BİZ herşeyi beraber yapıcaz temizlik bu haftasonu canım. inşallah hep beraber gidip halledicez..
15 mayısta çeyiz gidecekondada herşeyin yerini bilmesem bile çoğu şeyi görücem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİZ herşeyi beraber yapıcaz temizlik bu haftasonu canım. inşallah hep beraber gidip halledicez..
15 mayısta çeyiz gidecekondada herşeyin yerini bilmesem bile çoğu şeyi görücem
![]()
oooo çok az kalmışş yaaa ne güzel canım çok sevindim valla senin adına bana daha çok varmış gibi geliyor.. Balayı filan naptınız ayarladınızmı
![]()
evet canım ocak ayında erken rez. yararlandık 8 gün kemere gidicez..
geriye kaldı 37 günaz kaldı tabi yahuıuu
buyrun bakın arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/439308-gelincik-ayakkabim.html
canım hemen girdim çok güzelmişbizde yaptırdık bende alanyaya gidiyorum
![]()
kızlaaarrrr
dün gelinliğim aldııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
damadıma da damatlık tabii
var ya onu defalarca takım elbise içinde görmüştüm. ama damatlık bi başka.. tabi kuşağı,yeleği filan derken o kadar ateş bastı ki beni. hemen oracıkta evlenesim geldi
bi de sonra kuyumvuya gittik!!! iyi ki hiç bişi istemem ben pırlanta gibi oğşunuzu kapmışım desem de amannniinn bütün kuyumcuyu aldık mı ne!!!
bu arada setimi sizlerle paylaşmazsam çatlarım.. ilk gidişimde resmini çekem de paylaşem sizlerle..
baya zarara soktum :) kötü gelin!!!!![]()
temmuz gelinleri canlanın nerdesinizzzzzzzzzz![]()
haziran olsa olmaz mı![]()
our olur neden olmasın ki
senle aramızda yaklaşık 1 ay var
evlende tecrübelerini annat bana![]()
merkeze mi canım 6 yıldır bende mahmutlara gidiyorum
biraz sıcak olur ama oteller serin Allahtan![]()
okurcular canım alanyada siteside bu
Gypsophila Holiday Village - Okurcalar - Alanya - Antalya - Trkiye
kızlaaarrrr
dün gelinliğim aldııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
damadıma da damatlık tabii
var ya onu defalarca takım elbise içinde görmüştüm. ama damatlık bi başka.. tabi kuşağı,yeleği filan derken o kadar ateş bastı ki beni. hemen oracıkta evlenesim geldi
bi de sonra kuyumvuya gittik!!! iyi ki hiç bişi istemem ben pırlanta gibi oğşunuzu kapmışım desem de amannniinn bütün kuyumcuyu aldık mı ne!!!
bu arada setimi sizlerle paylaşmazsam çatlarım.. ilk gidişimde resmini çekem de paylaşem sizlerle..
baya zarara soktum :) kötü gelin!!!!![]()
hahaha ne tecrube yaaaaanlatırım tabi ama bildiklerimi
siz evlenene kadar ben ancak adam olurum
olsun canım
heyecan var mı bende hiç tık yok
ev arıyoruz şimdi
evden sonrada eşya bakıcaz
düğüne kadar ancak yetişir bizim işimiz
evet biliyorum mahmutlar mevkisinde otelde gayet güzel..
mutlaka dim çayına gidin canım ben aslen antalyalıyım![]()
Saol canım tamam valla bende çok istiyorum gezeym filan otelde tıkılıp kalmayım varmı daha başka böle yerler
o sıcakta öyle çok çıkmak istemeyebilirsin ama
dim çayı var minibüsler götürüyor buz gibi bi suyu var kendin pişir kendin ye yada ücretli mangalları var. işte. mükemmel bi yer
bide alanya merkeze gidersiniz havuzu severseniz ücretli aqua havuzlar var.
bi gecede robin hood bar var ona gidin köpük partisine kalabalık oluyor ama güzel :87::87::87:
bu sene gidemiycem benim yerime gez işte
beyaz tenli yada güneşe çok yatkın cildin yok ise mutlaka koruyucu kullan 2-3 gün yoksa tüm balayı zehir olur havası 45 Dereceyi görüyor temmuzda
valla saol canım yaa yazdım bir kenara mangalıda çok severimgezmemmi canım ayıpsın
beyaz tenliym doğru bildin valla 50 faktörlü güneş kremi k7ullanıyorum zaten
![]()
evet canım offf hepsi bi yana dim çayı bi yana
bide daha yüksek var ise daha yüksek kullan benim cildim hemen kararır hiç kızarmaz ama mutlaka kullanıyorum. yüzme biliyor musunuz? Alanyanın denizi dalgalıdır
bende anne gibi çok açılmayın kıyıda oturun:92::92: