2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnm bnm bildigim agrilar olunca yumoslar catliyoo:) dun gece calistiniz dimii?

tatlım, öncelikle hoşgeldin!
eğer adetlerin düzenliyse, reglden 6 gün öncesi hamile kalma şansın yok denecek kadar az demektir, çünkü tahmini adet gününden 14 gün önce korunmasız beraberlik olsaydı, o zaman şansın vardı. bu ay ö şekilde hesapla, mesela her ayın 20si adetin başlıyorsa, her ayın 6sı yumurtlamış olman lazım. yani her ayın 4,5,6'sını kaçırmayacaksın. Ama doktora gideceksen, beta HCG yaptırırsın,binde bir olabilecek durum belki sende yaşanır, belki yumurtlama ihtimalinin neredeyse olmadığı gün yumurtlamış olabilirsin. hiç belli olmaz. bunun bir de hayal kırıklığı tarafı var, yaptırıp negatif sonucu görmek, senin sonraki dönemlerde acaba olmayacakmı yine şeklinde üşünmene sebep olabilir, bu psikoloji hem yumurtlamanı hemde hamile kalmanı engeller. kısacası, doktoruna danış, ama ihtimal binde bir:44:

tatlıcadıcım yumurtlama döneminde ağrı olması normal, hatta lekelenme tarzı kanama bile olabilir ve normal sayılır. olsun, iyi işte, yumurtlamış olma ihtimalin yükselmiştir:)

tuğçecim naber tatlım? nasılsın? bebişimiz nasıl?

kizlar az once cok acik rekli pembemsi kanama oldu.. hafiften kahverengiye doner gibi sonra cok yogun deildi

ama ben cok telaslandim.ilk hamileligimde boyle biseye hic rastlamadim. bu ne simdi ne yapmaliyim. dr mu arayim? hastaneye mi gidiyim? bekleyim mi yoksa? insallah bir sey olmaz cok endiseliyim!!

canım benimmm valla 9 ay bile kussAam önemli değil yeterki mercimeğim ii olsunnn

hülyacım canım aç kalmamaya çalış. miden bulansada az az ye tatlım. yemedikçe dahada kötü olursun. mideni boş bırakmamaya çalış.

canım çok faazla yiyemesemde bişiler atıştırdımm işte

sılacımmmmmmmmmmm canımm az mı geldi devamı var mı ? ya bnce doktorunu ara derim ben.. yani kanama hamilelikte pek normal değil sonuçta.. ayrıca tedbirli davranmış olursun... hadi bi ara dr. hemen dön bekliyorum seni...

bitanem aradim embette dr u hemen ama ogle tatilinde 2 de donecekler.. yarim saat.. devami yok sukur sadece wc ye gittigide silerken peceteye gelmisti. hafif agridavar karnimda.... dr arayim olmazsa acile gideyim diyorum.. bilmiyorum napicami???:18::18:

canım benim devamı gelmediysee çok öenmli değildir inşallah.. yordunmu kendini naptın yat uzan kalkma.. doktorunu da ara ama için rahat etmezse bi doktora git acile baksınlar..

canım benim devamı gelmediysee çok öenmli değildir inşallah.. yordunmu kendini naptın yat uzan kalkma.. doktorunu da ara ama için rahat etmezse bi doktora git acile baksınlar..

yormadim aslinda kendimi ama sabah uyurken yatakda donerken yumurtaligimda ciddi agri hissetmistim.. sadece yakin zamanda bu var.. insallah bi sorun olmaz suan bulantilarimin var olmasida sevindiriyor beni...

ama doktorumu ariycam. ona gore nederse yapcam!!!!

guzelim evet yumurtlama donemimde benim ozellikle gecen ay yani hamile kaldigim ay ciddi hissedilir agrilar vardi..... sen bos gecirmiyorsundur insallah bu gunleri....

ayrica onceki aylarda test ettim kendimi... agrilardan 14 gin sonra kirmizilar geliyordu.. anlican yumurtlamada agrilarin olmasi muhtemel!!!

inşallah önemli bişi değildir kuzum zaten devamı olmaması güzel kötü bişi olsaydı devam ederdi kanama.. ama sen yinede tedbir amaçlı ara doktorunu.. bnde de batmalar falan oluyor mide bulantımda başladı 2 gündür.. bnde seviniyorum bebeğim ii diyorum herhalde ama hep wc ye gidip kontrol ediyorumm kendimi kanama falan var mı diye :18:

hqberdar et ucuzum bekliyorum

cnm bnm bildigim agrilar olunca yumoslar catliyoo:) dun gece calistiniz dimii?

evet canım çalıştık valla. doğumgünüme denk geldi bu sefer tahmini yumurtlamam diye şansımı değerlendirdim. bakalım hayırlısı olsun.

tatlıcadıcım yumurtlama döneminde ağrı olması normal, hatta lekelenme tarzı kanama bile olabilir ve normal sayılır. olsun, iyi işte, yumurtlamış olma ihtimalin yükselmiştir:)

sağol doktorum =) bakalım 14-15 gün sonra anlaşılacak yumurtladımmı yumurtlamadımmı

canım korkma olabilir böyle şeyler bildiğim kadarıyla. ama aramayıda ihmal etme doktornu. hayırlısıyla hiç birşey olmaz canım

canım çok faazla yiyemesemde bişiler atıştırdımm işte

aferim fıstığım. aç bırakma kendini. sen yemeğini ye zorlada olsa sonra kusarsanda kus. ve ağır şeyler yeme hafif kolay hazmedilecek şeyler ye canım

yok gülüm boş geçmedik, çalıştık hatta çalışmanın sonunda başladı ağrım acaba dedim ilişkidenmi oldu,o yüzden sordum birazda.
2-3 ay önceden beri bende ölçmeye çalışıyorum benimde ağrılardan 14-15 gün sonra geliyor kırmızılar. ama akıntım yok tuhaf bir şekilde bu sefer. valla uzun bir süredir ilk defa bu sefer denk getirdim. Allah hayır etsin bakalım sonumuzu

caniimbenimm kiyamam sana .. ama iste hamileligin tuzu biberi bunlar.. inan bunlari hissetmekte guzel... ama saniyorumki benden hafif atlatacaksin.. onemli olan yolunda olmasi herseyin..

kuzum aradim drum calismiyormusbugun... bilemedim napcagimi???

insallah fistigim bisey olmaz.... hersey yolundadir insallah...

sana gelincede cook sevindim gercekten bos gecmedigine bugun bidaha calisin.... dun olduysa yarin..... ayrica gecen ay bende akintiya rastlamadimm inan... takilma bunada!!! canim benim insallah gelir yavrucun...

canım bende de batmalar ve ağrı var şu anda dün başlamıştı. veeee şeffaf akıntım bile geldi.
bende ağrıyı sorcaktım ki windofcum ve sılacım cevaplamış bende öğrenmiş oldum.
benim böle boş boş geçiyo sen boş geçirme bariiii....

kızlarrrrr bu arada eşim msj çekti morali iyiymişşşşş 21:
yaklaşık 10 günden fazla haber alamamıştım.

canım bakalım kısmet.. ne olacak bu ay çok merak ediyorum. 23-24 çalışma bugünde yapacağım kovcamı kadırırsam. bakalım canım olmazda pzrtsine kadar kalacak yoksa o yüzden hiç yoktan iyidir diyorum.

sen ne yaptın canım. bizi habersiz bırakma sakın...

canım inşallah bugünlerin acısını çıkarırsınız eşinle.. tickerında 9. gün yazıyor,erkenmi yumurtladın bu ay fıstığım?
eşinden haber almanada çok sevindim Allah kazasız belasın dönmesini nasip etsin inşallah

canım benim ticker başka telden çalıyo ben başka :))))))... scream yapmıştı onu bana öle kaldı. bende beceremedim.
Allah razı olsun canım inşallah acısını çıkartırım da değer de ... benim günlerim tam bebeğim 28 günde bir adet oluyorum çok şükür.

canımm ya zaten dedim ya devam etmediyse bişi yoktur.. inşallah sılacım hafif geçer gerçi geçmesede razıyım ama yeterki bebeğim ii olsun benimle olsun sağlıklı olsun ve temmuzda kucağımda olsunn yeter...

ben geldim canlarımsılacım bence bi dra görün bebişini gör tatlımtatlıcadım hadi bakalım bu ay gelsin bebişkardaizcim sen nasılsın bakalımhülyacım mercimeğin nsl bakalım

canımm ya zaten dedim ya devam etmediyse bişi yoktur.. inşallah hafif geçer gerçi geçmesede razıyım ama yeterki bebeğim ii olsun benimle olsun sağlıklı olsun ve temmuzda kucağımda olsunn yeter...
insallah devam etmez guzelim..simdi akintim sari renge dondu kahvenin 2 3 ton acigi.... sorun olmaz insalah..

aynen kuzum temmuzda sagsaglim gelsinlerde bugunler gececek insallah...
ben geldim canlarımsılacım bence bi dra görün bebişini gör tatlımtatlıcadım hadi bakalım bu ay gelsin bebişkardaizcim sen nasılsın bakalımhülyacım mercimeğin nsl bakalım

ahh ketenhelvam ahh... bende isterim cok cucugumu gormeyi drum calismiyormus bugun. napcami nereye gidecegimi bilemedim. insalah sorun yoktur.. olmazsa acile gidicem sanirim.aksi bi durum olursaki insallah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…