2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

meryyeeeeemmmmm meryeeemmmmmm söylemesi bile bi hos ayyy senin kocis bek bi sansli yavru ceylanim

benide ekleyin face ama ağlarım sonraaaaaaben uzak kalınca kaçırdım tabi isimleri neyse meryemcimö bende esra

benide ekleyin face ama ağlarım sonraaaaaaben uzak kalınca kaçırdım tabi isimleri neyse meryemcim bende esra

eeeeeee simdi söyle oluyor ben kizlarla arkidesim.. seni ekleyim, cünkü sen beni bulamazsin.. bir de grubumuz var özel ama bulamiyorsun öyle.. ben de grupta degilim.. attilar beni saka saka bi ara cikmistim geri de alan olmadi, ben de ses etmedim, yani birinin davet etmesi gerekiyor.. hly felan gelsin onlara da söylersin..

tamamen benzerlik eşimin soy adı erol olunca esra erol oldum benhatta eşim bizim düğün arabamızın arkasına esra erolla izdivaç yazdırmıştı

meryyeeeeemmmmm meryeeemmmmmm söylemesi bile bi hos ayyy senin kocis bek bi sansli yavru ceylanim

yavru ceylanimmm

kıs ismim meryem die mi şanslı kocammm senin de ismin cok güzel

Ben de yemek sitelerine dalmışım

cumartesi bana hayırlı olsuna gelecekler ev için,eşimin ailesi kalabalık 20 kişi gelir en azzz.onun için sürekli internette bişiler bakıyorum. Sene de bir gelecekler güsel birşeyler cıkarmalıyım...işim zorrr

tamamen benzerlik eşimin soy adı erol olunca esra erol oldum benhatta eşim bizim düğün arabamızın arkasına esra erolla izdivaç yazdırmıştı

canım eşimle resmim var benim üzerimde mavi bi gömlek var zuzum

valla güzel espiri olmus yani ama tatlim bi türlü bulamadim seni... özelden mail adresini yaz da onunla aratayim bari.. milyonda esra erol cikti bi seni bulamadim

canım eşimle resmim var benim üzerimde mavi bi gömlek var zuzum

valla bir tane buldum onda da erkegin üzerinde var mavi gömlek heralde bulmam yakindir hem de selcuk ünide okumus... kis sen emin misin mavi gömlegin senin üstünde olduguna?? kac arkadasin var?? bir de dogum tarihin nedir??

Son düzenleme:
ben gelemeseydim herkesler buralarda olurdu bu aksam da gelmediniz gizlaarr.. kaldik biz burda sizsiz ...

geçmişi okuyamadım valla kusura bakmayın ... Nasılsınız ?
Benim hiç keyfim yok ya sürekli uykum var bide üşüyordum şirkette klima yetersiz geliyordu ufo yakmaya başladım anammm hepten mayıştırdı beni telefona zor cvp veriyorum valla ...

yavrucummmmm çağrırız seni ne demek niye hatırlatmadınnnnn

selammmmm bayanlar dicem ama kimse yokkkkk
kankitommmmm nirdesinnnnnn :))))

iyilik güzellik hayatım, bende hiç bir değişiklik yok aynı.
aman sen iyi olda bunlar önemli değil. dikkat et kendine. ayaklarını özellikle üşütme

bakkkkkkkkkkkk regentoşşşş valla döverim seni haa yine laf atmışsın..ben denedim ama gruba ekleyememiştim seni çünkü sen çıktığın için senin teklif etmen gerekiyomuş ki kabul edelimmmmmmmmmmm ama bunu sana söylemeyi unutmuşum o ayrı

esra erol hanımefendi ben sizinle zaten arkadaştım ama bi baktım o çakmaymış bnde ekledim şekerim kabul et sonra senide ekleriz gruba

sevgi pıtırcığııııııııııııım sevgi pıtırcığıııııııım noluyooo öyle sinyal falan o sinyal benle vardı diye hatırlıyodumm amaaaaaa nyseeeeeeeeee

canlarımmmmmmmmmm nassınızzzzzzz bakalımmm kankitommm + breshkam nassınız ne var ne yok ?

iyilik güzellik hayatım, bende hiç bir değişiklik yok aynı.
aman sen iyi olda bunlar önemli değil. dikkat et kendine. ayaklarını özellikle üşütme
valla dün çok üşüdüm sanırım akşamda eve gidince peteğin dibinden ayrılmadım zaten 22:00de uyumuşum ... Bugün iyi çok şükür ama her an masada uyuyabilirim yani

iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Regen bize mi kızmış özellikle sanamı laf atmış anlamadım ben :26: ay ne yaptık ki :26: şekerim sen biraz kafa dinlemek istiyorum demiştin ondan kimse yanaşmamıştır yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…