2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarım kollu body lerimiz ve çoraplarımızdan örnekler :)))

Köpecikli yazlık tulum setimiz

Dinolu yazlık şort takımımız. ( yukarıdaki ve bu takım sokağa çıkmalık)

Askılı bodylerimizden örnekler

Hediye gelen uyku setimizin baş koruma kılıfının deseninden bir örnek :)))

Eklentiler

• $IMG_0159 (Medium).webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 26
caglaaaaa cok ama cok seker aldıkların canım benm bayıldım cicişlerinize allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin insallah

teşekkür ederim canım evet insan çok heyecanlanıyor seninkilerde eminim çok cicilerdir.

Canım kızına aldığın ciciler harikaaa :)) Bayıldım :)) İyi günlerde kullan :))

sağolasın canım inşş.. sende öyle...

oy oy :) maşallah iyi günlerde kullan canım.

çooooook beğendim çağlacığım.. sağlıklı hayırlı günlerde kullanın inşallah.. ben daha oğluşum abi çöp almadığım için de fikir edindim iyi oldu.. bu arada dinolu takım favorim..

canım yazlık takımlarına bayıldım hepsi çok güzel güle güle sağlıkla giysin oğluşun

caglaaaaa cok ama cok seker aldıkların canım benm bayıldım cicişlerinize allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin insallah

teşekkür ederim canım evet insan çok heyecanlanıyor seninkilerde eminim çok cicilerdir.

oy oy :) maşallah iyi günlerde kullan canım.

Kızlarrr, çok teşekkür ederim :))) Beni çok sevindirdiniz :)))) Allah hepimize cicilerini sağlıkla giydirme nasip etsin :)))

çooooook beğendim çağlacığım.. sağlıklı hayırlı günlerde kullanın inşallah.. ben daha oğluşum abi çöp almadığım için de fikir edindim iyi oldu.. bu arada dinolu takım favorim..

Çok teşekkür ederim Nurcum :))) Erkek bebeklerine bi şey bulmak çok zor oldu. Genelde kız bebeklere yönelik kıyafetler satılıyor :)))

Kızlar düşünüyorum da sanki ilk üç ay için ince şapkalar, yazlık ince eldiven ve gene ince battaniye eksiğim kaldı. Tabi sadece kıyafet olarak. Sizlerin aklına gelen başka şey var mı?

hepsi birbirinden datlu bidenem benimm güle güle kullanın kuzusunla inşşşş

hepsi çok seker canım güle güle kullanın prensesinlee inşşş

yaa bunlar çok güzeeeelll nerden aldığını sorabilimiyim çünkü resmen ba yıl dım

süpermiş cnm güle güle kullanın ben dekoymak istiorum ama bilmiorum bi sürü şey aldımm

çooooooookk güzellerrr hepsiiii..bütünn miniklerrr güzel günlerde giysinler inş ciicleriniii...amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn....

Çok beğendim canım güle güle kullanın iyi günlerde

hepsi birbirinden datlu bidenem benimm güle güle kullanın kuzusunla inşşşş

Sağol şekerim :))))

yaa bunlar çok güzeeeelll nerden aldığını sorabilimiyim çünkü resmen ba yıl dım

Canım, body'ler ve çoraplar mothercare den. Köpekli ve dinolu takımları internetten aldım. Sana sitenin adresini göndereyim :)))

bunlar da çok güseeeelll

SAğol canım :))))

Çok beğendim canım güle güle kullanın iyi günlerde

Teşekkür ederim arinacım :)

ay canım benim bayıldım bunlara ya bende oğlusum için o sortlu gelen kısa kollu tulumlardan arıyorum ama bulamıyorum nerden aldın caglacık allah ii gunlerde giymeyi nasip etsin inş.dino da harika gezmelere gidin giyinip giyinip:)))

fıstıklı lokumumun fıstığının cicilerini yerim bennnn maşşallah hepsi birbirinden güzel güle güle giysin inşallah

ikinizinde aldığı kıyafetler çok güzel arkadaşlar sağlıklı günlerde giysin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…