- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
biz zaten buzdolabını taa şubat gibi aldık da ancak nisan 25e kadar bekletebiliriz çünkü indirimli ürün demişlerdi canım..
o yüzden evde duracak..
ben de isterdim de bir tek fırınımız kendi evimize gelecek direk çünkü onu temmuz başı yada haziranda alacağız..
boya mevzusu açıldı dün bizde de..
ben evimi kendim boyarım her oda farklı renk olacak ama sen seç renkleri dedi nişanlıcığım
ben de hangi odaya hangi renk uyar enerji ve huzur vermesi açısından ona bakınıyorum canım :)
kolay gelsin darısı bize
evet gizcim 3 ay 1 gün yazıyor az kalmış 2 ay yazmasına ne güzell .. gün kaldı yazmasını saborsızlıkla bekliyorummm
hevincim selammm
oyumu verdim çok hoşuma gitti o model benim
Benimde herşeyimde bir aksilik çıkıyor hayır olsun inşallahh
ne tesadüf kızlar ben de bugün davetiye baktım . bi kırtasiyeci abimiz ile uğradık. biz de sedef davetiyeden alcaz canım. ben kararsız kaldım tabii. daha sonra nişanlım ile bakıp karar verecez.. bazen bu kadar ilerlediğimize inanmakta güçlük çekiyorum kızlar...
ne tesadüf kızlar ben de bugün davetiye baktım . bi kırtasiyeci abimiz ile uğradık. biz de sedef davetiyeden alcaz canım. ben kararsız kaldım tabii. daha sonra nişanlım ile bakıp karar verecez.. bazen bu kadar ilerlediğimize inanmakta güçlük çekiyorum kızlar...
siyahlı olan dimi
nişanlımda çok beğendi ben kararsızım ya :26:
canımm bu arada ev bulduk haziranın birinde taşıncaz
sen neler yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?