2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ooh canım benim ne yaptınız siz daha bi sey almanıza gerek yok herhalde gule gule ii gunlerde kullanın:))

güle güle kullanın bebişinle canımm

güle güle kullanın bebişinle canım benimm

teşekkürler canım

incicim ve serbulocum cok seker aldıklarınız valla kim ne derse desin kız farkı iştre cok ama cok sekerler pembiş pembiş

saol canım
allah sağlıkla giydirmek nasip eder inşallah hepimize

cok güzeller canım ii gunlerde kullan aynı battaniyeden bende de var nina bide onun alt acma ortusu ve cilek onluk 3 lü takım almıs ablam bana:))

saol canım
alt açma örtüsüne fuarda baktık canım ben daha önce kullan-at canbebenin görmüştüm ondan alıcam diye düşündüm
birde annem polar battaniyeye taktı bakalım bi ara alırız belki

kız yaz ayında polar battaniye ne yapacaksın gerci kışa lazım olur banada fuarde canbebe hediye etti alt açma bezini ama nasıl başa cıkacaksın kullan at kullan at

teyzeleri kızçemin yeni cicileri bunlarda artık yaz sezonunu bekliycem bir sürü şeyi oldu

ilkini waikiki den aldık 2li setlerden çıtçıtlılarımız

bunlar mother care'den teyzemiz almış

dün wenice'den aldım bu üçlü seti bebek için fazla seçenek kalmamış sezon sonuydu herşey

babanemin geceliği gibiydi bayıldım bunu görünce :)

meleğimin penye battaniyesi

bunlarda ufak tefek cicilerimiz...

ay canım cok tatlı bunlar kız olmanın farkı işte ii gunlerde kullansın cimcimen
çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.

canım çok güzel ciciler almışsın prensese sağlıkla güzel günlerde giysin yavrun.pembişler çok tatlı ya

çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.

canım çok güzel ciciler almışsın prensese sağlıkla güzel günlerde giysin yavrun.pembişler çok tatlı ya

teşekkürler tatlım inşaAllah hepimizinkiler iyi sağlıklı günlerde kullanırlar...

ay canım hepsi çok şeker sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah
hele o babanemin geceliği süpermiş bende severim öyle şeyleri

ya canım kızın farkı işte hepsi birbirinden guzel mother care deki o takımı yanımda bi babanne vardı gelini hamileymis ne alayım dedi kadına onun aynısını aldırdım pembe nin bende yeşil-sarısı vardı onu aldım cok guzelller hepsi canım sağlıklı bi sekilde giymeyi nasip etsin allah

cok şekerler yaaaa yirim onu

ayyyy yesinler prensesin çoraplarını tokalarını Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım

ay canım hepsi çok şeker sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah
hele o babanemin geceliği süpermiş bende severim öyle şeyleri

:) sağolasın canım. amin tatlım inş bebişlerimiz sağlıcakla gelsinlerde...

bende kendimi kaybediyorum görmelisin bende bi tane takım gördüm nette mother care de, %50 anne %50 baba yazıyı bayıldım :)

amin canım hepimizinkiler inş.

ayyyy yesinler prensesin çoraplarını tokalarını Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım

sağolasın teyzesi aminnnn sizlerinkiler de aynı şekilde inş.

katrecim maaşallah hepsi çok güzel güle güle giysin bebeğin inşallah. bu arada o ayakbalılardan bende aldım oğluşuma

Arinacım biberonuna bayıldım, Pelcelcim ve katreecim sizinde cicileriniz çok şeker hayırlı olsun herkese. Şu öksürük hallerimi atlatayım bende çekip koyucam inşallah, hastalıktan bi peşimi kurtaramadım da

Güle güle kullanın cicilerinizi. Hepsi harikaaaa

Çok teşekkür ederim hayatım.

Çok geçmiş olsun bu arada

katrem ne güzel seyler almıssınız öle allah saglıcakla giydirmeyi nasip etsin süslü pembişe:))

katrecim maaşallah hepsi çok güzel güle güle giysin bebeğin inşallah. bu arada o ayakbalılardan bende aldım oğluşuma

sağol canım:) senin oğlunda güzel günlerde giysin inşşşş...

teşekkürler canım.

çok geçmiş olsun bende diş ağrısı çekiyorum hamileyken bi de hastalık çok zor oluyor. Allah şifa versin.

Güle güle kullanın cicilerinizi. Hepsi harikaaaa

Çok teşekkür ederim hayatım.

Çok geçmiş olsun bu arada

teşekkürler canım.

katrem ne güzel seyler almıssınız öle allah saglıcakla giydirmeyi nasip etsin süslü pembişe:))

sağolasın canım ay inş :) bunları gördükçe sabırsızlanıyorum.

MAŞALLAH, hepsi çok ciciler, bayıldım, kız çocuğuna cıvıl cıvıl çok daha fazla seçenek var...
bende internetten birkaç şey sipariş verdim, gelsinler hepsini size göstericem, ay bu kıyafetler, ciciler beni çok heyecanlandırıyor, süper bişey.....

Canım kızına aldığın ciciler harikaaa :)) Bayıldım :)) İyi günlerde kullan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…