,havlumuz, biberon ve emziğimizide aldıkk teyzoşlar

güle güle kullanın bebişinle canım benimm

incicim ve serbulocum cok seker aldıklarınız valla kim ne derse desin kız farkı iştre cok ama cok sekerler pembiş pembiş

incicim ve serbulocum cok seker aldıklarınız valla kim ne derse desin kız farkı iştre cok ama cok sekerler pembiş pembiş
çok teşekkür ederim canım benim yavaş yavaş başladık işte :) ama daha çok eksiğimiz var Allah sağlık versinde gerisi olur artık yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…