Eki Görüntüle 147546 Eki Görüntüle 147545 Eki Görüntüle 147544 Eki Görüntüle 147543 Eki Görüntüle 147542 Eki Görüntüle 147540 Eki Görüntüle 147541 Eki Görüntüle 147539
kızlar merhaba toplu olarak hepsini yükledim en üstteki hastane çıkışımız bugün aldım ve özellikle organik olmasına dikkat ettim çıt çtlı badilerimiz ve penye takımlarımız. allah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah
Nachtigall bayıldım bayıldım cicilerinizeeeeee allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin, o enine cizgili kenarında araba olan cicinize bayıldım. Bu tür bişeyler arıyorum bende. Bulucam insallah :97:
Bizim son cicilerimiiiz
Eki Görüntüle 147676 Eki Görüntüle 147690 Eki Görüntüle 147689 Eki Görüntüle 147688 Eki Görüntüle 147687 Eki Görüntüle 147686 Eki Görüntüle 147685 Eki Görüntüle 147683 Eki Görüntüle 147682 Eki Görüntüle 147684 Eki Görüntüle 147680 Eki Görüntüle 147679 Eki Görüntüle 147678 Eki Görüntüle 147677 Eki Görüntüle 147691
Bunlarda bizim cicilerimiz kızlarrr
Oğluşuma dün bu çıtçıtlı badi ile iki tane şapkasını aldım Mothercare'den
Eki Görüntüle 147874
Bunu eşime bir müşterisi yollamış yurtdışından. Ama inanın anlamadım ne olduğunuNette araştırdığımda bebeğin ilk doğduğu andan itibarenki oyuncağıymış.
İstanbul'da olanlar Kaloo diye bir mağaza varmış Kanyon'da oraya bakabilirler. Sadece Türkiye'de İstanbul'da var bu mağaza. Benim için bu nesnenin ne işe yaradığını da öğrenirlerse sevinirim.
Eki Görüntüle 147875
Bu da anneannemizin aldığı şapka ve benim aldığım biberon ve biberon emzik temizleyicim. :81:
Eki Görüntüle 147876
Nachtigall bayıldım bayıldım cicilerinizeeeeee allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin, o enine cizgili kenarında araba olan cicinize bayıldım. Bu tür bişeyler arıyorum bende. Bulucam insallah :97:
Bizim son cicilerimiiiz
Eki Görüntüle 147676 Eki Görüntüle 147690 Eki Görüntüle 147689 Eki Görüntüle 147688 Eki Görüntüle 147687 Eki Görüntüle 147686 Eki Görüntüle 147685 Eki Görüntüle 147683 Eki Görüntüle 147682 Eki Görüntüle 147684 Eki Görüntüle 147680 Eki Görüntüle 147679 Eki Görüntüle 147678 Eki Görüntüle 147677 Eki Görüntüle 147691
Bunlarda bizim cicilerimiz kızlarrr
Oğluşuma dün bu çıtçıtlı badi ile iki tane şapkasını aldım Mothercare'den
Eki Görüntüle 147874
Bunu eşime bir müşterisi yollamış yurtdışından. Ama inanın anlamadım ne olduğunuNette araştırdığımda bebeğin ilk doğduğu andan itibarenki oyuncağıymış.
İstanbul'da olanlar Kaloo diye bir mağaza varmış Kanyon'da oraya bakabilirler. Sadece Türkiye'de İstanbul'da var bu mağaza. Benim için bu nesnenin ne işe yaradığını da öğrenirlerse sevinirim.
Eki Görüntüle 147875
Bu da anneannemizin aldığı şapka ve benim aldığım biberon ve biberon emzik temizleyicim. :81:
Eki Görüntüle 147876
Çok güzel şeyler almışsın kuzuna Duygucum. Sağlıkla giysin bebişin canım :)))
Pelincim, buraya yazsam bi şey olmaz herhalde. Hem belki diğer arkadaşlar da bilmek isteyebilir.
google a markabebe yaz, ilk çıkan siteye gir cnaım :))))
Sen de çok güzel şeyler almışsın canım. Miniğin sağlıcakla giysin :)))
Ben body leri mothercare den, diğerlerini de internetten markabebe den aldım
Nurcum, inşallah sen de bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın
canım cok guzel bunlardan nerden aldın bakalım tulumlara bayıldım seker
Defhne amiin, cümlemiz cicilerini ağız tadıyla giydirsin inşallah:97:
Canım eminönü havuzlu handan, bebe çeyiz sarayı diye biyer var. Böyle topluca herşeeey var oradan. Gitmenizi öneririm çok uygun bir yer. O han tamamen bebek eşyaları satıyor, şekerimizi vs.de ordan alıcam birdahaki gidişime :97:
Havuzlu Han'ı çok duyuyorum. Havalar biraz düzelsin. Eşimle bi gidip bakalım diyoruz. önümüzdeki hafta da bayağı soğuk olacakmış
maş anne adayları dolapları doldurmuşsunuz
sağlıkla iyi günlerde giysinler inş. bebeklerinizz
bu arada aranızdan biri oda bile almış maş...
çok hızlı gördüm sizi bende birşeyler aldım ama bukadar çok değil sanırım :44:
çok güzeller maş. tekrar
Di mi canım :))) İnsanın bütün oyuncakçıyı alası geliyor :))))
Sağol canım tavsiyen için :)))
Kızlar, tek tek alıntı yapamıycam ama aldığınız cicilerin hepsi birbirinden güzel. Güzel günlerde kullanırsınız inş.
bayıldım bayıldım bayıldımmmmm güle güle giysin inşallah yavrularınız cicilerini
ii gunlerde kullan canım cok guzeller bizde dun e-bebekden aldık eklicem en yakın zamanda
=duyguevren;
=Bia;
=Arina;
kızlar 3 erkek annesi olarak hepiniz çok güzel ciciler almışsınız.Çok zevkli kıyafetler hepiniz sağlıkla güzel günlerde kullanın
oğluşlarınız güzel günlerde giysin oy oy kıyamam :)
kızlar, hepsi çok ciciler........
bayıldım doğrusu...
bende yavaş yavaş bir iki şey aldım, ve 24 şubat doğum günümdü, arkadaşlarımın bir kısmı, bebişime hediyeler almışlar, çok sevindim, onlarıda biriktiriyorum.
en kısa zamanda fotoları atıcam İNŞALLAH...
herkeslere mutlu haftalar, mutlu iş başıları diliyorum...
Sorma canım geçen hafta donduk donduk, neydi o soğuk öyleee. Havadurumu takip etmek gerekliymiş
Serbulo teşekkürler canım, amin cümlemiz
bayıldım doğrusu...
bende yavaş yavaş bir iki şey aldım, ve 24 şubat doğum günümdü, arkadaşlarımın bir kısmı, bebişime hediyeler almışlar, çok sevindim, onlarıda biriktiriyorum.
10 gün daha böyleymiş canım yaa. Dışarısı buz gibi
Doğum günün kutlu olsun canım. Arkadaşların da güzel jest yapmışlar :)) FOtolarını bekliyoruz
bayıldım doğrusu...
canım gecmiş doğum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere bebişinle eşinle inş.
neler neler almışsınız öyle,hepsine bayıldım....birşey rica edicem..aldıklarınızı nerelerden aldığınızı da yanına yazsanızda bizede fikir olsa...ben nereden ne alacağımı bilemiyorum mesela...alan arkadaşlar mağaza ismi yazarsa çok sevinirim...
canım,herşeyi açıklamalı nekadar güzel yazmışsın..çok teşekkür ederim
Sanırım ben yazıyorum canım :26:
Ama badilerimizin hepsi Mothercare. Çorap, penye şapka ve 5'li önlüklerimiz de...
1 tane önlük ve 3 tane çorabımızı GAP'ten aldım.
Biberon ve biberon emziği fırçasını, çerçevemizi, emziklerimizi Joker'den aldım.
Biberon, biberon ısıtıcısı ve triko şapkamızı da annem almış; ama buradan değil hayatım.
Bu arada tavsiyem Joker varsa çevrende muhakkak oraya göz atman. Joker Kart çıkarınca da alışeriş yaptıkça puan topluyorsun. Biz bebek arabamızı alınca 75 TL'lik puan oldu kartımızda. Joker'den aldıklarımın hepsini o puanla aldım.
Ayrıca Mothercare'ın Demsa Card'ı var. Ondan da çıkarınca puan topluyorsunuz.
Bütün cardları topladım ben
canım,herşeyi açıklamalı nekadar güzel yazmışsın..çok teşekkür ederim
resimleri eklerken aldığımız mağazayıda yazarsak hepimize fikir olur diye düşündüm...
benim etrafımda çok bebek mağazası yok, mecburen İstanbula gidip alıcam,mağaza ismi yazılırsa direk o mağazalara giderim hiç olmazsa..
duyarlılığın için tekrar teşekkür ederim arinam...
oğlun sağlıklı ve mutlu günlerde giysin cicilerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?