Eki Görüntüle 147546 Eki Görüntüle 147545 Eki Görüntüle 147544 Eki Görüntüle 147543 Eki Görüntüle 147542 Eki Görüntüle 147540 Eki Görüntüle 147541 Eki Görüntüle 147539
kızlar merhaba toplu olarak hepsini yükledim en üstteki hastane çıkışımız bugün aldım ve özellikle organik olmasına dikkat ettim çıt çtlı badilerimiz ve penye takımlarımız. allah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah
canımcım gelmedi msj ya ozel e attın dimi oraya baktım ama yok cankuş bidaha istesem cok mu sey isterim senden:26:
Nachtigall bayıldım bayıldım cicilerinizeeeeee allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin, o enine cizgili kenarında araba olan cicinize bayıldım. Bu tür bişeyler arıyorum bende. Bulucam insallah :97:
Bizim son cicilerimiiiz
Eki Görüntüle 147676 Eki Görüntüle 147690 Eki Görüntüle 147689 Eki Görüntüle 147688 Eki Görüntüle 147687 Eki Görüntüle 147686 Eki Görüntüle 147685 Eki Görüntüle 147683 Eki Görüntüle 147682 Eki Görüntüle 147684 Eki Görüntüle 147680 Eki Görüntüle 147679 Eki Görüntüle 147678 Eki Görüntüle 147677 Eki Görüntüle 147691
eyyy maşallah anneler ne çoook şey almışsınız öyle.
Ben hiç birşey almadım. Hala daha almaya korkuyorum benimki riskli gebelik çünkü
Sonra allah korusun onlara bakıpta ağlamak var diye elimi götüremiyorum onlara.
Cicileriniz herbiri birbirlerininden güzel hayırlısıyla giydirmeyide allah nasip etsin
eyyy maşallah anneler ne çoook şey almışsınız öyle.
Ben hiç birşey almadım. Hala daha almaya korkuyorum benimki riskli gebelik çünkü
Sonra allah korusun onlara bakıpta ağlamak var diye elimi götüremiyorum onlara.
Cicileriniz herbiri birbirlerininden güzel hayırlısıyla giydirmeyide allah nasip etsin
Eki Görüntüle 147546 Eki Görüntüle 147545 Eki Görüntüle 147544 Eki Görüntüle 147543 Eki Görüntüle 147542 Eki Görüntüle 147540 Eki Görüntüle 147541 Eki Görüntüle 147539
kızlar merhaba toplu olarak hepsini yükledim en üstteki hastane çıkışımız bugün aldım ve özellikle organik olmasına dikkat ettim çıt çtlı badilerimiz ve penye takımlarımız. allah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah
Nachtigall bayıldım bayıldım cicilerinizeeeeee allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin, o enine cizgili kenarında araba olan cicinize bayıldım. Bu tür bişeyler arıyorum bende. Bulucam insallah :97:
Bizim son cicilerimiiiz
Eki Görüntüle 147676 Eki Görüntüle 147690 Eki Görüntüle 147689 Eki Görüntüle 147688 Eki Görüntüle 147687 Eki Görüntüle 147686 Eki Görüntüle 147685 Eki Görüntüle 147683 Eki Görüntüle 147682 Eki Görüntüle 147684 Eki Görüntüle 147680 Eki Görüntüle 147679 Eki Görüntüle 147678 Eki Görüntüle 147677 Eki Görüntüle 147691
Nachtigall siteyi yeni gördüm şahaneee şeyler varmış orda da. Ama çok pahalıymış ya
Bunlarda bizim cicilerimiz kızlarrr
Oğluşuma dün bu çıtçıtlı badi ile iki tane şapkasını aldım Mothercare'den
Eki Görüntüle 147874
Bunu eşime bir müşterisi yollamış yurtdışından. Ama inanın anlamadım ne olduğunuNette araştırdığımda bebeğin ilk doğduğu andan itibarenki oyuncağıymış.
İstanbul'da olanlar Kaloo diye bir mağaza varmış Kanyon'da oraya bakabilirler. Sadece Türkiye'de İstanbul'da var bu mağaza. Benim için bu nesnenin ne işe yaradığını da öğrenirlerse sevinirim.
Eki Görüntüle 147875
Bu da anneannemizin aldığı şapka ve benim aldığım biberon ve biberon emzik temizleyicim. :81:
Eki Görüntüle 147876
Balinalı tulumu biliyorummmm. Çok sevimli :)) İyi günlerde kullansın miniğin. CAnımcım, o oyuncak bir kaç açıdan fonksiyonel bir oyuncak. ÜZerinde battaniye gibi bi şey var ya, ilk iki ayında ona dokunacak, hedef dokunma duyusunu güçlendirmek. Tavşan kısmı da oyun arkadaşı. O oyuncağın battaniye kısmı ile ile senin gözetimin altında yatağında oynayabilir. Tabi oyun dediğimizdokunacak ve keşfedecek :))) Bu tü yumuşak battaniye gibi şeyleri ilk ayalarda tavsiye ediyorlar.
Şapkası ve biberon temizleyicisi de çok tatlıymış
kızlar alıntı yapamadım ama aldıklarınız harika şeyler,inşalllah bebişlerinizin içlerini doldurdukları günleri de görürğz.hepsini güle güle giysinler kuzucuklar
Çok teşekkür ederim Çağlacım
Çok sağol açıklama için canım.Zaten yumuşacık birşey. Valla böyle bir markadan haberim bile yoktu; ama sitesine baktığım kadarıyla çok şeker şeyler var. İzmir'de olmaz zaten böyle güzellikler.
Amin, inşallah.
çok güzeller canım nerden aldın bunları bayıldım özele atarmısın mümkünseNachtigall bayıldım bayıldım cicilerinizeeeeee allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin, o enine cizgili kenarında araba olan cicinize bayıldım. Bu tür bişeyler arıyorum bende. Bulucam insallah :97:
Bizim son cicilerimiiiz
sağol canım benim teşekkür ederizÇok güzel şeyler almışsın kuzuna Duygucum. Sağlıkla giysin bebişin canım :)))
Pelincim, buraya yazsam bi şey olmaz herhalde. Hem belki diğer arkadaşlar da bilmek isteyebilir.
google a markabebe yaz, ilk çıkan siteye gir cnaım :))))
Sen de çok güzel şeyler almışsın canım. Miniğin sağlıcakla giysin :)))
Ben body leri mothercare den, diğerlerini de internetten markabebe den aldım
Nurcum, inşallah sen de bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın
teşekkür edriz teyzesi
Güle güle kullanın kızlar. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Çok güzeller.
canım çok güzeller güle güle giydir inşallah[CENeşeTER]Bunlarda bizim cicilerimiz kızlarrr
Oğluşuma dün bu çıtçıtlı badi ile iki tane şapkasını aldım Mothercare'den
Eki Görüntüle 147874
Bunu eşime bir müşterisi yollamış yurtdışından. Ama inanın anlamadım ne olduğunuNette araştırdığımda bebeğin ilk doğduğu andan itibarenki oyuncağıymış.
İstanbul'da olanlar Kaloo diye bir mağaza varmış Kanyon'da oraya bakabilirler. Sadece Türkiye'de İstanbul'da var bu mağaza. Benim için bu nesnenin ne işe yaradığını da öğrenirlerse sevinirim.
Eki Görüntüle 147875
Bu da anneannemizin aldığı şapka ve benim aldığım biberon ve biberon emzik temizleyicim. :81:
Eki Görüntüle 147876 [/CENTER]
Sen beğen canım sitesinden, ben alır sana gönderirim :))
çok güzeller canım nerden aldın bunları bayıldım özele atarmısın mümkünse
sağol canım benim teşekkür ederiz
teşekkür edriz teyzesi
canım çok güzeller güle güle giydir inşallah
çok güzeller canım nerden aldın bunları bayıldım özele atarmısın mümkünse
kızlar maşallah bebişleriin cicileri çok güzell güle güle güzel günlerde giysinler inşallah
ben kızıma hiç bişey almadım daha doğrusu kızımın çoğu şeyi yepyeeni hiç giyilmemiş duruyo onları kulllanıcam ama 5-6 tane yazlık çıtçıtlı bady alcamm onlar çok işe yarıyo yazın zaten sadece badyle duracak çok çabuk büyüyolar tulum alırken özellikle 6-9 ay alırsanız daha rahat kullanbilirsiniz
Oy canım benim sağolasın. Oyun aktivite şeyini beğendim. Eşim bakıcak yurtdışında bakalım ona. Çok ciciler ama
Çok teşekkür ederiz canım. İnşallah hepimiz güzel günlerde giydiririz cicilerini
kızlar maşallah bebişleriin cicileri çok güzell güle güle güzel günlerde giysinler inşallah
ben kızıma hiç bişey almadım daha doğrusu kızımın çoğu şeyi yepyeeni hiç giyilmemiş duruyo onları kulllanıcam ama 5-6 tane yazlık çıtçıtlı bady alcamm onlar çok işe yarıyo yazın zaten sadece badyle duracak çok çabuk büyüyolar tulum alırken özellikle 6-9 ay alırsanız daha rahat kullanbilirsiniz
Eki Görüntüle 147023 Eki Görüntüle 147024
kızlaaarr bunlardaa benimmm geçenlerde trendyoldan aldığımm cicilerimizzz...hepsi 40 lira wenice
sarı olan 9-12 aylık baya büyükk:) diğerleride 3-6 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?