2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Güle güle kullansın canım. Temiz olduktan sonra ne önemi var canım 2. el olduğunun.

Kaç haftalıksın ki sen? Biraz bekleyip öyle al istersen; ama bu renk hem kız hem de erkeğe uygun.

selam..
bence renk güzel park yataklarda kullanışlı oluyo hem derler..
işin zor gibi görünüto allah yardımcın olsun...
şimdiden alıp koymak bu durumda daha mantıklı son anda herkes kalabiliyo alınmadan...
allah herşeyi içine sindirsin..bebişini sağlıkla al kucağına inş.

canım yarın 13 hafta olacak ınşallah doktor 5 hafta sonra gel demıstı yanı 16da ama dayanamayıp yaırn gıdecegım ben 1kez de gıtsem 150 bayılıcam 2 kez de gıtsem 150,gıdeyımde bı umıt göreyim kuzumu,netten 11 haftalık bı bebek vıdeosu ızledım usg,ben bıle anladım pipisini valla :) pipi görmek istemiyorum ama bakalım

evet canım işim zor,şuanda da eşim başka şehirde,bir de o hallederiz hallderiz diyen bi tip,ona kalırsak yandık,o magazaya gırıp alımm çıkayımcı,ben çok araştırırım,iyi ama uygun olsun istiyorum

Bende cinsiyeti ve 5. ayı bekliyorum açıkçası.. İlk gebeliğim çok büyük hüsraNla sonuçlandığı için çok tedirgindim ilk 3 ayım bitene kadar. Şimdi sadece doyasıya tadını çıkarmaya çalışıyorum elimi karnımdan alamıyorum Gülümsememi toparlayamıyorum...
Şimdilik teyzesi çıldırmış konumda; bornozunu, BJK'li tulum takımını, oda çerçevelerini, elbise askılarını, üzerinde "TEYZEMİ ÇOK SEVİYORUM" arkasında da "annemi de:)" yazan zıbını baskı yaptırttı...
Fot. ları eklemeye çalışırım, hepsi harika..
Sizlere sorum : emzirme koltuğu hevesim var çok fena... Bakındım ama çok pahalı tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
SEVGİLERİMİZLE...

Son düzenleme:
hamişler size bir park yatak tavsiye edeyim bakın mavisi yok diye almadı eşim ama süper fiyatı da uygun
maxima swing otomatik sallanan beşik bir bakın derim yakından da gördüm bence süper

saol canım ben zaten laci ve kırmızı bi arada cok severim kız olsada oyle her dak pembe giydirme taraftarıda degilim acıkcası sonra kendisi secerse karısmam tabi darısı başına başla hadi bekliyoruz:)

ay yerim ben bunları cok şirin minik bak sen ne cicileri olmus iyi sağlıklı size mutluluk katacagı günlerde giysin emi:)

canım cok güzel ama sanki daha uygun bi fiyata bulursun ama begendiysende al gitsin bebeşine deger onlar için hersey deger konu bebiş olunca 3 ün 5 in hesabını zor yapıyorsun:)

canım cok güzel ama sanki daha uygun bi fiyata bulursun ama begendiysende al gitsin bebeşine deger onlar için hersey deger konu bebiş olunca 3 ün 5 in hesabını zor yapıyorsun:)

fıstıklar doktorumm oğluşun gelıyoır dedi,park yatak kraftın mavısını almaya karar verdim netten,lınkını atarım size,bebek arabası almayacagım sımdılık,pusetıde kuzenımden alıcam yazı onla cıkarırız sonrada kış zaten,bebek arbaları cok agır,bızım arabamızda yok ben taşıyamam onu ialdıgım cıcılerı yarın foto cekıp atarım sıze

kizlarr bende dayanamayip bugün gittim aldim,,,
iste buda benim findigima aldigim takim, böyle tam kisin giyilecek birsey ama bizim buralar soguk oluyo zaten, üstü tüylü felan bi bebekte görmüstüm, ck hosuma gitmisti, ayni oyuncak bebeklere benziyordu, disi zaten ayni oyuncaklar gibi tüylü cokk tatliii cinsiyetide belli olmadigi icin en iyi renk krem diye düsündüm :)))

buda yigenime aldigim pabuclar oda cok hosuma gitti onun icin aldim

canım çokk güzel bıze de babamız ceylandan buna benzer pembe bısı almıstı cok guzel ama benım oglum yolda malesef sımdı baska renk aynı tıp bısı alırım bu kulaklı seylerı cok sevıyorum bende,ama peluş alın yumusak oluyor,tüylerıne dıkkat edelımde bıraz buyuduklerınde herseyı emıyorlar agızlarına götürürler,tüyler zarar vermesinn mınıklerımıze

merve buynlar ne kadar da tatlı ya bayıldım
dayanamadım senin ekledigini görünce bakayım dedim iiki bakmısım
patiklere bayıldım
bir de bol bol cıtcıtlı badiler al hayatım en kullanıslı onlar oluyor
su mavi takımın sarısını begenmiştim ben de civciv gibi ondan alcam kardes kardes giyerler artık :)))
valla cok sekerler allahım saglıcakla giymeyi nasip etsin

sorma fıstığımm dizdim şimdi onları pzts yatakda geliyor ben kurarım dedım annem bekle daha dıyor ama dayanamam odamda dursun kurulu:)ben gırer yatarımm
öpüp öpüp koyuyorum bunları napiimm,babamızda uzakta şimdi ccileri ona da mail attım bakalım begenecek mi

canım bütün kıyafetler birbirinden güzel. Allah hayırlı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. şimdiden kısmetli bebişin maşallah

her ikiside süper papuçlar çok şeker...

Bebişine ve yeğenine aldığın ciciler çok tatlıymış canım :))) Sağlıklı günlerde giysinler inşallah :)))

Harika şeyler bunlar canımm. Bi sürü de şey almışsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…