2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çoook şekerler canım, allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.

Kızlar beşiğimizi ve uyku setimizi aldık ..Yalnız beşiğimizin başlığı biraz farklı.ben bunu bi siteden ekledim Eki Görüntüle 172068

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın

Kızlar beşiğimizi ve uyku setimizi aldık ..Yalnız beşiğimizin başlığı biraz farklı.ben bunu bi siteden ekledim Eki Görüntüle 172068

oyyy yesinler onun beşiğinibunun içinde mi yatcak şimdi miniş miniş çok güzelmiş canım çok beğendim....

maşallah annesi ne güzel şeyler örmüşsün kızına aldıklarınız da çok güzel walla hep derim kızların kıyafetleri pek bir cici oluyor.. nerde bir bebek mağazasına girsem hemen kız eşyalarına bakıyorum eşim uyarıyor aşkım bizim oğlumuz olacak karıştırdın yine diyor
güle güle giydir canım kızına hepsi çok güzel maşallah....

Çok teşekkür ederiz teyzesi..Hırkadan senin kuzunada örerim valla:) İlk örgüm 15 tatilde ördüm her sırada anneme sordum o örse daha kolay olurdu kadının kafasını şişirdim:))))

Canım senin aldığın beşik daha şirin bence ama benim koyacak yerim yok bir tane seçmek zorundaydım sırf o yüzden park beşik bile almadım bi tane alayım uzun süre kullanayım diye

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın

Hepsi birbirinden güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Özellikle şortlu olana bayıldım

Çok teşekkür ederiz teyzesi..Hırkadan senin kuzunada örerim valla:) İlk örgüm 15 tatilde ördüm her sırada anneme sordum o örse daha kolay olurdu kadının kafasını şişirdim:))))

Sağol canım benim :)))
Ne iyi olmuş da sen örmüşsün, deneyim olmuş :))

iyi günlerde kullan tatlım çok beğendim ben çoook güzel

yerim ben onun saç bandıyla beresini çok güzeller canım iyi günlerde kullan inşallah pembişler beni cezvediyor

yerim ben onun saç bandıyla beresini çok güzeller canım iyi günlerde kullan inşallah pembişler beni cezvediyor
Saol canım daha çok eksikler var ama yavaş yavaş yapıyorum bişiiler işte :82:

Hepsi birbirinden güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Özellikle şortlu olana bayıldım
Şortlu olanı yeni aldım H&M de çok cici şeyler var öylesine bakıyodum ama almadan duramadım :97:
Saol canım banada doktor ilk aylarda erkek demişti o zaman bende erkek kıyafetlerine bakıyodum onlar içinde güzel şeyler var ama kızlar daha süslü oluyo
Amin canım Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin gerisi olur nasılsa
Örgülerin çok güzel olmuş cnaım, ellerine sağlık :))) Diğerleri de güzeller tabi :)))
Saol canım ilk acemilik örgülerim işte bir hevesle ördüm :90:
çok ciciler Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Saol daha güzeli sizlerin olsun inşaallah

Şortlu olanı yeni aldım H&M de çok cici şeyler var öylesine bakıyodum ama almadan duramadım :97:

Canım ya ben ankaradayım burda şubesi yok sanırım sadece istanbul da var biliyorum..Güzel günlerde giysin inşallah.Ankaradayız ama burdaki mağzalarda istanbuldaki kada çeşit yok sanırım..

ben çok aceleci davrandım bi heves herşeyini aldık oda takımı bile geldi,beşik dönencesi ve odasının halısı hariç a'dan z'ye herşeyi hazır

Canım senin aldığın beşik daha şirin bence ama benim koyacak yerim yok bir tane seçmek zorundaydım sırf o yüzden park beşik bile almadım bi tane alayım uzun süre kullanayım diye

sağol tatlışım sağlıkla gelsinler de uyusunlar beşiklerinde insallah....

ben çok aceleci davrandım bi heves herşeyini aldık oda takımı bile geldi,beşik dönencesi ve odasının halısı hariç a'dan z'ye herşeyi hazır

güle güle kullanın canım aldıklarınızı... zaTEN artık fazla zaman da kalmadı o yüzden erken değil bence...

ay ben bunların içine girecek olanın gıdısını totosunu baldırlarını yerim yerim size bisey kalmaz Cok cicisler kızın farkı işte

Canım bende size şöyle bir öneri de bulunayım ben perdelerime de hacı şakirin bebekler için olan toz sabununu kullanıyorum ama onu önce sıcak suyla karıştırıp sıvı haline getiriyorum öyle kullanıyorum ne toz kalıyor ne de başka bişiy belki işinize yarar.

güle güle kullansın,çok şekerler..

Kızımızın mobilyalarını, nevresim takımları, arabasını, ana kucağını, birkaç parça kıyafetini, bakım ürünlerini, sterilizatörünü ve buhar makinasını aldık. Arkadaşlarımdan gelecek ürünler de var... Sanırım -biraz da ilk heves diye- ben biraz aceleci davrandım. Eşim ilk başta beni dizginlemeye çalışmıştı. Ama şimdi o da görüyor ki yavaş yavaş her ay birşeyler alınınca, hem maddi olarak birden yüklenmemiş oluyor insan bütçeye hem de son aya yapacak fazla bir iş kalmamış oluyor. Yine de alacak ufak tefek ciciler kaldı. Onları da Nisan & Mayıs toparlamayı düşünüyorum. Haziran ayına bir tek şekerleri bırakırım. Zaten, en geç Temmuz başı bekliyoruz.Belli mi olur belki bebiş erken gelecek veya havalar çok ısınmış olacak ve ben şiş göbişimle ortalarda fazla dolanamıyor olacağım...

bugün doktordan çıktıktan sonra ilk adım olarak aldıklarımız

Eklentiler

• $Görüntü0374.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 41
bugün doktordan çıktıktan sonra ilk adım olarak aldıklarımız

Hepiniz cicilerinizi güzel günlerde kullanın inşallah. Hepsi ayrı şeker. Bayıldım

Teşekkür ederim hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…