2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar, tek tek alıntı yapamıycam ama aldığınız cicilerin hepsi birbirinden güzel. Güzel günlerde kullanırsınız inş.

bayıldım bayıldım bayıldımmmmm güle güle giysin inşallah yavrularınız cicilerini

canım cok guzel bunlardan nerden aldın bakalım tulumlara bayıldım seker

ii gunlerde kullan canım cok guzeller bizde dun e-bebekden aldık eklicem en yakın zamanda

saol tatliş hemen üye oldum:))

Defhne amiin, cümlemiz cicilerini ağız tadıyla giydirsin inşallah:97:
canım cok guzel bunlardan nerden aldın bakalım tulumlara bayıldım seker

Canım eminönü havuzlu handan, bebe çeyiz sarayı diye biyer var. Böyle topluca herşeeey var oradan. Gitmenizi öneririm çok uygun bir yer. O han tamamen bebek eşyaları satıyor, şekerimizi vs.de ordan alıcam birdahaki gidişime :97:

Havuzlu Han'ı çok duyuyorum. Havalar biraz düzelsin. Eşimle bi gidip bakalım diyoruz. önümüzdeki hafta da bayağı soğuk olacakmış

=duyguevren;
=Bia;
=Arina;

kızlar 3 erkek annesi olarak hepiniz çok güzel ciciler almışsınız.Çok zevkli kıyafetler hepiniz sağlıkla güzel günlerde kullanın

Havuzlu Han'ı çok duyuyorum. Havalar biraz düzelsin. Eşimle bi gidip bakalım diyoruz. önümüzdeki hafta da bayağı soğuk olacakmış

Sorma canım geçen hafta donduk donduk, neydi o soğuk öyleee. Havadurumu takip etmek gerekliymiş

Serbulo teşekkürler canım, amin cümlemiz

kızlar, hepsi çok ciciler........
bayıldım doğrusu...

bende yavaş yavaş bir iki şey aldım, ve 24 şubat doğum günümdü, arkadaşlarımın bir kısmı, bebişime hediyeler almışlar, çok sevindim, onlarıda biriktiriyorum.
en kısa zamanda fotoları atıcam İNŞALLAH...

herkeslere mutlu haftalar, mutlu iş başıları diliyorum...

Di mi canım :))) İnsanın bütün oyuncakçıyı alası geliyor :))))

Sağol canım tavsiyen için :)))

Kızlar, tek tek alıntı yapamıycam ama aldığınız cicilerin hepsi birbirinden güzel. Güzel günlerde kullanırsınız inş.

bayıldım bayıldım bayıldımmmmm güle güle giysin inşallah yavrularınız cicilerini

ii gunlerde kullan canım cok guzeller bizde dun e-bebekden aldık eklicem en yakın zamanda

=duyguevren;
=Bia;
=Arina;

kızlar 3 erkek annesi olarak hepiniz çok güzel ciciler almışsınız.Çok zevkli kıyafetler hepiniz sağlıkla güzel günlerde kullanın

oğluşlarınız güzel günlerde giysin oy oy kıyamam :)

Teşekkürler kızlarrr

hepimiz tüm cicilerimizi güzel güzel giydiririz inşallahhh

Sorma canım geçen hafta donduk donduk, neydi o soğuk öyleee. Havadurumu takip etmek gerekliymiş

Serbulo teşekkürler canım, amin cümlemiz

10 gün daha böyleymiş canım yaa. Dışarısı buz gibi

Doğum günün kutlu olsun canım. Arkadaşların da güzel jest yapmışlar :)) FOtolarını bekliyoruz

neler neler almışsınız öyle,hepsine bayıldım....birşey rica edicem..aldıklarınızı nerelerden aldığınızı da yanına yazsanızda bizede fikir olsa...ben nereden ne alacağımı bilemiyorum mesela...alan arkadaşlar mağaza ismi yazarsa çok sevinirim...

10 gün daha böyleymiş canım yaa. Dışarısı buz gibi

Doğum günün kutlu olsun canım. Arkadaşların da güzel jest yapmışlar :)) FOtolarını bekliyoruz

teşekkür ederim, sağol canım...
İNŞALLAH en kıa zamanda fotoları koyucam...

canım gecmiş doğum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere bebişinle eşinle inş.

Sanırım ben yazıyorum canım :26:

Ama badilerimizin hepsi Mothercare. Çorap, penye şapka ve 5'li önlüklerimiz de...

1 tane önlük ve 3 tane çorabımızı GAP'ten aldım.

Biberon ve biberon emziği fırçasını, çerçevemizi, emziklerimizi Joker'den aldım.

Biberon, biberon ısıtıcısı ve triko şapkamızı da annem almış; ama buradan değil hayatım.

Bu arada tavsiyem Joker varsa çevrende muhakkak oraya göz atman. Joker Kart çıkarınca da alışeriş yaptıkça puan topluyorsun. Biz bebek arabamızı alınca 75 TL'lik puan oldu kartımızda. Joker'den aldıklarımın hepsini o puanla aldım.

Ayrıca Mothercare'ın Demsa Card'ı var. Ondan da çıkarınca puan topluyorsunuz.

Bütün cardları topladım ben

canım,herşeyi açıklamalı nekadar güzel yazmışsın..çok teşekkür ederim
resimleri eklerken aldığımız mağazayıda yazarsak hepimize fikir olur diye düşündüm...
benim etrafımda çok bebek mağazası yok, mecburen İstanbula gidip alıcam,mağaza ismi yazılırsa direk o mağazalara giderim hiç olmazsa..
duyarlılığın için tekrar teşekkür ederim arinam...
oğlun sağlıklı ve mutlu günlerde giysin cicilerini...

Rica ederim canım benim. Çok teşekkür ederiz teyzesi..

Çıtçıtlı badi alacaksan canım Mothercare ve Marks&Spencer'a bak. Oraların badileri çok kaliteli oluyor. Ben ilk zamanlar için hep Mothercare aldım; ama biraz büyümeye başlasın zamanla Marks&Spencer'da alıcam. Benim arkadaşım kullanıyordu çok memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…