2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu arabamız;

Concord Neo Travel Sistem. Joker'den aldık.

Bu da emzik tutucumuz Chicco. Joker'den aldım. Bizimki penguenli olandan

canım cok guzel bayıldım ii gunlerde kullan inş.

Senin miniğin cicilerini bekliyoruz patetesli böreğim :))

uyyyy şekerparemm resimleri ekleyemiyorum ya evdeki bilgisayar sorun çıkarıyor. kardeşim gelince program yükleticem. artık tüm resimleri toptan atarım inş

kızın iyi günlerde giysin canım,montlar indirimde şu an ve çok tatlılar, ben de alıcaktım da başka şeylere takıldı gözüm,kadife şort gibi kırmızı bi kısa pantolon ve üstüne pullu kırmızı bi bolero aldım.bi ara ekliycem.mesele alışverişse kız annesi olmak harika bi şey

çççooooooook güzeller cnmmm benm...hayırlı olsunnnnn güzel gnlerde giydir inş...

yaa kızların herşeyi farklı yaaaaa..erkeğe bişe yokkk pofff...:)

Çok zevkli şeyler almışsınız Zehracım :)) Herşeyi düşünmüşsünüz :)) İyi günlerde giysin miniğin :)))

saolun kızlar
kayınvaldem beğendi çoğunu saolsun zevklidir
özellikle ilk kış ne giyicek die mont alıcam illa die tutturdu
kırmızı montunda içi polarlı onuda ilk baharda giydiricem inş.

saol canım evet montu gayet uygun aldık
etiket fiyatı 80 tl miş ama 35 e aldık
sende ekle merakta bırakma bizi

Zazezcim, kız bebek bekleyen bir anne adayı olarak aldığınız cicileri çooooook beeğendim. Güzel günlerde kullanın inş.
---------------------------------------
Arinacım, bebek arabanız tek kelimeyle MÜ-KEM-MEL :) Güzel günlerde kullanın inş.

Son düzenleme:

kızım teşekkür edeio teyzesi size

merhaba arkadaşlar bu hafta sonu kızıma bi dolu alışveriş yaptım. babamız yurt dışında görevli kızımla 2 haftadır özledik babamızı bizde gittik acımızı alışverişten çıkarttık eklemeyi becerebilirsem park yatağımızla başlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…