2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güle güle kullansın kuşun cnm

gülee kullannn canımm hepiciğiniii

canım hepsi çok güzell park yatağına ve minik donlarına bayıldım güle güle sağlıkla giysin paşan

Canım park yatağınıza bayıldımmm. biz park yatak almıyoruz ama alacak olsam kesin bundan alırdım. Çünkü öyle süslü püslü renk cümbüşü olanları beğenmiyorum. Gerçektne çok beğendim tatlım. Güle güle kullansın bebişiniz.

Güle güle sağlıkla kullanın inşallah canım
şapkaya bayıldım

güle güle kullanın canım iyi günlerde hepsi çok güzel.

Hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleriii

İnşallah hepimiz cicilerimizi güzel günlerde kullanırız :78::78:

haftasonu aldıklarınıza baştan sona baktım, valla hepsi cok güzel, güle güle kullansın bebişlerimiz saglıkla inşallah.

arinacım neden yedek carsaf da aldın, nevresim takımındakiler yetmez mi ki? ben 3 takım nevresim aldım, uyku setini almadım daha, sizce yedek carsaf da almalı mıyım?

Canım teşekkürler. Ben nevresim takımı almadım canım. Bu çarşafları park yatağımız için aldım. Hem çarşaf renkleri park yatağımızla da uygun diye..

Park yatağı biz yatak odamıza koyacağız.. Birde bir yere giderken yanımıza almayı düşündüğümüz için öyle çok gösterişli birşey almak istemedik.

Ayrıca beyaz karyola da alacağız. Ona nevresim takımı alacağım tabii. Ama yorgan falan almayı düşünmüyorum şimdilik.

iyi günlerde kullan tatlım çok güzelmiş çok beğendim

cok sağolu kızlar... daha güzelleri sizin olsun inşallah....

tatlım hepsi çok güzelmiş bayıldım ben güzel günlerde kullansın oğluşun inşallah canım....

ben sadece park yatak alıcam canım, malum kiracı olunca:) ama çilekte de bir bebek takımları var, görmelisiniz, benim olsa girer yatarım içine:) yorgan da ben şimdilik microfiber aldım, annem de sivasa gelince yün yapacak, sivas soguk memleket, elbette ilk dogdugunda yün yorgana sarmıycaz ama ilerde lazım olacak...

cok sağolu kızlar... daha güzelleri sizin olsun inşallah....

tatlım hepsi çok güzelmiş bayıldım ben güzel günlerde kullansın oğluşun inşallah canım....

Teşekkür ederiz teyzesiii.. İnşallah canım, aminnn

Ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum hayatım. 2-3 yaşına gelince yapmayı düşünüyorum odasını; ama yine de beyaz 4kapaklı bir dolabımız olan bir odamız var.. Oraya beyaz bir karyola ve şifonyer almayı düşünüyorum. Orayı da oda gibi yapıcam yine ki, en azından 2-3 yaşına kadar orada idare eder. Benim annem de yünden yorgan ve alez gibi birşey yaptırıyor. İzmir sıcak evde doğalgaz var kullanamam dedim; ama dursun bakalım belki işimize yarar

hah işte canım, ben de evlenmeden önce 5 yıl bekar yasadım burda, genc odam duruyo öyle şifonyeri ve gardrobu bazasıyla, aklı yetene kadar bunlarla idare ederim, sonra hepsini elden cıkarır istedigi bişeyi alırım diyorum:) rabbim o günleri göstersin de...

Öyle canım. Hele bir doğsunlar hepsi olur Allah'ın izniyle

yerim ben bu kucuk adamın kıyafetlerini yahuu cok guzel canım hepsi ii gunlerde sağlıkla kullan inş.sen bu gidişle mohter care de ki butun cesitleri aldın valla ama hiç pişman olmayacaksın cok kaliteli ürünleri ii gunlerde kullan

teyzoşlar yeni cicilerimiz bunlar

bunu pazar günü aldım pijama takımı kızımın

ayakkabılarımız ve odası için iki tane cici kutu

mother care'den aldığımız 7li çıtçıtlı badi seti üç tanesini yakından çekeyim dedim görmüşsünüzdür gerçi ama ben en çok bunu giydirmek için sabırsızlanıyorum annen de seni seviyor bebeğim...

ikili önlüğümüz ve anneannemizin yaptığı iğne oyalı mendillerimiz.

bunlara bayıldım!!! hastane çıkışı almadım henüz hala beğenemedim. farklı olsun istiyorum. neysem, dedim hastane çıkışı dışında badi alayım bunu verdiler kocamı ikna edene kadar öldüm diyoki bu çokkkk küçük boynu sığmaz ne bekliyorsa artık

arkadaşım almış bu takımı çok cool :82:

yeleğimiz ve kilotlarımız yakından minnacık o kadar sevimlikiiii

Eklentiler

• $DSCN1128.webp
    108,7 KB · Görüntüleme: 44

bayıldım hepsine canım
sağlıkla giydirmek nasip olsun
balinalı body leri nerden aldın? malum bizimkide kızçe :13:

bayıldım hepsine canım
sağlıkla giydirmek nasip olsun
balinalı body leri nerden aldın? malum bizimkide kızçe :13:

sağol canım inş...

yerim kızçeni:) adil bebe var pendikte ordan aldım malları çok kaliteli. başka nerede şubesi var bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…