2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlaaarr bunlardaa benimmm geçenlerde trendyoldan aldığımm cicilerimizzz...hepsi 40 lira wenice
sarı olan 9-12 aylık baya büyükk:) diğerleride 3-6 aylık

Pelincim, yarım kollu ve askılı bodyler ile çoraplar mothercare den. Dİnoları ve köpikleri internetten. Sana adesi özelden yazarım. Paylaşamıyoruz ya burada

fıstıklı lokumumun fıstığının cicilerini yerim bennnn maşşallah hepsi birbirinden güzel güle güle giysin inşallah

Fıstıklı baklavam, güzel dileklerin için sana kucak dolusu sevgiler :)))))

ikinizinde aldığı kıyafetler çok güzel arkadaşlar sağlıklı günlerde giysin bebişler

Çok sağol canımmmm

bizde temmuzun 4 ünde bekliyoruz inşallh başta alışamadım çok korktum taki kalp atışlarını duyuncaya kadar çok değişik bi duygu gerçekten allhım herkese nasip etsin ultrasyonda elleri ayakları pırr pırr cinsiyetini öğrenemedik ama hala göstermio

canım ozelden bekliyorum dino ve kopiklerin yerini bende alayım oğluşuma neyi eksik

oooh 9-12 mi hazırlıklısın sen bayagı cok sekerler canımii gunlerde kullan ben ya 0-3 alıyorum ya 3-6 cunku nasıl bi bebiş olur bilemiyorum minyon mu iri mi elimde patlar die begensemde ilerde giyer deyip alamıyorum şimdiden:26:

ii gunlerde sağlıkla giyisin canımcım

çooooookk mersi kızlaaaaarrrr,hepimiz güzwel gnlerdeee giydirelim inş..
PELİNCİM trendyoldan aldım yaa ben bunları fyatlar çoook uygundu onunda 9-12 aylığı kalmıştı bende aldımmm

kızlar merhaba toplu olarak hepsini yükledim en üstteki hastane çıkışımız bugün aldım ve özellikle organik olmasına dikkat ettim çıt çtlı badilerimiz ve penye takımlarımız. allah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
kubracım duygucum güle güle giydirin aldıklarınızı insallah saglıcakla giysin kuzularınız hepsi cok ama cok güzel
duygu idil baby mi markası hastane cıkısınızın

kubracım duygucum güle güle giydirin aldıklarınızı insallah saglıcakla giysin kuzularınız hepsi cok ama cok güzel
duygu idil baby mi markası hastane cıkısınızın

beğendiğine sevindim sağol tatlım. yok nazcım hastane çıkışımızın markası bebetto

Son düzenleme:
Peloşum, özelden gönderdim, aldın di mi mesajımı. Gelmediyse bi daha gönderebilirim.
Al tabi bebikine :))) SOnra onları sevimli sevimli gezdiririz :)))

canımcım gelmedi msj ya ozel e attın dimi oraya baktım ama yok cankuş bidaha istesem cok mu sey isterim senden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…