2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nachtigall bayıldım bayıldım cicilerinizeeeeee allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin, o enine cizgili kenarında araba olan cicinize bayıldım. Bu tür bişeyler arıyorum bende. Bulucam insallah :97:

Bizim son cicilerimiiiz

eyyy maşallah anneler ne çoook şey almışsınız öyle.
Ben hiç birşey almadım. Hala daha almaya korkuyorum benimki riskli gebelik çünkü
Sonra allah korusun onlara bakıpta ağlamak var diye elimi götüremiyorum onlara.
Cicileriniz herbiri birbirlerininden güzel hayırlısıyla giydirmeyide allah nasip etsin

Çok güzel şeyler almışsın kuzuna Duygucum. Sağlıkla giysin bebişin canım :)))

canımcım gelmedi msj ya ozel e attın dimi oraya baktım ama yok cankuş bidaha istesem cok mu sey isterim senden:26:

Pelincim, buraya yazsam bi şey olmaz herhalde. Hem belki diğer arkadaşlar da bilmek isteyebilir.
google a markabebe yaz, ilk çıkan siteye gir cnaım :))))

Sen de çok güzel şeyler almışsın canım. Miniğin sağlıcakla giysin :)))
Ben body leri mothercare den, diğerlerini de internetten markabebe den aldım

Nurcum, inşallah sen de bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın

Canım korkma çok dua et. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah, allah cicilerinde daha iyilerini sana nasip etsin inşallah

Nachtigall siteyi yeni gördüm şahaneee şeyler varmış orda da. Ama çok pahalıymış ya

Güle güle kullanın kızlar. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Çok güzeller.

Nachtigall siteyi yeni gördüm şahaneee şeyler varmış orda da. Ama çok pahalıymış ya

Evet canım, tuzlu bi site. Bebeğin tüm ihtiyaçları oradan alınmaz. Bazı kıyafetler daha hesaplı. İşte, bi kaç tane dışarı çıkmalık kıyafeti olsun diye alınır :))

Bunlarda bizim cicilerimiz kızlarrr

Oğluşuma dün bu çıtçıtlı badi ile iki tane şapkasını aldım Mothercare'den

Bunu eşime bir müşterisi yollamış yurtdışından. Ama inanın anlamadım ne olduğunu Nette araştırdığımda bebeğin ilk doğduğu andan itibarenki oyuncağıymış.

İstanbul'da olanlar Kaloo diye bir mağaza varmış Kanyon'da oraya bakabilirler. Sadece Türkiye'de İstanbul'da var bu mağaza. Benim için bu nesnenin ne işe yaradığını da öğrenirlerse sevinirim.

Bu da anneannemizin aldığı şapka ve benim aldığım biberon ve biberon emzik temizleyicim. :81:

Balinalı tulumu biliyorummmm. Çok sevimli :)) İyi günlerde kullansın miniğin. CAnımcım, o oyuncak bir kaç açıdan fonksiyonel bir oyuncak. ÜZerinde battaniye gibi bi şey var ya, ilk iki ayında ona dokunacak, hedef dokunma duyusunu güçlendirmek. Tavşan kısmı da oyun arkadaşı. O oyuncağın battaniye kısmı ile ile senin gözetimin altında yatağında oynayabilir. Tabi oyun dediğimizdokunacak ve keşfedecek :))) Bu tü yumuşak battaniye gibi şeyleri ilk ayalarda tavsiye ediyorlar.

Şapkası ve biberon temizleyicisi de çok tatlıymış

Son düzenleme:
kızlar alıntı yapamadım ama aldıklarınız harika şeyler,inşalllah bebişlerinizin içlerini doldurdukları günleri de görürğz.hepsini güle güle giysinler kuzucuklar

Çok teşekkür ederim Çağlacım

Çok sağol açıklama için canım. Zaten yumuşacık birşey. Valla böyle bir markadan haberim bile yoktu; ama sitesine baktığım kadarıyla çok şeker şeyler var. İzmir'de olmaz zaten böyle güzellikler.

kızlar alıntı yapamadım ama aldıklarınız harika şeyler,inşalllah bebişlerinizin içlerini doldurdukları günleri de görürğz.hepsini güle güle giysinler kuzucuklar

Amin, inşallah.

Sen beğen canım sitesinden, ben alır sana gönderirim :))

çok güzeller canım nerden aldın bunları bayıldım özele atarmısın mümkünse
sağol canım benim teşekkür ederiz

Güle güle kullanın kızlar. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Çok güzeller.
teşekkür edriz teyzesi
canım çok güzeller güle güle giydir inşallah

Sen beğen canım sitesinden, ben alır sana gönderirim :))

Oy canım benim sağolasın. Oyun aktivite şeyini beğendim. Eşim bakıcak yurtdışında bakalım ona. Çok ciciler ama

Çok teşekkür ederiz canım. İnşallah hepimiz güzel günlerde giydiririz cicilerini

kızlar maşallah bebişleriin cicileri çok güzell güle güle güzel günlerde giysinler inşallah

ben kızıma hiç bişey almadım daha doğrusu kızımın çoğu şeyi yepyeeni hiç giyilmemiş duruyo onları kulllanıcam ama 5-6 tane yazlık çıtçıtlı bady alcamm onlar çok işe yarıyo yazın zaten sadece badyle duracak çok çabuk büyüyolar tulum alırken özellikle 6-9 ay alırsanız daha rahat kullanbilirsiniz

çok güzeller canım nerden aldın bunları bayıldım özele atarmısın mümkünse

Canım özele mesaj atamıyorum, 100 mesajdan az mesajım oldugundan özel mesaj attırmıyor
Söyleyeyim ama, Havuzlu han var eminönü sultanhamamda. Orada -3 katında bebe çeyiz sarayı var. Oradan aldık bayağı uygun oluyor orası mutlaka tavsiye ederim. Kalitede güzel, minidamla, idil bebe, sebi bebe, tomuycuk falan var hep. Hiç kalitesiz mal yok yani. Çok geniş ürün seçenekleri var kendimi kaybederim diye korktum valla
Eşimin dayısının oğlu var orada calışan, onun sayesinde bayağıda indirimli aldıktı:97:

Sağol canımcım...

Bende 6-9 ay aldım artık. 3-6 ay ile arasında da fazla fark yok zaten

maş anne adayları dolapları doldurmuşsunuz

sağlıkla iyi günlerde giysinler inş. bebeklerinizz

bu arada aranızdan biri oda bile almış maş...

çok hızlı gördüm sizi bende birşeyler aldım ama bukadar çok değil sanırım :44:

çok güzeller maş. tekrar

Di mi canım :))) İnsanın bütün oyuncakçıyı alası geliyor :))))

Sağol canım tavsiyen için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…