- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.421
seni seniiii....... beni takip ettin yani....
ya ben coookguzel bi ruya gordum ama nedense soylemek istemiyiorum.... sadece esime soyledim.... buyusu bozulsun istemiyorum. hayirlisiyla gercek olur insallah....
seninkide hayrolsun bitanem.. endiselenme insalah hayirlar olsun....
ama orda okudugum topicte ok enteresan seyler var.. kimininki duz kimininki ters ama cogunlugu duz..................
slmm kızlar nbr
inşallah canım benimm olacak :)
pınarcımmm bak kendimden örnek vereyimm 18 ay uğraş dur olmadı tam tüp yapacağım ay oldu Allah ın hikmeti tabii ama aynı zamanda yaptığım tel şeyy hiç düşünmemekkk sende biraz oluruna bırak tatlımm düşünme.. olur Allah ın izniyle.. testlerini yaptırman çok ii tedbir almış olursun.. herşey gönlünce olsun canım :)
ayyyyyyyyyyyyy çiçekkkkkk benim mercimeğim de bbi an önce büyüsün yaaaaaaaaaaaa sağlıklaaa bnde hareketlerini duyayımm çok sabırsızımm bu konuda
mericimm sana aşk olsunn 2 dir postlarıma cevap vermiyosunnnsana cvp veriyorumm ama sen vermiyosunn hıhhh
aslm canim iyilik cok sükür senden naber??
kızlaaaaaaaaaaaaaaar
çok şükür miniğimle tanıştık bugüngördüm ufacık kalbini pıt pıt atıyordu yaa ay hala çok tuhafım yeni geldim hastaneden hemen yazayım dedim
iilk tatlım napimmm uyumuşum bgun çok evde yığın iş vr hiçte halim yok tüllerimi yıkadım sadce:)
slmm kızlar nbr
insallah canim benim... sende calisiyorsun bitanem yaa ben kendimi bu haldeiste hayaledemiyorum inan. Allah sanada kolaylik versin..Değiştirdim yavrummmmmmm1 gün 1 gündür dimi ama
Amin canım cümlemize aynı huzuru mutluluğu yaşatsın inşallahValla bende 2 gündür bi keyifsizim böyle canım yemek yemek istemiyor az önce öğle yemeğindeydim zorla yarım kase çorba içebildim hiçbişey yemek istemiyorum valla hele dün yemek yaparken öldüm öldüm dirildim çok kötü geldi kokusu ama kusma falan yok sadece bulantı var seni daha iyi anlıyorum şimdi sen bide çocukla uğraşıyorsun canım yaa Allah yardımcın olsun valla ne diyim
Öyle canım yaa bende aynı durumdayım benimkide aradı yine yemek yedinmi falan diye canım bişey istemiyo diyorum olmaaaz hem kendini hem bebişimizi aç bırakma diyorDeğişik bişey ya Allah evimizin huzurunu bozmasın inşallah
Çok sağol canım henüz duyamadım ama gördüm pıtır pıtırdı maşallah.. Yokya ülkemin gözünü seveyim burda öyle bi sıkıntı yok Allahtan bebeğin göstermesine bağlı bizim bi akraba 11. haftada öğrendi cinsiyetini çok erken dedik ama kızı oldu biraz da doktorun mahareti sanırım mesela kaç gündür aile hekimliğinden arıyorlar beni de gelin testlerinizi yapalım falan diye bugün gittim kan tahlillerimi falan yaptılar gidemeyecek gibi olursan eve gelip kendileri bakıyorlar sana ve bebeğin durumuna
amiiiinnn hülyacim amiiinnnn.hamilelerimizinde dogumlarini kolaylastirsin
silacim düsünüyorum almayi ama yok yere stres yaparmiyim diyede düsünüyorum. düzenli oldugu icin aslinda belli degilmi catladigi zamanlari. yoksa cok ucuz 50ovtest ve 10gebelik test 7euro. ama daha karar veremedim olurunami biraksam acep???
bu ay erken catlamis 12.gün. benim ya 12 ya 14 yada 15 olur iste orasini kestiremiyorum. fazla ara yokki. full time calisma olur
kizlar fikirlerinizi alim. ov.test kullanayimmi yoksa kullanmayayimmi adetim düzenli.
sen naptın meri regl gnn ne zmn tatlım....
ahanda meri nar gelmis
naber kiz meri iyi uyudun ha masaallah.
insallah canim benim... sende calisiyorsun bitanem yaa ben kendimi bu haldeiste hayaledemiyorum inan. Allah sanada kolaylik versin..
canim sen yemek yapmal zorunda deilsin. bence zorlama kendini cok. ben oglum icin mecburum en azindan bi corba atmaya. bide zor bela canimin istediklerini yapiyoirum.. esinde yemek konusunda zorsa bile sorun olmaz bence bu ani cok beklediniz sonucta demi???
tatlim aslinda biraz kisilige gore deisir. mesela screamawaycim testle hamis kaldi. ama testi 3 4 ay yapti sonraki yikimi nasil olur bunu kendine alistirman lazim. mesela bentest yaptigimda ciddi beklentiye girmistim 2 ay... sonra hic yamladim... ve hamis kaldigim ay yaklasik 10. gunden baslayip sonuna kadar sIk calismam oldu sabah aksam gece farketmedi.. anlican acik olacak biraz ama icerisi hiic bos kalmadi.....cunku bende kestiremiyidum nezaman yumurtladigimi once biraz geliyodu iki gunden cogaliyodu falan hangi kirmiziyi baz alacagimi bilemiyorudum. dedim oyleyse ihtimal verùmeden ani yasayarak yapmak gerek. esim mesela hic desteklememisti yumurtlama testlerini.. ben kendisahsima bidahahalilelik dusunsem kullanmam.....
canim o topic burasisilacim tersi düzü anlamadim??? hangi topic bu bakim???
kuzul beinim cok mu belli oluyo ruyamda ne gordugummm!!!!!!!evett takip ettim seniii
Allah hayır etsin canım benimm rüyanı gönlüne göre versin... bnce kızın olduğunu gördünn Allah ım inşallah güzel gönlüne göre nasip etsi kuzummmmmmm :))
bi göz gezdireyim bakiim ne var ne yok
canm benm gece neden yoktun sen
ben 21.de ilacıma basladım. 1 aralıkta bitiyor.. sonra 3 4 gün içinde olurum.yani 5. diyebilirim ama olurum yaa olmassam şaşarım
canim o topic burasi
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eginin-cinsiyetini-ruyasinda-gorenlerrrr.html
kuzul beinim cok mu belli oluyo ruyamda ne gordugummm!!!!!!!
amiin caniim Allah herkesin gonlune gore versin hayirlisiyla....
aynen canim bende kullanmak istemiyorum sadece zevkli oluyor iste sürecler. bende ilk hamileliimde kullanmamistim hemende kaldim hamile. gecen 2 ay yaptim bu testlerden ama tutmadi ama cok kafaa takmistim stres yapiyordum anlayacagin.
füll calismak en iyisi. peki sen gün asirimi calismistin yani 1gün araylami??
ben 10.günden baslayip gün asiri düsünüyorumda:26::26:
canlarim benim.. nolur kimse kusuruma bakmasin. gormedigim bi post,okumadigim onemli detay olmussa bilinki kasitli deil. anca yetismeye calisiyorum.. malumunuz bulantilarimla dertte basim. hulyamla yarin 8haftaya giriyoz sukur. bir ayin daha hayrla gecmesini bekliyirum insallha daha rahat olcak sonra....
tugcecimm canim benim masallah kizimiza.. cok sevindim canim herseyin hyolunda olmasina. herseyide yerinde sukur. peki guzelim artik hazirlanmismi kizimiz doguma ters donmusmu. sende 7 ay oldun demi bende 7.ayin sonlarina dogru domustu...
cicektim... canim sizede masallah guzelim. kizimizda cok kipir kipir ozaman.. neguzel. ah canimbilirim el ayak uyusmalarini gece uyuyamamalarini... hersey gececek insalah seninde az kaldi baya. sik gel buraya. peki senin prenses donmusmu?
breshkaammm... ahh hemseriim canim benim.. super yhaa cok hos valla Allahim sonuna kadar hayirla boyle guzel guzel ilerletsin insallah bitanem. yaklasik 2 hafta var aramizmda desene... inan cok sevindim bitanem.
regenciim caniim..... masallah ikizim sende bayagece nobetine kaliyon kusum... fazla yormayasin kendini. onemli gunler baslicak yakinda.... testlerinde hayirli olsun. beklenen sonuca ulasmada sebep olurlar insallah....
hlyaciimm.. hamistasiim benim nasil gidiyor bitanem. iyicemisin. mercimek hissetttiriyormu kendinisurekli.... hissettirsin hissettirsin.. canim benim 1 ayi da atlatirsak bak sonra nasil hili buyuyecek bebislerimiz...
nartanemm.... guzelim noldu kirmizilar gozukmus ama netice belli deil sanirim. biliyosunbende regl oluyorum sanmistim meger yerlesmeymis!! dikkat etmende fayda var canim. hakkindahayiirlisi olsun insallah..
kardaizim.. sen naparsin tatlimm... depoda daha rahatmissin gibi inan az gorusyo olsak bile senin adina seviniyorum bu konuda canim benim...
mericimm...masallah sende geceleri ikizimle hic bos birakmiyonuz burayi.. iyisin insallah sende....
bu arada screamawaycim yok........ azracim yok..... azracim bayadir yok. kizlar bi msj falan gonderseniz. iyidir insallah...
bikeresevdim canim gelmedin epeydir.... menbetamm sende donmelisin sanirim su siralar ozledik balim....
wifeofdemoncum insallah yolundadir hersey.. sinav hazirliklari,kayinvalideler,aile falan??
bide yeni gelen arkadaslara fransiz kaldim sanirim bi kac gun girmeyince... tanisiriz insallah...
ahhhh canımmm pıtırcığımmmm aşk olsun aşkk aşkkkk ama verdm die biliyorummmm:44:
demiştinya sen öle süte falan oturma tamam dedm yapmam dedmm,yazdm sana..
gözümden kaçmışmıdır bilemiyorumkiii uzun saatlerde kalıyorum artık burada,okuyunca anlamışsındır zaten
eskiden sende olurdun bazı aksamlar diyorum hülyaszda tadı yok,benm geldigim ilk aksam sen vardın ve ilk senle konustumya ondan sanırım,sensiz sevmiyorum pek burayııı... ama neyseki regenim varrr o da benm gbi,bulusuyoruzzz
yeni arkadaslar da var topic canlanıyorrr
sen iyimisin? bana klomen kullanıomusun die sen sormustum dimi canımcımmm
canim o topic burasi
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eginin-cinsiyetini-ruyasinda-gorenlerrrr.html
kuzul beinim cok mu belli oluyo ruyamda ne gordugummm!!!!!!!
amiin caniim Allah herkesin gonlune gore versin hayirlisiyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?