2011 Temmuz Bebişlerinin Haftalarına Göre Boyları ve Kiloları

kızlar hepinizin bebeklerine maşallah..evet arkadaşın dediği gibi kilolar doğumda aynı çıkmıyormuş...rabbim sağlıklı hayırlı olarak doğup kucağımıza almayı nasip etsin...hepimizinkini....

bizim paşamızda 36 haftalık 2800 gr...boyumuzu bilmiyoruz...dediğim gibi sağlıklı olsunlarda...doğunca çabuk toparlanırlar inşallah....

Merhabalar Temmuz Anneleri ;
ben nedense bütün topicleri geç görüyorum ya herkesin bebeğine maşallah :) Allah onları sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah...
benim de oğlum olacak geçen hafta doktorun ölçümüne göre 34+0 da 2330 gr dedi ama benim doktorum hiç boy söylemiyor..

Ultrasonun yanilma payinin oldugu konusunda sizinle hemfikirim. Ama ben ilk dogumumda sizin yasadiginizin tam tersini yasadim. Doktorum en son hafta gittigimizde "Eh! Iste 3 kilo olmus." dedi. Ama kizim 3600 gr dogdu. Yani tam tersi de olabiliyor. Kilosu az denilip, cok da cikabilir.

36+1'de meleğim, güzel Nil'im 3 kilo 5 gr.mış , boyunu benim doktoum da söylemiyor, sürpriz olacak

Rabbim hepimizin yavrularını korusun, kollasın ...

38+1 de 3500 gr 48 cm di kızım kaç kg doğar bilemiyorum 6 temmuzda görücez allahın izniyle....

bugün 37+4 günlük olduk kontrolümüz vardı 2805 gr olmuş canım oğlum :) boyuda tahmini 47 cm

34 HAFTA +5 2384 GR 44CM şu anda 37+1 deyim...yarın kontrolüm var :):):)
küçük meleğimi çok özledim :):):)

38+0'da 3500 gr dedi doktorumuz. Ama bana sanki o kadar yokmuş gibi geliyor. Karnım o kadar büyük değil. Üstelik 8 kilo aldım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…