• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

biz zaten buzdolabını taa şubat gibi aldık da ancak nisan 25e kadar bekletebiliriz çünkü indirimli ürün demişlerdi canım..
o yüzden evde duracak..
ben de isterdim de bir tek fırınımız kendi evimize gelecek direk çünkü onu temmuz başı yada haziranda alacağız..
boya mevzusu açıldı dün bizde de..
ben evimi kendim boyarım her oda farklı renk olacak ama sen seç renkleri dedi nişanlıcığım :69:

ben de hangi odaya hangi renk uyar enerji ve huzur vermesi açısından ona bakınıyorum canım :)

kolay gelsin darısı bize :8:

evet gizcim 3 ay 1 gün yazıyor az kalmış 2 ay yazmasına ne güzell .. gün kaldı yazmasını saborsızlıkla bekliyorummm :69::62:

anladım canım. neyse evde dursun ozaman. bizimde kampanya idi ama problem çıkarmadılar Allahtan.
boya içinde genelde açık renkleri ve mobilyalara uygun renkleri seçmeye çalıştım canım. :34:
birlikte boyarsınız artık keyifli olur :3:

aslında burda beğendiğim mobilyalar var gelince onları göstericem ama fikir olsun diye gezeriz daha

ama aklım diğer mobilyalarda bakalım inş.olur

ben bugün dışarı çıktığımda matbaya uğradım düğün davetiyeleri için daha çok var bastırmayada olsun :)

beğendim 6-7 model :1: bakalım hangisi olucak çok şirin davetiyeler var :)

ya oturma odam gri ve siyah tonlarda..
salonum bej ve açık ile koyu kahve tonlarda..
yatak odam da bej ve koyu kahve..
ama ben mesela yatak odam gül kurusundan biraz açık olsun istiyorum..
oturma odam lila olabilir..perdelerle uyumu sağlarım koltukları diyorum..
mutfak mavi olabilir yani..
salon için düşünmedim ama fil dişi olabilir belki..

beraber boyamayı düşünüyoruz tabi..
babam çok kıskanç ama ona bildirmeden gider yardım ederim kocacığıma :69: :69:

ahhh bide o var giz yaa hafta sonu onu da halletmemiz lazım. :85::85::85::85:
kına ve düğün davetiyesini ayrı ayrı istiyorum ben bakarız artık haftasonu :27::27::27:
mobilyalar genelde hep birbirine benziyor canım ama ben kolay beğendim demirkapıyı gezdik işte
zaten mobil. çarişısı :64:

benim istediklerimde belli aslında canım o yüzden fazla zorlanmıycak gibime geliyor çevremdekiler :)

o bitiyor diğeri başlıyor yapılacak işler çokkkkk

kızlar davetiyelere bakıyoruz biz, Sedef Davetiyeden yaptıracağız,
bana yardımcı olurmusunuz karar veremiyorum bi türlü, hepsi çok güzel :69:

hevincim selammm

oyumu verdim çok hoşuma gitti o model benim

siyahlı olan dimi :69:
nişanlımda çok beğendi ben kararsızım ya :26:

canımm bu arada ev bulduk haziranın birinde taşıncaz :69: :69:
sen neler yaptın canım

ne tesadüf kızlar ben de bugün davetiye baktım . bi kırtasiyeci abimiz ile uğradık. biz de sedef davetiyeden alcaz canım. ben kararsız kaldım tabii. daha sonra nişanlım ile bakıp karar verecez.. bazen bu kadar ilerlediğimize inanmakta güçlük çekiyorum kızlar...

ne tesadüf kızlar ben de bugün davetiye baktım . bi kırtasiyeci abimiz ile uğradık. biz de sedef davetiyeden alcaz canım. ben kararsız kaldım tabii. daha sonra nişanlım ile bakıp karar verecez.. bazen bu kadar ilerlediğimize inanmakta güçlük çekiyorum kızlar...

Aa ne tesadüf canım :16:
Benimde kaynım dedi artık bakında halledelim diye, matbaacı arkadaşları var Sedef Davetiye'de de tanıdıkları var, o yaptırcak bize yani :62:
Bende şaşırıyorum canım ya, ev bulduk tutacağız Allahın izniyle, 1 Haziranda başlıcak sözleşme, ev en büyük sorundu o hallolursa geriside olur diyordum öylede oldu. :69:
Karar verdinizmi siz?
Nişanlım siyahlı olano kurdale var ya, benim açtığım konudaki 10. davetiyeyi çok beğendi o olcak muhtemelen :nazar:

Benimde herşeyimde bir aksilik çıkıyor hayır olsun inşallahh:50:

Hayırdır canım noldu ?

Günaydınn canlarımmm

Benimde herşeyimde bir aksilik çıkıyor hayır olsun inşallahh:50:

hayırdır canım ne oldu ?

hepimiz aynı gün bakmışız sanırım :) bana da nişanlım git bak bakalım fikir edin gelince kaararlaştıralım dedi :)

siyahlı olan dimi :69:
nişanlımda çok beğendi ben kararsızım ya :26:

canımm bu arada ev bulduk haziranın birinde taşıncaz :69: :69:
sen neler yaptın canım

canım ben o modeli çok beğendim , evi bulmanıza çok çok sevindimmm canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun
ben çeyizleri koliledim nişanlım oradan yavaş yavaş ev bakıyor işte
bi aksilik çıkmazsa haftaya ailecek gelcekler eşyalara davetiyeye falan bakıcaz bakalım artıkkk

bi hallolsa bu işler

günaydın arkadaşlar,
hevin işyerinden bakamıyorum açmadı linklteki resimleri sanırım yasaklı.
akşam evden bakarım bizde ebrudan beğendik ama daha yaptırmadık :31:

Back
X