- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.041
merhaba kızlar nasılsınızzz??? benim adet bitti yeniden başladı maraton inşallah bu sefer olacakkkbat 14 aralık
oku oku bitiremedim,maşallah ne mhabbet yapılmış gece
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz
kızlar size bir soru yumurtlama gününüzde ağrı yaşıyormuydunuz,yaşıyorusunuz?(hamilelere geçmiş zaman sorusu =))
dün geceden beri kasıklarımda daha doğrusu karın alt bölgemde hafif hafif hissediler bir sızı bir ağrı var. geçen aylarda oluyordu ama bu sefer daha belirgin.:26: yumurtlama ağrısımı yoksa dün geceki ilişkiden sonramı oldu merak ediyorum doğrusu.
hülyacım canım aç kalmamaya çalış. miden bulansada az az ye tatlım. yemedikçe dahada kötü olursun. mideni boş bırakmamaya çalış.
söyle baslayayim
esimle biz adetimden 6 gun öncesi beraber olduk ve 3 gün sonra hemen regel oldm
ve anlamadim acaba yumurta dönemimi tutmadi hic tutmicak diye cok korkuyorum icimde bir
korku oldu bu ve pzrtsi gunu dokt. randevum var Beta-HCG yaptircam bakalim insallah!
benim REGELiim cok düzenliydi 20.11-25.11 kadar surcekti bu ay ama 3 gun sonra bitti
insallh bana yardimci ola bilirsiniz arkadaslar
hlyaaaa cnm suan sana suratimin aldigi ifadeyi tarif edemem... ilk 4 ayini bulantili geciren biri olarakkk bulantilarinin baslamasina cok uzuldumbende o donemlerde sadece cubuk krakerle beslenmistim yaaaaa sersem gibi oluyo insan... cnm az az ve sik beslenmeni tavsiye ederim cnmm kiyamam sanaa ama bebisin saglikli olsunda herseye degerrr
hülyacım canım aç kalmamaya çalış. miden bulansada az az ye tatlım. yemedikçe dahada kötü olursun. mideni boş bırakmamaya çalış.
kizlar az once cok acik rekli pembemsi kanama oldu.. hafiften kahverengiye doner gibi sonra cok yogun deildi
ama ben cok telaslandim.ilk hamileligimde boyle biseye hic rastlamadim. bu ne simdi ne yapmaliyim. dr mu arayim? hastaneye mi gidiyim? bekleyim mi yoksa? insallah bir sey olmaz cok endiseliyim!!
canım benimmm valla 9 ay bile kussAam önemli değil yeterki mercimeğim ii olsunnn
canım çok faazla yiyemesemde bişiler atıştırdımm işte
sılacımmmmmmmmmmm canımm az mı geldi devamı var mı ? ya bnce doktorunu ara derim ben.. yani kanama hamilelikte pek normal değil sonuçta.. ayrıca tedbirli davranmış olursun... hadi bi ara dr. hemen dön bekliyorum seni...
bitanem aradim embette dr u hemen ama ogle tatilinde 2 de donecekler.. yarim saat.. devami yok sukur sadece wc ye gittigide silerken peceteye gelmisti. hafif agridavar karnimda.... dr arayim olmazsa acile gideyim diyorum.. bilmiyorum napicami???:18::18:
canım benim devamı gelmediysee çok öenmli değildir inşallah.. yordunmu kendini naptın yat uzan kalkma.. doktorunu da ara ama için rahat etmezse bi doktora git acile baksınlar..
yormadim aslinda kendimi ama sabah uyurken yatakda donerken yumurtaligimda ciddi agri hissetmistim.. sadece yakin zamanda bu var.. insallah bi sorun olmaz suan bulantilarimin var olmasida sevindiriyor beni...
ama doktorumu ariycam. ona gore nederse yapcam!!!!
cnm bnm bildigim agrilar olunca yumoslar catliyoo:) dun gece calistiniz dimii?
tatlıcadıcım yumurtlama döneminde ağrı olması normal, hatta lekelenme tarzı kanama bile olabilir ve normal sayılır. olsun, iyi işte, yumurtlamış olma ihtimalin yükselmiştir:)
kizlar az once cok acik rekli pembemsi kanama oldu.. hafiften kahverengiye doner gibi sonra cok yogun deildi
ama ben cok telaslandim.ilk hamileligimde boyle biseye hic rastlamadim. bu ne simdi ne yapmaliyim. dr mu arayim? hastaneye mi gidiyim? bekleyim mi yoksa? insallah bir sey olmaz cok endiseliyim!!
canım çok faazla yiyemesemde bişiler atıştırdımm işte
guzelim evet yumurtlama donemimde benim ozellikle gecen ay yani hamile kaldigim ay ciddi hissedilir agrilar vardi..... sen bos gecirmiyorsundur insallah bu gunleri....
ayrica onceki aylarda test ettim kendimi... agrilardan 14 gin sonra kirmizilar geliyordu.. anlican yumurtlamada agrilarin olmasi muhtemel!!!
inşallah önemli bişi değildir kuzum zaten devamı olmaması güzel kötü bişi olsaydı devam ederdi kanama.. ama sen yinede tedbir amaçlı ara doktorunu.. bnde de batmalar falan oluyor mide bulantımda başladı 2 gündür.. bnde seviniyorum bebeğim ii diyorum herhalde ama hep wc ye gidip kontrol ediyorumm kendimi kanama falan var mı diye :18:
hqberdar et ucuzum bekliyorum
evet canım çalıştık valla. doğumgünüme denk geldi bu sefer tahmini yumurtlamam diye şansımı değerlendirdim. bakalım hayırlısı olsun.
sağol doktorum =) bakalım 14-15 gün sonra anlaşılacak yumurtladımmı yumurtlamadımmı
canım korkma olabilir böyle şeyler bildiğim kadarıyla. ama aramayıda ihmal etme doktornu. hayırlısıyla hiç birşey olmaz canım
aferim fıstığım. aç bırakma kendini. sen yemeğini ye zorlada olsa sonra kusarsanda kus. ve ağır şeyler yeme hafif kolay hazmedilecek şeyler ye canım
yok gülüm boş geçmedik, çalıştıkhatta çalışmanın sonunda başladı ağrım acaba dedim ilişkidenmi oldu,o yüzden sordum birazda.
2-3 ay önceden beri bende ölçmeye çalışıyorum benimde ağrılardan 14-15 gün sonra geliyor kırmızılar. ama akıntım yok tuhaf bir şekilde bu sefer. valla uzun bir süredir ilk defa bu sefer denk getirdim. Allah hayır etsin bakalım sonumuzu
oku oku bitiremedim,maşallah ne mhabbet yapılmış gece
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz
kızlar size bir soru yumurtlama gününüzde ağrı yaşıyormuydunuz,yaşıyorusunuz?(hamilelere geçmiş zaman sorusu =))
dün geceden beri kasıklarımda daha doğrusu karın alt bölgemde hafif hafif hissediler bir sızı bir ağrı var. geçen aylarda oluyordu ama bu sefer daha belirgin.:26: yumurtlama ağrısımı yoksa dün geceki ilişkiden sonramı oldu merak ediyorum doğrusu.
insallah fistigim bisey olmaz.... hersey yolundadir insallah...
sana gelincede cook sevindim gercekten bos gecmedigine bugun bidaha calisin.... dun olduysa yarin..... ayrica gecen ay bende akintiya rastlamadimm inan... takilma bunada!!! canim benim insallah gelir yavrucun...
canım bende de batmalar ve ağrı var şu anda dün başlamıştı. veeee şeffaf akıntım bile geldi.
bende ağrıyı sorcaktım ki windofcum ve sılacım cevaplamış bende öğrenmiş oldum.
benim böle boş boş geçiyo sen boş geçirme bariiii....
kızlarrrrr bu arada eşim msj çekti morali iyiymişşşşş 21:
yaklaşık 10 günden fazla haber alamamıştım.
canım bakalım kısmet.. ne olacak bu ay çok merak ediyorum. 23-24 çalışma bugünde yapacağım kovcamı kadırırsam. bakalım canım olmazda pzrtsine kadar kalacak yoksa o yüzden hiç yoktan iyidir diyorum.
sen ne yaptın canım. bizi habersiz bırakma sakın...
canım inşallah bugünlerin acısını çıkarırsınız eşinle.. tickerında 9. gün yazıyor,erkenmi yumurtladın bu ay fıstığım?
eşinden haber almanada çok sevindim Allah kazasız belasın dönmesini nasip etsin inşallah
caniimbenimm kiyamam sana .. ama iste hamileligin tuzu biberi bunlar.. inan bunlari hissetmekte guzel... ama saniyorumki benden hafif atlatacaksin.. onemli olan yolunda olmasi herseyin..
kuzum aradim drum calismiyormusbugun... bilemedim napcagimi???
insallah devam etmez guzelim..simdi akintim sari renge dondu kahvenin 2 3 ton acigi.... sorun olmaz insalah..canımm ya zaten dedim ya devam etmediyse bişi yoktur.. inşallah hafif geçer gerçi geçmesede razıyım ama yeterki bebeğim ii olsun benimle olsun sağlıklı olsun ve temmuzda kucağımda olsunn yeter...
ben geldim canlarımsılacım bence bi dra görün bebişini gör tatlım tatlıcadım hadi bakalım bu ay gelsin bebiş kardaizcim sen nasılsın bakalım hülyacım mercimeğin nsl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?