2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

bizde bu hafta sonu halledicek gibiyiz nişanlım ailesi gelicek gibi inş.aksilik çıkmaz yine
bizimde hafta sonları var o da her hafta görüşmemiz mümkün değil yaniii :26:

evet canım zaman ayırmak zor oluyor bazen.
bizde avize ve davetiyeyi halledelim diyoruz bakalım

selam kızlarr

bugün evimizin ilk büyük eşyasını aldıkk

vestel 82 ekran lcd televizyon çok mutluyummm

hayırlı olsun canım bizde ilk beyaz eşyalarımızı aldık. 82 ekran tv hediyeli.
sonra tv değiştirdik

selam kızlar..
benim bir sıkıntım var ama başlık açmak istemedim size sorayım dedim..
doktora da gitmek istemedim..
benim genital bölge girişinde beyaz beyaz yaracıklar oldu ve acıyor..
sabunluyorum kremler sürüyorum bir süre geçiyor sonra yeniden oluyor..
doktora gitsem bakmak isteyecek..
sizlere danışayım dedim ya ...

canım hiç böyle bişeye denk gelmedim onun için bilemiyorum.
bence sen dr gözük mutlaka bakmak isteyecek ama önemli bişey mi, değil mi öğrenmiş olursun

canım kaşıntı var mı mantar olmuştur benimde olmuştu,yada mikrop kapmıştır
sabun yapma bence
ve doktora git doktor soruyr sende bekarmısın evlimisin diye o sen anlattığında da bilir
ona göre ilaç verir aksatma sakın

Günaydınn kızlar

elfida canım aksilikler oluyor işte bizde de oluyor ama iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum

geldi mi üst üste gelirrr

Şuan pek takmıyorum ama ilk gördüğümde çok üzülmüştüm şimdi sağlık olsun diyorum iyi yada kötü sonuçta kendi evimiz olacak.Sen bize sormamışsın ama ben fikrimi söyliyeyim ben 2.davetiyeyi beğendim:130:

Geçmiş olsun Dilek.En iyi tanıyı doktor koyacaktır onun için sen öncelikle bir doktora gitmelisin bence.Ayrıca mantar falansa sabun daha kötü yapar diye biliyorum.En kısa zamanda iyileşirsin umarım

senii çok çok iyi anlıyorum benim de aynen senin gibi hiç bir şeye karışmayan ama her şeye karışan bir kaynanam var!!!

sağol canımm neden değiştirdinizz

teknik özelliklerinden dolayı zaten büyütmek istiyorduk..
ama maddi açıdan yapamayız demiştik falan sonra baktım arada fark çok. deiştirdik.
ayda 70 TL 10 ay ödeyeceğiz. ben çok anlamam ama en çok beni etkileyen
birisi 50 HZ görüntü diğerinde 100 HZ hiç bi çizgi falan yok tam net gösteriyor
işte bağlantıları daha fazla falan fıstık işte

Hayırlı olsun speedy

teşekür ederimmm

kızlar 10 temmuzda dğünm ve ben daha gelinliğimide mobilyalarıda almadm sizce çokmu gerideym ya sizler halletnzmi.(

kızlar 10 temmuzda dğünm ve ben daha gelinliğimide mobilyalarıda almadm sizce çokmu gerideym ya sizler halletnzmi.(

hayır canım mobilya ve gelinlik modelini arada bak beğen yeterli.
benim son 39 günüm. gelinlik provalarıma yeni başladım. mobilyalarımda yeni yapılmaya başladı.
almıştık ama yeni üretim olacaktı

hayır canım mobilya ve gelinlik modelini arada bak beğen yeterli.
benim son 39 günüm. gelinlik provalarıma yeni başladım. mobilyalarımda yeni yapılmaya başladı.
almıştık ama yeni üretim olacaktı

saol cnm moral oldu bu bana inan bakıorm forumlara herkes kaç ay öncesnden alıo ondn strese girdim bizde cumartesi halletmeye çalışıcz inş

saol cnm moral oldu bu bana inan bakıorm forumlara herkes kaç ay öncesnden alıo ondn strese girdim bizde cumartesi halletmeye çalışıcz inş

BENDE düğünümden 6 ay önce aldım. ama modelim belli idi beklemeye gerek görmedik
şimdi alsam bile olurdu yani en güzeli zaten evin belli olduktan sonra almak en azından kira olursa evine göre almak

ben fikir alayım diye buraya eklemiştim teşekkür ederim

hoşgeldin aramıza
geride değilsin bencede zaten gelinlikte kafan da az çok model vardır
hayırlısıyla olur herşey

kızlar bugün sabah nişanlım aydına geldi iş için para taşıma muhabbeti oluyor onların
2 saatçik görüştükk nasıl geçti vakit anlamadık ya
1 ay olmuştu görüşmeyeli özleşmişiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…