Benim ördüğüm patik bere ve saç bandı ..
Eki Görüntüle 172379
Bunlar da babannemizin aldıkları
2' li pijama takımı
Eki Görüntüle 172380
10'lu hastane çıkışı
Eki Görüntüle 172381
çıtçıtlı body ve çorapları
Eki Görüntüle 172382
Şortlu penye takımı
Eki Görüntüle 172383
şapka,patik ve eldivenli tulum takımı
Eki Görüntüle 172384
bere,patik ve eldivenli peluş battaniyemiz
Eki Görüntüle 172385
Kızlar beşiğimizi ve uyku setimizi aldık ..Yalnız beşiğimizin başlığı biraz farklı.ben bunu bi siteden ekledim Eki Görüntüle 172068
Kızlar beşiğimizi ve uyku setimizi aldık ..Yalnız beşiğimizin başlığı biraz farklı.ben bunu bi siteden ekledim Eki Görüntüle 172068
Eki Görüntüle 172379
2' li pijama takımı
Eki Görüntüle 172380
10'lu hastane çıkışı
Eki Görüntüle 172381
Eki Görüntüle 172382
Şortlu penye takımı
Eki Görüntüle 172383
Eki Görüntüle 172384
Eki Görüntüle 172385
Çok güzel şeyler almışsın canım. Aynı zamanda seni pek hamarat gördüm, ellerine sağlık, güzel günlerde giysin kuzun ::)))))
Çok güzeller canım :))))
Senin herşey artık tamam gibi arinacım :))) Park yatağı mothercare de görmüştüm. Çok kullanışlı görünüyor, güzel rüyalar görsün bebeğin :))))
Ben de penye battaniye alacağım, daha alamadım. Kanz a da bakayım cnaım, verdiğin fikir için teşekkürler :))
Kızlara o kadar çok çeşit var ki :)))) Ne güzel şeyler bunlar böyle :))))
İyi günlerde kullanın canımmm
Hepsi birbirinden güzeller :)))) Çok beğendim..
Nazcım, harikalar..... Bayıldımmmm
Hamarat insanların hali bi başka oluyor :))))) Çok güzellermiş :)))
Funnababy yi ben de çok beğeniyorum cnaım. İyi günlerde kullanın :)))
Örgülerin çok güzel olmuş cnaım, ellerine sağlık :))) Diğerleri de güzeller tabi :)))
Çok güzel şeyler almışsın canım. Aynı zamanda seni pek hamarat gördüm, ellerine sağlık, güzel günlerde giysin kuzun ::)))))
Senin herşey artık tamam gibi arinacım :))) Park yatağı mothercare de görmüştüm. Çok kullanışlı görünüyor, güzel rüyalar görsün bebeğin :))))
Ben de penye battaniye alacağım, daha alamadım. Kanz a da bakayım cnaım, verdiğin fikir için teşekkürler :))
Örgülerin çok güzel olmuş cnaım, ellerine sağlık :))) Diğerleri de güzeller tabi :)))
oyyy yesinler onun beşiğinibunun içinde mi yatcak şimdi miniş miniş çok güzelmiş canım çok beğendim....
maşallah annesi ne güzel şeyler örmüşsün kızına aldıklarınız da çok güzel walla hep derim kızların kıyafetleri pek bir cici oluyor.. nerde bir bebek mağazasına girsem hemen kız eşyalarına bakıyorum eşim uyarıyor aşkım bizim oğlumuz olacak karıştırdın yine diyor
güle güle giydir canım kızına hepsi çok güzel maşallah....
Çoook şekerler canım, allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın
Eki Görüntüle 172379
2' li pijama takımı
Eki Görüntüle 172380
10'lu hastane çıkışı
Eki Görüntüle 172381
Eki Görüntüle 172382
Şortlu penye takımı
Eki Görüntüle 172383
Eki Görüntüle 172384
Eki Görüntüle 172385
Çok teşekkür ederiz teyzesi..Hırkadan senin kuzunada örerim valla:) İlk örgüm 15 tatilde ördüm her sırada anneme sordum o örse daha kolay olurdu kadının kafasını şişirdim:))))
iyi günlerde kullan tatlım çok beğendim ben çoook güzelKızlar beşiğimizi ve uyku setimizi aldık ..Yalnız beşiğimizin başlığı biraz farklı.ben bunu bi siteden ekledim Eki Görüntüle 172068
Eki Görüntüle 172379
2' li pijama takımı
Eki Görüntüle 172380
10'lu hastane çıkışı
Eki Görüntüle 172381
Eki Görüntüle 172382
Şortlu penye takımı
Eki Görüntüle 172383
Eki Görüntüle 172384
Eki Görüntüle 172385
Saol canım daha çok eksikler var ama yavaş yavaş yapıyorum bişiiler işte :82:yerim ben onun saç bandıyla beresiniçok güzeller canım iyi günlerde kullan inşallah pembişler beni cezvediyor
Şortlu olanı yeni aldım H&M de çok cici şeyler var öylesine bakıyodum ama almadan duramadım :97:Hepsi birbirinden güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Özellikle şortlu olana bayıldım
Saol canım banada doktor ilk aylarda erkek demişti o zaman bende erkek kıyafetlerine bakıyodum onlar içinde güzel şeyler var ama kızlar daha süslü oluyomaşallah annesi ne güzel şeyler örmüşsün kızına aldıklarınız da çok güzel walla hep derim kızların kıyafetleri pek bir cici oluyor.. nerde bir bebek mağazasına girsem hemen kız eşyalarına bakıyorum eşim uyarıyor aşkım bizim oğlumuz olacak karıştırdın yine diyor
güle güle giydir canım kızına hepsi çok güzel maşallah....
Amin canım Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin gerisi olur nasılsaÇoook şekerler canım, allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Saol canım ilk acemilik örgülerim işte bir hevesle ördüm :90:Örgülerin çok güzel olmuş cnaım, ellerine sağlık :))) Diğerleri de güzeller tabi :)))
Saol daha güzeli sizlerin olsun inşaallahçok ciciler Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Canım senin aldığın beşik daha şirin benceama benim koyacak yerim yok bir tane seçmek zorundaydım sırf o yüzden park beşik bile almadım bi tane alayım uzun süre kullanayım diye
ben çok aceleci davrandım bi heves herşeyini aldık oda takımı bile geldi,beşik dönencesi ve odasının halısı hariç a'dan z'ye herşeyi hazır
benim ördüğüm patik bere ve saç bandı ..
Eki Görüntüle 172379
bunlar da babannemizin aldıkları
2' li pijama takımı
Eki Görüntüle 172380
10'lu hastane çıkışı
Eki Görüntüle 172381
Eki Görüntüle 172382
şortlu penye takımı
Eki Görüntüle 172383
Eki Görüntüle 172384
Eki Görüntüle 172385
ay ben bunların içine girecek olanın gıdısını totosunu baldırlarını yerim yerim size bisey kalmazCok cicisler kızın farkı işte
hele bunun için battaniyelerde falan sıvı sabun kullanın yazıyor, parcalar kalıyor demek ki, ne olursa olsun sabun oldugu için, makine deterjanı gibi ayrısmıyor sanırsam. cok saol biacım, ben henüz toz almamıstım, dalan alırım artık. bebişin güle güle giysin cicilerini, iyi günlerde inşallah.
Eki Görüntüle 172379
2' li pijama takımı
Eki Görüntüle 172380
10'lu hastane çıkışı
Eki Görüntüle 172381
Eki Görüntüle 172382
Şortlu penye takımı
Eki Görüntüle 172383
Eki Görüntüle 172384
Eki Görüntüle 172385
bugün doktordan çıktıktan sonra ilk adım olarak aldıklarımız
Eki Görüntüle 172379
2' li pijama takımı
Eki Görüntüle 172380
10'lu hastane çıkışı
Eki Görüntüle 172381
Eki Görüntüle 172382
Şortlu penye takımı
Eki Görüntüle 172383
Eki Görüntüle 172384
Eki Görüntüle 172385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?