- Konu Sahibi screamaway
-
neşeli kız burdan konuşalım barii
bana korun demedi değerim de düşüktü önce 19 sonra 57 oldu kanm olunca 5 oldu parça düştü rahatladım
Evet canım artık bizim topicte olduğuna göre burdan konuşalım canım,ay neden bana korun dediki ya hemde 3 ay ,hem de 2 kere sordum,galiba benim doktor çok pimpirikli,vücut toparlanması lazım falan dedi bana...
Ben de tatlicadi nerdeee diyordumm....
Evet canım artık bizim topicte olduğuna göre burdan konuşalım canım,ay neden bana korun dediki ya hemde 3 ay ,hem de 2 kere sordum,galiba benim doktor çok pimpirikli,vücut toparlanması lazım falan dedi bana...
Ay evet ya kürtaj olmadıkki sonuçta ama ne bileyim ya doktor öyle söyleyince işte,neyse o zaman kociş gelince çalışmaya başlıyım bari ama tabi çok geç olur artık yumurtlama günleri falan geçmiştir be yaaa,nerdeyse haftaya adet olcam(gibime geliyo)Offf of ne çok karıştı bu ay her şey,benimde en son 25 nisanda hcg 1.89 çıktı canım ayyyyy
ay canım buraya acayip bağlandım ben. bir yandan ev süpürüyorum bir yandan arada gelip topic e bakıyorum.
canım senin doktor ya dediğin gibi pimpirikli yada gerçekten gerektiği için verdi. başka birine gitsen ya:26:
canım, hatırlıyorsundur, benim de doktorum 2 ay bekle demişti, zor oldu ama bekledim, ama iyi ki beklemişim, vücut neyi niye toparlıyor ki diye düşünüyordum ama düşükten sonraki 2 adetim, hatta 3 adetimin üçü de çok sancılı oldu, orada içeride bişeyler oluyor gibi. Rahim kendine gelememiş oluyor besbelli. Bu durumda tekrar hamile kalınırsa düşük riski artar. 2. düşük ise kadın için psikolojik sarsıntıdır ve bende acaba bir sorunmu var arayışına sokar, bu yüzden acele etme. Bence dinle doktorunu. ALLAH her şeyin hayırlısını versin, tatlım!
hayırlısı artık bi daha ki ay başlarsn çalşmalara inşş hakkımzdaneys o hayırlı olurr
ay canım buraya acayip bağlandım ben. bir yandan ev süpürüyorum bir yandan arada gelip topic e bakıyorum.
slm kızlar bende geldim tek cizgiyi görünce moralim bozuldu komsuya gitmistim kafamı dagıttım biraz evde tek kaldıkça daha çok aklıma takılıyor sagol screamaway cim güzel desteklerin için evet daha kırmızılar gelmedi dört gözle yollarını bekliyorumayy delirtti bu bekleyis beni kızlar
screamaway nasılsın canım ?nasıl gidiyor?kizlarrrr sessizlestik yine.... ben birazdan cikarimmmmm... gece gec de olsa gelirim insallahhh...
kızlar başlığımız ne bereketli hale geldi böyle oku oku bitmiyoröğlen doktora gittim yine rahim gayet temiz çıktı ama yumurta takibine başladık.10. günü yine gidicem sonrada iki günde bir yada hergün çağırabilirim dedi doktor.buarada adaçayı kullanan varmı aranızda yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyomuş
oo maşaallah canım inş bu ay gelsin bebiş.adaçayı hormon düzenleyici görevi yptığını biliyorum ama kullanmadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?