2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

öncelikle hoş geldin canım.. benim mobilyalar tamam.. halı, perde işleri kaldı.. gelinlik telaşındayım bu ara. indirimler bitmeden almak istiyorum.. senin dediğin gibi bende bazen her şeyim eksikmiş gibi düşünüyorum vallahi... çoooook stres oluyorum.. hayırlısıyla şu düğün telaşı bi bitse yaaa.. tabii en güzel şekliyle..

benim 2 temmuz kına, 3 temmuz düğün.. senin ne zaman? ben gün saymıyorum yaa. o zaman daha fazla stres olcam gibi geliyor da...

ben temmuz gelini değilim aslında sohbet için geldim :86:
haziran kısmetse 5 haziran da düğünüm sayıyorum çünkü çok azaldı.
yetiştirmem lazım herşeyimi

merehaba kızlar
benim düğünüm 3 temmuzda benide listeye alırmısınız?
ama kına tam belli değil..
biz günümüzü daha yeni aldık
hiç birşeyimiz yok daha
aşkım yeni geldi askerden zaten
hazırlıklar başladı artık..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

ben temmuz gelini değilim aslında sohbet için geldim :86:
haziran kısmetse 5 haziran da düğünüm sayıyorum çünkü çok azaldı.
yetiştirmem lazım herşeyimi

ooo sen benim düğüne 1 aylık evli olacan inşallah..senin daha az kalmış cidden.. ay senin yerine ben heyecan yaptım şimdi :)) eee düğün sonrası ilk fırsatta görüşlerini alırız artık burda :)))

Aminnnn... hoş geldin canım.. seninle düğündaşız :)))

evet canım inşallah
tabilki söylerim gerçi kim ne derse desin insanlar yaşayarak deneyim kaznıyor :86:
senin hazırlıklar ne durumda :81
:

benimde temmuzda düğünüm var gelinlik saç çeyiz çok zorr bide üstüne kilo aldım saçlarımda kısa üfff ne zor işmiş yavvvv.....

yaa sizi okuyunca stres oluyorum,sanki benim herşeyim eksik :S

selam temmuz gelinleri...
nasılsınız bakalım ?
temmuz ortası gelini olarak temmuz başına gelinlerine soruyorum heyecan var mıııı ?

evet canım inşallah
tabilki söylerim gerçi kim ne derse desin insanlar yaşayarak deneyim kaznıyor :86:
senin hazırlıklar ne durumda :81
:

doğru diyosun canım.. her şey yaşanarak öğrenilecek :))) benim hazırlıklar fena değil.. ev belli, mobilya işlerini bitirdik. halı , perde filan kaldı.. ama eksik bitmiyo tabii... artık eksiklerin bir kısmını gördükçe alıcaz.. senin hazırlıklar ne seviyede..

selam temmuz gelinleri...
nasılsınız bakalım ?
temmuz ortası gelini olarak temmuz başına gelinlerine soruyorum heyecan var mıııı ?

temmuz başı gelini olarak cevap veriyorum : var , var vaaaar... hem de çoookkk... ama iyi ki temmuz başıymış diyorum.. bir an önce gelip bitsin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…