- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.401
Canım benim yaa üzülme sen sanırım eşin seni bıktırıp ailesiyle aynı yerde oturmaya çalışıyor (hatırladığım kadarıyla öyle bir durum vardı ) ama biraz daha sabret ocak ayı da geldi sayılır inşallah gönlüne göre bir yer bulursun önce huzurla bi evinize geçin de bebekte gelir inşallah hem topicin totemini unutma yeni eve taşınan hamile kalıyorinşallah biran önce halledersiniz ev işini ardından da meleğin gelir bitanem ama arada uğra valla ben seni facede de hiç görmedim ne zamandır merak ediyordum
bende hayırlısı dedim bekliyorum bakalım sen benim önceki sorunları falan biliomusun bilmiyorum ben daha önce düşük yaptım ve pekte güzel geçmedi eşim isteyene kadar çocuk yapmıcam dedim eşim istemio hala ben o babalığa hazır olsun ve deli gibi bebek istesin ondan sonra çocuk yapalım istiyorum ...
bakalım cnm bende bekliyorum o hep öle ama erteler ocak yeni çıktı daha başımızasanırım baba olmak için hazır değil ama bu gidişle 40ında baba olucak
evet cnm aynen öle yapıodu şu ara vazgeçti kardeşi işi bırakıp ailesinin yanına gitti yardıma ama bizimki şimdi ev almayalım kiraya çıkalım diyo ne demeye ailemin yanında kaldık biz 5 aydır ozaman
bende hayırlısı dedim bekliyorum bakalım sen benim önceki sorunları falan biliomusun bilmiyorum ben daha önce düşük yaptım ve pekte güzel geçmedi eşim isteyene kadar çocuk yapmıcam dedim eşim istemio hala ben o babalığa hazır olsun ve deli gibi bebek istesin ondan sonra çocuk yapalım istiyorum ...
bakalım cnm bende bekliyorum o hep öle ama erteler ocak yeni çıktı daha başımızasanırım baba olmak için hazır değil ama bu gidişle 40ında baba olucak
valla canım korkuyor sanırım sorumluluğundan. çünkü her bu konu açıldığında konu çocuğun geleceğini sağlamaya geliyor. bizimkinin işi kendi işi olduğundan ve onu daha tam oturrtamadığından kaynaklanıyor sanırım
bende korunmayı düşünmüyorum ama bir yandanda korkuyorum tepkisinden. yani benim en mutlu olduğum zamanda onun surat asmasını istemiyorum.
tatlim erkekler hic bir zaman hazir degil ki baba olmayacocuk istemesi istememesi önemli degil.. arkadasimin kocasi 31ine geldi halen cocuk istemiyordu, annesi yapacaksin deyince yapti napcan iste sen de kullanma ilaci, ilacla hamile kalan hic mi yok sanki
iyiyiz be tatlım nasıl olsun aynı
senin heyecanını yirimmmm canım benim inşallah herşey yolunda gidicek, bizde heyecanla senden gelecek haberleri bekliyoruzzzzzz. öptüm canım dikkat et kendine
günaydın güzel bayan, napıyon testlere başladınnnn, nasıl ???
yok canım önceki sorunlarını bilmiyorum. bi ara aynı senin gibi ara vermiiştim herşeye. düşünmemek içinde topic sınrlarına girmiyordum. aynı bende senin gibi düşünüyorum,oda istesin istiyorum ama istemiyor. bi ara ister gibi oldu zorlamalarımdan ama mutlu değildi yani bu durumdan. şimdide zor bela ikna etmeye çalışıyorum. artık bıktım yani anlayacağın. savaş vermektende yoruldum. zaten olmuyorda çocuk falan. valla aslında öyle doluyumkiii... seni görünce kendime benzer döküldüm birden
kız sorma valla millet ilk 3 ayda kilo veriyor ben şimdiden şişmeye başladım vallabreshka kızz senınde mı pantolonların darr???? ay yerım sızın gobuslerınızı... darlatmayın yavrucagı yerınde.. alın rahat bıseyler.......
breshkacım, nasılsın tatlım napıyorsun? face'de gözükmüyorsun hiç?
kız sorma valla millet ilk 3 ayda kilo veriyor ben şimdiden şişmeye başladım vallabenim pantolonlar hep dar kesimdi şimdi gazdan dolayı sanırım çok karnım şişiyor bacak kısmında problem yokda karnımı sıkıyor biraz daha rahat giyineyim diyorum ay senin hsg de var yaaa hadi inşallah temiz çıkacak canımmmm
iyidir canım ne olsun sabahtan beri midem çok kötüydü ama geçti şükür .H.sonu hiç açmadım pcyi c.tesi dinlendim bi güzel pazar da misafirim vardı anca şimdi açtım onda da face giremedim valla :26: Sen nasılsın canım ?
hu huuuuuuuuuuuuuuu kızlarr sizee yeni albümm yaptımmmm bakalım beğencenizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız sorma valla millet ilk 3 ayda kilo veriyor ben şimdiden şişmeye başladım vallabenim pantolonlar hep dar kesimdi şimdi gazdan dolayı sanırım çok karnım şişiyor bacak kısmında problem yokda karnımı sıkıyor biraz daha rahat giyineyim diyorum ay senin hsg de var yaaa hadi inşallah temiz çıkacak canımmmm
iyidir canım ne olsun sabahtan beri midem çok kötüydü ama geçti şükür .H.sonu hiç açmadım pcyi c.tesi dinlendim bi güzel pazar da misafirim vardı anca şimdi açtım onda da face giremedim valla :26: Sen nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?