SAGOL CANIM benım,öyle yapıyorum 2.el sıtelere de bakıyorum hatta bıtane esofman takımı aldım tchibonun,gayet de temiz 3aylıkken gıydırıcez nasipse ama sevdım ben:)yatagı sıfır alıcam sanırım onu kraft yada bu resmını attıgımı,kuzenın esı hamıle bakalım onun mart da dogumu belkı ondan kalır falan,çok acil değil ya nasılsa,bu ay yatağı halledeyım sız de begendıysenız bunu alayım dıyorum iştedaha kuzucugun cınsıyetı bellı degıl ama bu rengı 2sıde kullanır zaten dımı,yada kraftın mavı pembelerı falan var uff karmakarışığımm
kızlar foruma da yazmıştım ama orada dikkat çekmedi bunu almayı düşünüyorum bu ay bi fikir verirmisiniz marka olarak guvenıyorum renk olarak da sız bı fıkır versenız kırmızı dusunuyordum ama bu rengı daha guzel geldı sankı bana,
GRACO CONTOUR ELECTRA VIBE Park Yatak - Venüs - Anne & Bebek
selam..hımm para bırıktırmek ayırmak gıbı bı lüksüm olamayacak,eşimin tarafı sıfır destek,bol köstek durumu,eşim askere gıdecek ben kadroya geçemedim daha yazınn boşta olacagım yanı maaşşsız,eşimde gıdınce annem kalcak benle ama sıfıra sıfır hıc bır sekılde sıkıştıramam,nazar mazar bekle dıyorlar ama beklersemde olmayacak cunku zaten her ay doktora bı suru para verıyoruz dogum amsrafı ıvır zıvırı bılmıyorum ne olacak,belkı ılk etapta bebek arabası almam,süt pompası alamayacagım elektrıklı falan,bakım ürünleri var,kıyafetleri,yatagı nevresimi,termometresi vs,çok şey var yani alınacak her ay bırını alsam anca :2:
selam..
bence renk güzel park yataklarda kullanışlı oluyo hem derler..
işin zor gibi görünüto allah yardımcın olsun...
şimdiden alıp koymak bu durumda daha mantıklı son anda herkes kalabiliyo alınmadan...
allah herşeyi içine sindirsin..bebişini sağlıkla al kucağına inş.
maşallah..güzel günlerde giysin.inşallah..bnde sbah geldiğim yolda bugün her tarafta bebek kıayfetleri vardı içimden bu kadar bebek eşyası satan yer varmıydı diye geçiridim insan hamiş olunca fark ediyo demekki...ama almamak için kendimi çok zor tutuyorum...artık yeni doğan bebeklerinki kız erkek farklı...tek renk bile olsa modelden farkediyo...
şubat gibi başlarız allahın izniyle almaya bizde...
çok güzelmiş...güle güle kullanın..bende erkek olursa kırmızı renk istiyorum eşyalarının ağırlık rengi olarak...
ayy yirim ben bunları....hele içine bıcırık girsin kıtır kıtır yerim :18::18:maşallah....
sıcak sıcak ekliyorum kızlar :)
isteyene fiyatlarını da yazabilirim hem karsılastırma yapar :)
Eki Görüntüle 125606 Eki Görüntüle 125604 Eki Görüntüle 125605 Eki Görüntüle 125603 Eki Görüntüle 125602 Eki Görüntüle 125601
grili uzun kollu cıtcıtlıları lc den aldı babası
digerlerini bugun ben aldım:)
allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin herkese
kızlar foruma da yazmıştım ama orada dikkat çekmedi bunu almayı düşünüyorum bu ay bi fikir verirmisiniz marka olarak guvenıyorum renk olarak da sız bı fıkır versenız kırmızı dusunuyordum ama bu rengı daha guzel geldı sankı bana,
GRACO CONTOUR ELECTRA VIBE Park Yatak - Venüs - Anne & Bebek
canım cok güzel ama sanki daha uygun bi fiyata bulursun ama begendiysende al gitsin bebeşine deger onlar için hersey deger konu bebiş olunca 3 ün 5 in hesabını zor yapıyorsun:)
merve buynlar ne kadar da tatlı ya bayıldım
dayanamadım senin ekledigini görünce bakayım dedim iiki bakmısım
patiklere bayıldım
bir de bol bol cıtcıtlı badiler al hayatım en kullanıslı onlar oluyor
su mavi takımın sarısını begenmiştim ben de civciv gibi ondan alcam kardes kardes giyerler artık :)))
valla cok sekerler allahım saglıcakla giymeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 127208 Eki Görüntüle 127218 Eki Görüntüle 127217 Eki Görüntüle 127216 Eki Görüntüle 127215 Eki Görüntüle 127214 Eki Görüntüle 127213 Eki Görüntüle 127212 Eki Görüntüle 127211 Eki Görüntüle 127210 Eki Görüntüle 127209 Eki Görüntüle 127219
GRACO CONTOUR PRESTIGE Park Yatak - Venus - Anne & Bebek yatağımızz
kizlarr bende dayanamayip bugün gittim aldim,,,
iste buda benim findigima aldigim takim, böyle tam kisin giyilecek birsey ama bizim buralar soguk oluyo zaten, üstü tüylü felan bi bebekte görmüstüm, ck hosuma gitmisti, ayni oyuncak bebeklere benziyordu, disi zaten ayni oyuncaklar gibi tüylü cokk tatliii cinsiyetide belli olmadigi icin en iyi renk krem diye düsündüm :)))
Eki Görüntüle 126841
buda yigenime aldigim pabuclar oda cok hosuma gitti onun icin aldim
Eki Görüntüle 126842
kizlarr bende dayanamayip bugün gittim aldim,,,
iste buda benim findigima aldigim takim, böyle tam kisin giyilecek birsey ama bizim buralar soguk oluyo zaten, üstü tüylü felan bi bebekte görmüstüm, ck hosuma gitmisti, ayni oyuncak bebeklere benziyordu, disi zaten ayni oyuncaklar gibi tüylü cokk tatliii cinsiyetide belli olmadigi icin en iyi renk krem diye düsündüm :)))
Eki Görüntüle 126841
buda yigenime aldigim pabuclar oda cok hosuma gitti onun icin aldim
Eki Görüntüle 126842
Eki Görüntüle 127208 Eki Görüntüle 127218 Eki Görüntüle 127217 Eki Görüntüle 127216 Eki Görüntüle 127215 Eki Görüntüle 127214 Eki Görüntüle 127213 Eki Görüntüle 127212 Eki Görüntüle 127211 Eki Görüntüle 127210 Eki Görüntüle 127209 Eki Görüntüle 127219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?