• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

maşallah arkadaşına Allah tamamına erdirsin inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler vereceksin canım :70:

ay ne diyimki şimdi gelsin desem bi türlü gelmesin desem bi türlü :44: Bu ay gelsinde öteki ay gelmesin bebiş gelsin inş.

yok bitanem ya doktorum bile söyledi bu ayı es geçin diye :14::14: o yüzden bi an önce kırmızlarımı bekliyorum :68::68: hem aslında böylesi daha iyi hiç sters yapmıyorum acaba ne oldu tuttu mu tutmadı mı diye gayet rahatım yani :21::21::21:

inş canım bidaha ki ay gelir bebişim :70::70:

yok bitanem ya doktorum bile söyledi bu ayı es geçin diye :14::14: o yüzden bi an önce kırmızlarımı bekliyorum :68::68: hem aslında böylesi daha iyi hiç sters yapmıyorum acaba ne oldu tuttu mu tutmadı mı diye gayet rahatım yani :21::21::21:

inş canım bidaha ki ay gelir bebişim :70::70:

cnm allahın işi belli mi olur sen stres yapmadın diye tutar belki bu ay:34::34::34:

kizllaaaarrrrr ben geldim test yaptim ve sonuc yine negatif :50::50::50::50::50::50::50:

anlamadim gitti... dr'u arayacagim birazdan.. bi kendime geleyim...

mrb kızlar ben geldim.....:64::64::64::64: kusura bakmayın bayağıdır giremiyodum..geçmişi de okuyamadım ne var yok varmı hamile haberleriiiiiiiiii........

hoşgeldin canım :74::74:

evet bayadır girmiyosun nerelerdesin baklaım :1::1::1::1::1::1:

hoşbulduk şekerimmm....
görümcem varda bende tatile geldiler buraya onların yanında giremiyorum bi fırsat buldum hemen girdimm...

bu arada benim geçen ay adetim 1hafta geç gelmişti bu ay hala gelmedi..... testte yapmadım kasıklarım çok ağrıyo dokunamıyorum dokunamıyorum bile...göğüslerimde aynı şekilde...

kizllaaaarrrrr ben geldim test yaptim ve sonuc yine negatif :50::50::50::50::50::50::50:

ayy canm ya üzülme vardır bi hayır ama nie öyle geç kaldıki kırmızılar şaşırdım şimdi sana:(:44:

hoşbulduk şekerimmm....
görümcem varda bende tatile geldiler buraya onların yanında giremiyorum bi fırsat buldum hemen girdimm...

bu arada benim geçen ay adetim 1hafta geç gelmişti bu ay hala gelmedi..... testte yapmadım kasıklarım çok ağrıyo dokunamıyorum dokunamıyorum bile...göğüslerimde aynı şekilde...

anladım canım eee tabi misafir olunca buraya gelmek zor olur onlarla ilgilenmek gerek :21::21::21::21::21:

ayyy hadi canım inş yine tutturmuşsundur bebişini :69::69::69::69::69::69: bence biraz daha bekle canım yine geçen ay ki gibi olmasın :50:

ayyy regentoşummm afedersinn canım...ben çok ısrar ettim sana özür dilerim :'( canımm aam ben hani yoksa bile neden bu kadar geçtii çok da normal değil fazla geçti bu kadarı bi doktora git diye ısrar ettim biraz da...ama kıyamam saana üzülme canikom ya...Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin...umarımm en yakın zamanda bize ii haberler verceksin..bnce hemen doktora gitmelisin neden adetin gecikti diye bu kadar...canımm tekrar afedersinn:26::14::14::14:

anladım canım eee tabi misafir olunca buraya gelmek zor olur onlarla ilgilenmek gerek :21::21::21::21::21:

ayyy hadi canım inş yine tutturmuşsundur bebişini :69::69::69::69::69::69: bence biraz daha bekle canım yine geçen ay ki gibi olmasın :50:

evet ya fırsat buldukça giriyorum işte

inşallah canım ya prolaktin seviyem düşmüş belki tuutmuştur.çalışmalar tam günlerinde olmuştu.aslında test yapmamak için zor tutuyom kendimi ama ben yaaa....

hmmm anladım canm bende diorum one grafiği die ya saol cnm:)
ne demek canım :70::70::70::70::70::70::70::70:
evet ya fırsat buldukça giriyorum işte

inşallah canım ya prolaktin seviyem düşmüş belki tuutmuştur.çalışmalar tam günlerinde olmuştu.aslında test yapmamak için zor tutuyom kendimi ama ben yaaa....

inş canım tutmuştur bebişkon :16::16: yine de sen bilirsin canım çok şüpheye düşüyosan yap o zaman tatlım bizlere de hayırlı hebri veririsin alahın izniyle :79::79::79::79::79::79:

çok üzüldüm canım ama ilginç bukadar zaman geçmiş adetinden neyse sıkma canını sen inş. en kısa zamanda olur..... :( :(

Back
X