2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evett takip ettim seniii

Allah hayır etsin canım benimm rüyanı gönlüne göre versin... bnce kızın olduğunu gördünn Allah ım inşallah güzel gönlüne göre nasip etsi kuzummmmmmm :))

bi göz gezdireyim bakiim ne var ne yok

ahhhh canımmm pıtırcığımmmm aşk olsun aşkk aşkkkk ama verdm die biliyorummmm:44:

demiştinya sen öle süte falan oturma tamam dedm yapmam dedmm,yazdm sana..
gözümden kaçmışmıdır bilemiyorumkiii uzun saatlerde kalıyorum artık burada,okuyunca anlamışsındır zaten

eskiden sende olurdun bazı aksamlar diyorum hülyaszda tadı yok,benm geldigim ilk aksam sen vardın ve ilk senle konustumya ondan sanırım,sensiz sevmiyorum pek burayııı... ama neyseki regenim varrr o da benm gbi,bulusuyoruzzz
yeni arkadaslar da var topic canlanıyorrr

sen iyimisin? bana klomen kullanıomusun die sen sormustum dimi canımcımmm

kızlaaaaaaaaaaaaaaar

çok şükür miniğimle tanıştık bugün gördüm ufacık kalbini pıt pıt atıyordu yaa ay hala çok tuhafım yeni geldim hastaneden hemen yazayım dedim

maş. size canım,ayhhhh pıt pıt atıyordu demekkk ne güzel,çok duygulandım
iyisin ama sen de dimi?

Ben iyiyim breshkacm,bi deişiklik yok
evet gececiyim buaralarrrr,regenmde saolsun hemde ücüzleri yerine geliyor,aksatmıyor buraları

insallah canim benim... sende calisiyorsun bitanem yaa ben kendimi bu haldeiste hayaledemiyorum inan. Allah sanada kolaylik versin..
canim sen yemek yapmal zorunda deilsin. bence zorlama kendini cok. ben oglum icin mecburum en azindan bi corba atmaya. bide zor bela canimin istediklerini yapiyoirum.. esinde yemek konusunda zorsa bile sorun olmaz bence bu ani cok beklediniz sonucta demi???

tatlim aslinda biraz kisilige gore deisir. mesela screamawaycim testle hamis kaldi. ama testi 3 4 ay yapti sonraki yikimi nasil olur bunu kendine alistirman lazim. mesela bentest yaptigimda ciddi beklentiye girmistim 2 ay... sonra hic yamladim... ve hamis kaldigim ay yaklasik 10. gunden baslayip sonuna kadar sIk calismam oldu sabah aksam gece farketmedi.. anlican acik olacak biraz ama icerisi hiic bos kalmadi.....cunku bende kestiremiyidum nezaman yumurtladigimi once biraz geliyodu iki gunden cogaliyodu falan hangi kirmiziyi baz alacagimi bilemiyorudum. dedim oyleyse ihtimal verùmeden ani yasayarak yapmak gerek. esim mesela hic desteklememisti yumurtlama testlerini.. ben kendisahsima bidahahalilelik dusunsem kullanmam.....

aynen canim bende kullanmak istemiyorum sadece zevkli oluyor iste sürecler. bende ilk hamileliimde kullanmamistim hemende kaldim hamile. gecen 2 ay yaptim bu testlerden ama tutmadi ama cok kafaa takmistim stres yapiyordum anlayacagin.
füll calismak en iyisi. peki sen gün asirimi calismistin yani 1gün araylami??
ben 10.günden baslayip gün asiri düsünüyorumda:26::26:

silacim tersi düzü anlamadim??? hangi topic bu bakim???
canim o topic burasi

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eginin-cinsiyetini-ruyasinda-gorenlerrrr.html
kuzul beinim cok mu belli oluyo ruyamda ne gordugummm!!!!!!!

amiin caniim Allah herkesin gonlune gore versin hayirlisiyla....

canm benm gece neden yoktun sen

ben 21.de ilacıma basladım. 1 aralıkta bitiyor.. sonra 3 4 gün içinde olurum.yani 5. diyebilirim ama olurum yaa olmassam şaşarım

dün pazardı ya eşimle birz gezdik sinemaya falan gitiik.ordan geldik görmceme eve geldimizde 1 di ztn eşimde sbh erkn kalkcktı uyuduk hemen...ağrım sızım yok dün son küçk kanamada geldi bida kanamam da gelmedii.eğer hamişsen hastalan ma ama değlsen aynı gün ol adet.uztnmasın seni..sende ha oldum ha olcm dye düşünme sakın strsede girme

canim o topic burasi

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eginin-cinsiyetini-ruyasinda-gorenlerrrr.html

bu topic güzelmis ya hosuma gitti benimde gördügüm rüyalar var ama bazen bebek bazende 5 6 yasina gelmis cocuklarim falan olur. hayirlisi olsun insaallah

evet silacim hülyanin dedigi gibi düsündüm hemen bende vallaaha aklimdan öyle gecmisti hemen

iste canim anlatmak istedigimi anlamissin.... yani ciddi bi beklenti gereksiz bi gerilim oluyo bende sendede oyle sanirim. ama regenim daha rahat gibi... insallah sonuca ulasir..

canim ben gun asiri olmasina olmasina dikkat ettim..eger olacagi varsa hergunde oluyodu hani cok sartlandirmadim kendimi bi duruma... birazda akisinda gelisti.. bol askli bi aydi ayni hlyacim gibi....

hoşgeldn sılacımmmm,,,evettt gece gündüz boşlamıyoruzz burayı yokluğunuz belli olmasın dieee

valla kuzumm ben ondan sonra yazdım sana yine klomenle alakalı bi post 1 tane daha yazdım ama yok cvp falan alamadım nyse ben tekrar yolalrım sana :) bnde iiyim çok şükür geliyorum ama çok fazla takılamıyorum işte bnde özlüorum sizi ama yinede hergün burdayımm haftasonu beni sormuşsun onunla ilgili yazdım bide yaaaaaaa sen beni bayaaa atlamışsın ayol

canim o topic burasi

evet canımmm belli oluyorr Allah ım gönlündekini nasip eylesin hepimizeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…