• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Aslında en iyisini yapıyorsun ama o zamana kadar kendini çok fazla kaptırma. Hissediyorsan vardır inşallah ama çıkmazsa üzülürsün onun için diyorum yanlış anlama sakın. Hadi bakalım bu hafta ilk müjdeli haberimiz senden gelsin :54:

yok canım ne yanlış anlaması...bende üzülmekten korktığum için ve ayrıca eşimi de üzmemek için bekliyorum zatennn....ayyy inşallah bi hamile olayım çikolata dağıtcammmm...:1::1::1::1::1::1::1:

sizinle sohbet etmek çok güzel ama benim çıkmam lazımmm...ilk fırsatta burdayımmm..öpüldünüz kızlarrrr...

bende allahın izniyle o günü göreyim bi çocuk sevindirip başta aşağıya giydiricem :21::21::21::21::21:

rabbim keşke nasip etsin annem de çocuk sofrası kuracak :69:

bu ay kesin tuttu gibi geliyo ama heveslenmekte istemiyorummm...hem yapasım geliyo hemde de bi yandan kendi kendime bekle diyorummmm üzülmemek için..ama 1haftadır kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyo..ben böle kasık ağrısı yaşamadım hiççç..meraktan çatlamak üzereyim anlıcannnnn.....

canım bence bı test yap benımde annemler vardı bende 10 gun onlar varken test yapmadım ama kasık agrım cok vardı annemde usutmussundur dedı hatta ben halı yıkadım evımın duvarlarını sıldım ve annemleerın gıttıgın gun test alıp yapıyım dedım testı bı yaptım ve pozitifffffff:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hiç beklemiyordum pko var bende bence sende yap test ıstersennnn

meraba arkadaşlar bende yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyorum haziran 1 de hsg çektirdim ve 6 ay daha beklemedeyim rabbim tüm dileyen ve kıymetini bileceklere nasip etsin. hsg sonrası hamile kalan arkadaşlar varmı burada

canım bence bı test yap benımde annemler vardı bende 10 gun onlar varken test yapmadım ama kasık agrım cok vardı annemde usutmussundur dedı hatta ben halı yıkadım evımın duvarlarını sıldım ve annemleerın gıttıgın gun test alıp yapıyım dedım testı bı yaptım ve pozitifffffff:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hiç beklemiyordum pko var bende bence sende yap test ıstersennnn

canım ne güzel hiç ummadığın bi anda geldi bebeğin :21::21::21:

canım pko var dedin hiç tedavi gördün mü yoksa rabbim kendiliğinden mi verdi :26::26:

meraba arkadaşlar bende yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyorum haziran 1 de hsg çektirdim ve 6 ay daha beklemedeyim rabbim tüm dileyen ve kıymetini bileceklere nasip etsin. hsg sonrası hamile kalan arkadaşlar varmı burada

hoşgeldin canım :10: inş en yakın zaman da bebeğin sana gelir rabbim nasip eder :16::16:

canım hsg den sonra mı 6 ay daha beklemdesin :26::26:bende şubat ayında hsg çektirmiştim sadece o ay korundum tedbir amaçlı :44::44:

canım ne güzel hiç ummadığın bi anda geldi bebeğin :21::21::21:

canım pko var dedin hiç tedavi gördün mü yoksa rabbim kendiliğinden mi verdi :26::26:

yok cnm tedavi görmedm martta korunmayı bırakmıstım ve o ay ögrenmiştim pko oldugumu doktorum sadece şeker ilacı vemıstı okadar mucizem geldi sonunda bana allahım sizlernde mucizesini versin kısa sürede canlarım dua edıyorum sızler ıcın :49::49::49:

Back
X